Gå til innhold

Schnugaf

Medlemmer
  • Innlegg

    192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Schnugaf

  1. Takker for svar.

    Jeg ble på ingen måte informert om at denne perioden skulle regnes som ferie, men heller at på hvilket som helst tidspunkt I juni kunne jeg få arbeid på den nye arbeidsplassen da det ikke var et bestemt tidspunkt for når det nye prosjektet ble oppstartet. Så med andre ord ventet jeg på telefon om at jeg kunne begynne å jobbe igjen.

    Arbeidsavtalen min sier at jeg har krav på minimum 20 timer betalt arbeid i løpet av en måned dersom jeg skulle ende opp med å jobbe mindre. Arbeidsavtalen spesifiserer heller ikke en bestemt arbeidsplass, men heller forholdet mellom arbeidstaker og arbeidsgiver, da jeg er "leigd" ut som vekter for to ulike firmaer på totalt tre arbeidsplasser. De to andre arbeidsplassene mine ble jeg ikke satt til arbeid på i denne perioden heller.

    Jeg søkte om ferie for juli, i slutten av April, men fikk aldri noe videre informasjon om denne ferieperioden var innvilget.

    Skal ordne en dialog med sjefen min når jeg skifter over til dag vakter og høre om det er mulig å få en ordning på en uke eller to som jeg kan bruke til å reise slik som jeg hadde planlagt for sommeren.

  2. Hei,

    Jeg har ett yrke som vekter, og arbeidstider kan være ustabilt ettersom arbeidsplasser kommer og går. I slutten av Mai ble jeg informert om at arbeidsplassen var ferdig og at på ett eller annet tidspunkt i Juni ville den nye arbeidsplassen komme og jeg kunne jobbe igjen. Jeg ble fortalt at arbeidsplassen sannsynlig ville komme i midten av Juni.

    Siste dag i Juni får jeg telefon fra arbeidsgiver om at den nye arbeidsplassen er kommet og at jeg må hente timelister, han lurer også på om jeg har hatt en god ferie.

    Problemet mitt er at jeg hadde planer for å reise i sommerferien min, men fikk aldri noe klart tidspunkt på når jeg hadde ferie. Jeg får inntrykk av at arbeidsgiver utnyttet situasjonen rundt mangel på arbeid og satte meg heller opp på ferie. Jeg hadde ikke hatt noe problem med dette i utgangspunktet, men jeg har krav på å få vite når jeg har ferie 2 måneder på forhånd og ikke bruke "ferien" min på å vente på telefon om jobb.

    Jeg bare lurer på om jeg har noen rettigheter her i det hele tatt?
    Er vanvittig kjedelig at jeg ikke fikk brukt ferien min til noe jeg ville, men å spørre nå om å få en skikkelig ferie er jo dobbelt opp med penger tapt også.

  3. For de som er meget lei Wasteland, Invasion/Annex, Domination og CTI serverer, så har jeg nettop anskaffet meg en server som jeg har planer om å dedikere bare til missions som er utenom de vanlige.

    For øyeblikket har jeg ikke allverdens utvalg, men sitter med et relativt fungerende "Hunger Games" mission, ManHunt(serial Killer) og noen andre mindre coop missions.

    Ta kontakt med meg om det er noen missions som dere kunne tenkt dere å prøvd på serveren.

    Server: [uK]SwagTrain
    Er en Teamspeak server for de som vil bruke den og.
    TS: tseu1.vilayer.com:10002

    EDIT:

    For de som vil være med så vil jeg prøve å organisere hunger games mission i morgen kl.18:00

    Mission-et går ut på at alle starter uten våpen, fordelt utover området er det kasser med equipment og våpen. Poenget er å være siste mann i livet. I missonet må man sove, spise og drikke. Det er og lagt inn slik at alle spillere er merket på kartet, men markerene indikerer bare at en player er innefor 100m av den markeren, så det viser med andre ord bare det generelle område hvor noen befinner seg.

    • Liker 1
  4. Jeg fant en M14 aim, krever 7.62x51mm, men jeg har ikke ammo til den så nå legger jeg den på et "hemmelig" sted for de som vil ha den. Ligger på en fjelltopp like sør for sykehuset i Berezino, på Norge 1 serveren.

    Vet ikke når serveren har restart, men da forsvinner den.

     

    M14 bruker DMR magasin (Designated Marksman Rifle) og de finner du ganske ofte og enkelt i Deerstands og militær telt. Ville ikke ha kastet den vekk, men er vell forseint for deg å hente den nå.

  5. De er vell strengt tatt ikke Zombier som i levende døde, de lider av en infeksjon etter hva jeg har hørt, kommer vel sikkert noe mer bakgrunns-historie seinere.

     

    Grunnen til at de ikke kan ha "Vanlige" zombier er jo også grunnet faktumet at antallet zombier hadde måtte økest for å kompensere i henhold til vanskelighetsgraden, noe som hadde endt i ganske store server problemer.

     

    Tilleg til det så er zombiene basert på AI-en til dyra i Arma, siden det er mye enklere enn å basere de på vanlig AI. Det er jo også grunnen til at de springer noe helsikkes i sikk sakk og kommer ofte inn fra sidene i stedet for direkte mot deg.

