Gå til innhold

djchange

Medlemmer
  • Innlegg

    291
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av djchange

  1.  

    For den prisen, ville det ikke vært mye bedre å kjøpe Beyerdynamic DT 770 og fikse en mikrofon? Enten en Blue Snowball om en vil ha god lyd, eller en vanlig mikrofon?

    http://i.imgur.com/e1gFghI.jpg

     

    Den var jo bare PEN. Hvilken mikrofon er det som henger på der? Har DT 770 og strips... :D

    Er mikrofonen fra ett "Creative Fatal1ty Gaming headset". Hele modifiseringsprosessen er beskrevet her: http://m.imgur.com/gallery/bKU4H
  2. Jeg velger nok heller Sony Xperia SP fremfor denne, på grunnlag av hva jeg kan lese rundt om av rene spesifikasjoner, sniktitter og tester av de to.

     

    Frister mer med Bluetooth 4.0, 4G, NFC og litt større batteri. Selv om det innebærer lavere oppløsning på frontkamera, dual core og noen millimeter ekstra i tykkelsen. Klart det er andre forskjeller, men føler SP topper P6 i totalen.

  3. Figure har vel vært tilgjengelig til iOS (startet som iPhone-app) i ett år om få dager. Om det er å ha dukket opp "i det siste" så ser artikkelforfatteren litt vel bredt på det uttrykket :p

     

    Men en bra app har den utviklet seg til å bli. Har også vært ukens gratis app en runde og "Editor's Choice". For de som kjenner DAW'en Reason fra samme utvikler, så er teknologi derfra puttet inn i Figure.

     

    Har hatt Figure på iPad'en siden den ble lagt ut på AppStore og kan anbefale å bruke syv kroner på den.

    • Liker 2
  4. Okay, spør rett ut her - siden QPAD selv ikke kan gi meg noe godt svar på dette:

     

    Fungerer QPAD MK-50 på Mac OS X 10.8.2 (Mountain Lion) via PS2-til-USB adapteren (da også FN-funksjonene)?

    Dette gjelder da ikke en Hackintosh hvor jeg kan legge inn PS2-drivere osv. selv. Spør rett og slett fordi en del tastatur ikke blir gjenkjent av OS X via PS2-til-USB adapter.

     

    QPAD-support kunne ikke gi meg ett definitivt svar på dette og ba meg søke rundt på nettet etter svar selv, som om jeg ikke hadde gjort det før jeg tok kontakt med produsenten av produktet.

  5. Alle prisene i denne artikkelen ble sjekket før publisering, og stemte på det tidspunktet.

    Man leser det som passer av innlegget ser jeg.

     

    Det som er problemet er jo ikke hva som var prisen da du skrev artikkelen kontra nå. Problemet er jo at Prisguide viser en pris og når man klikker på denne så kommer man til butikkens nettside hvor det står en helt annen.

     

    Prisguide viser fortsatt 995,- for Casio-kameraet som jeg brukte som eksempel på problemet, men den reelle prisen er 1695,-.

     

    Dette er jo ett problem som er rimelig kritisk i noe som skal være en guide i en verden av priser. Om man f.eks vil se den nye Operaen i Oslo som turist i Norge, så hjelper det lite om guiden man bruker velger å kun vise frem lokalene Den Norske Opera tidligere hadde i Folketeaterbygningen.

     

    "Takk for tipset, jeg skal gi beskjed til de som er ansvarlig for driftingen av den tekniske biten hos Prisguide.no." eller noe mindre skyttergrav-aktig hadde vært hyggelig å møte når man som leser påpeker en kritisk bug.

    • Liker 1
  6. Kan ikke finne Casio EX-ZR100 til 995,- noe sted i deres Prisguide. Selv om det står at Lefdal selger det for 995,- der, så får man opp 1695,- som pris når man kommer over til Lefdal.com. Det samme gjelder for Elkjøp, en pris på Prisguide.no og en helt annen (1695,-) på Elkjop.no.

     

    Sjekket noen av de andre kameraene i denne artikkelen også, mye feil priser i Prisguide.no sett opp mot realiteten på butikkenes egne nettsider. Det er helt håpløst med en slik artikkel som ene og alene er bygget opp rundt produktenes priser og hvor kildematerialet (ref. Prisguide.no) ikke holder mål, rett og slett villedende journalistikk.

  7. Kjøpte Sony Ericsson Xperia Live (with Walkman™) tidligere i dag, er storfornøyd med UI, SE sine widgets/moduler, lyd via både interne høyttalere og 3.5-jack, systemets respons og hvor godt alt "flyter", skjermens generelle kvalitet og bakgrunnsbelysning.

     

    Nå gjenstår det bare å se om batteritiden er så ektremt god som SE hevder i sine spesifikasjoner.

     

    (Krysser fingerene for at jeg ikke "jinx'et" min fremtidige opplevelse med denne mobilen nå.)

  8. Det er meget viktig at du oppdaterer til den siste versjonen av "Backup & Recovery" først. Den eldre versjonen er ikke stabil og tar ikke med seg all nødvendig informasjon, dette resulterer i en ufullstendig backup som ikke kan brukes i Eclair.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=GPCTw_g1ja8

     

    Først må du vær helt sikker på at ditt kit har fått Eclair-oppdateringen.

    Når du så har oppdatert "Backup & Recovery", tar du en lokal backup. Husk også å synkronisere kalender og notater opp not SE Sync eller evt. annen egnet løsning.

    Koble telefonen til dataen og start oppdatering. Om du ikke får oppdatert til Eclair (og er helt sikker på at ditt kit har denne tilgjengelig) start en gjenoppretting i steden for oppdatering fra dataen.

  9. 13,1 tommeren dekker faktisk hele 96% av Adobe RGB-området.
    Noen som vet hva slags panel Sony bruker her (produsent og spec) og hvor lenge (i timer) de garanterer for 96%?

     

    Har bl.a. vært borte i kunder med "top-of-the-line" Dell-skjermer, som treffer 100% av fargeprofilen ISO Coated v2 (ECI) og to måneder senere er det ikke mulig å kalibrere skjermen nærmere enn 60% i snitt. Dette var da softwarekalibrete skjermer (ikke hardware).

  10. De fleste signalene som man har fått fortalt at man skal være på utkikk etter er altså IKKE tilstede i denne mailen. Man skal faktisk ha over gjennomsnittet datakunnskaper for avsløre at denne er falsk, hvis man ikke har sett den før.
    Første bud er vel å ikke åpne epostvedlegg fra avsendere man ikke vet hvem er og/eller at man ikke vet 100% hva vedlegget inneholder. Dette trenger man ikke over gjennomsnittet med datakunnskaper for å forstå. Tror til og med det forklares innen de første 10 minuttene er unnagjort under "EDB 1-2-3" og "Den personlige datamaskinen og deg"-kursene som avholdes rundt om i landet.
  11. Siden det er relativt åpenlyst at det ikke er snakk om at det har blitt opprettet en falsk bruker som via ett program har scannet bildene av epostadressene:

     

    Er det mulig at de/den som har skaffet seg tilgang til databasen til diskusjon.no også har fått tak i hva som står i brukerenes "Din personlige notisblokk" og i "Personlig melding"-systemet?

     

    Føler de som drifter dette nettverket bør komme med en bedre forklaring til hvordan noen har fått tilgang til data som brukere ikke har ment å dele med resten av verden. På tide at noen setter seg ned og går gjennom noen logger, imo.

     

    Det virker også som de ansvarlige bare later som at dette er en sak som handler om at noen sender litt spam rundt om til brukerene deres. Mens det i realiteten handler om at de har hatt ett datainnbrudd, hvor brukerenes private data har blitt spredd for alle vinder og at de deretter bagateliserer saken.

     

    Brukere som skal registrere seg på Diskusjon.no må godta "Retningslinjene" deres, men den lenken man får opp som omhandler disse ender her - ikke så lett å vite hva man godtar ut i fra den siden. Lenken som omhandler personvern er også inaktiv, eller det vil si, det er ikke skrevet noe om personvernet på forumdelen enda.

     

    Man kan lese her hvordan Edda Media/Digital AS forholder seg til en sak som dette:

    Tjenestetilbyder fraskriver seg et hvert ansvar for uautorisert tilgang til, tap og/eller ødeleggelser av data og/eller forstyrrelser av informasjonsflyt, forårsaket ved brukerens eller tredjemanns handlinger eller unnlatelser, eller som følge av driftsmessige forstyrrelser.

    Det står også at:

    Tjenestetilbyder behandler all informasjon som kan knyttes til deg som bruker av nettsidenes tjenester i overensstemmelse med norsk lov og denne avtale.

     

    Tjenestetilbyder skal ha et datateknisk sikkerhetsnivå som er i overensstemmelse med norsk lov og alminnelige anerkjente krav i bransjen.

  12. Må vel nesten skrive det obligatoriske "endelig har jeg fått maskinen"-innlegget jeg også.

    Har avinstallert, installert og endret på diverse programmer på min 1000H med XP i kveld. Etter de få timene jeg har brukt den frem til nå, så er jeg veldig fornøyd med kjøpet. Relativt lite bloat og unødvendig programvare som "måtte" fjernes. Maskinen passer så langt helt utmerket til den bruken jeg hadde beregnet den til. Har egentlig ikke sett noe behov for å oppdatere RAM til 2GB, men siden det ikke er noen stor utgift blir det nok gjort etterhvert alikevel. Maskinens byggekvalitet føles helt topp, ingen sviktende tastatur eller lignende. Har ikke støtet på noen andre problemer heller... så langt da. Man vet jo aldri hva som venter rundt neste sving :>

     

    post-94276-1227290271_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...