  6. Er jo som nevnt ovenfor ikke første gangen Glados dukker opp i Defense grid.

    Og når det var en del av DG i potatosack pakken så ønsket jeg egentlig mer, det eneste jeg bekymrer meg over er at i traileren viser de samme banen som var i potatosack-en, men jeg håper de kommer med et større utvalg, uansett så passet Glados ganske bra inn i spillet og jeg ser fram til å se henne mer i det.

  7. Hørtes jo veldig ut som om du har satt i et batteri med feil volt. Da vil lysmåleren vise feil. Forskjellen mellom 2.7v og 3v er ganske markant i de fleste ikke digitale lysmålere f.eks.

     

    Skal egentlig være 5.6v, men bruker 6v, este på nettet at det kunne gi en feil visning, men denne står konstant på overeksponering uansett, og dette batteriet jeg bruker er erstatningen for det gamle, som gikk ut av produksjon, og skal virke.

  8. Fikk nylig et Rollei 35 LED kamera av min far, jeg bestilte nytt batteri med det samme og hev det i når posten kom. Men det ser ut som at lysmåleren kan være ødelagt, det viser nemlig bare overeksponert selv om jeg slår ASA ned til 25 og blender og lukkertid til fullt.

     

    Det jeg altså lurer på er om noen har vert borti dette før og eventuelt vet hvordan man kan fikse det?

  9. Kommer helt ann på hvilket yrke, selv jobbet jeg på expert der 50% røyket, og det ente ofte med at jeg ble stående alene i butikken for å hjelpe et flertall kunder, mens de andre var ute for å røyke, ettersom de ikke presterte å gå ut en og en, og de fikk cirka en halvtime mer pause enn oss andre til dagen.

  10. Var i nett samme situasjon her på folkehøgskole, og vil bare anbefale å snakke om det, om du føler enn kontakt fra henne også, om det ikke er noe fra henne bør du la det ligge litt. For om du oppfatter det som at hun er interessert i deg også, men dere ikke kommer dere videre er det best å bare snakke om det.

     

    For meg gikk det vell verre, jeg konfronterte henne med det, men hun hadde andre ting som måtte fikses først, vi er fortsatt gode venner, men vi har mistet en del kontakt og det eneste vi snakker om når vi først møtes er om livene våres, og det er aldri helt sosialt gøy liksom, men det blir bedre.

     

    Bare vær obs på at jenter sender litt andre signal enn vanlig på folkehøyskoler og mange av mine venner har gått på en smell da de har mistolket signal, folkehøyskole er ment å være intimt og koselig, så prøv å se virkelig etter om det virker som hun føler gjensidig, isåfall kjør på, visst ikke tar du det rolig.

     

     

    Men husk på, det blir sannsynligvis ikke helt det samme de neste ukene fremover om hun sier nei, men det fikser seg.

  11. Det kommer helt an på hva du mener med sjenert.

    Du har de sjenerte jentene som man er nødt til å jobbe for å få med på ulike ting.

    Og du har de sjenerte jentene som rett og slett ikke tør å vise seg og ofte er i sosiale grupper på fire og unngår kontakt med andre.

     

    Type A som man må jobbe for er gøy, selv om jeg bare har åpnet opp i selvtillits problemer når jeg har gått videre med slike jenter.

     

    Type B har jeg aldri giddet å prøvd på, dette har med at de er nødt til å vise seg sjæl litt, selv om de er sjenerte. Men man blir meget demotivert til å prøve seg når de er lukket til en liten sosial forsamling.

     

    Og de fleste er litt sjenerte frem til de er trygge på personene, men man ser mindre av de, men det er et så absolutt flertall av dere, og personlig er jeg ikke glad i jenter som er alt for åpne og påtrengende.

  12. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/688775/

     

    Eg sat nylig og såg på nyaste episode av Radioresepsjonen på tv, da det til min forundring under Paintball skytinga ikkje var noe merke på buksa til Tore etter at de andre hadde gått opp på scenen, var det nokon andre som la merke til dette? Det viser merke i 2 sekunder, og når Bjarte og Steinar går opp på scenen er merket helt vekke, og det er ingen teikn til at han vart skoten, sett bort i frå at han gnir seg på område, men det skulle ikkje vert mogleg å tørke vekk den flekken så lett med berre handa, med mindre eg tar veldig feil.

  13. Glemte vell å utfylle meg skikkelig, har 50mm 1.4 blender i tilleg, men det er et objektiv jeg uansett vil beholde. Har også en god blitz, sigma ef-500, som holder meget til mitt bruk.

    Har en 4-5.6 70-300mm linse også, som jeg bruker litt ute av og til, holder meg stort sett bare til 50mm 1.4 og bruker føtter til zoom.

     

    Disse hadde jeg ikke solgt videre, og derfor inkluderte jeg dem ikke i utstyr jeg selger med D90 kameraet.

     

    Har nylig begynt å filme en del, men er ikke noe jeg primært kommer til å bruke kameraet til.

     

    Beklager misforståelsen, min feil.

×
×
  • Opprett ny...