Gå til innhold

MFluffy

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MFluffy

  1. Selv liker jeg å ha folk rundt meg, bare for å ha muligheten til å preike og tulle når man har lyst, uten at man konstant må snakke sammen. Det er av og til greit med fest i ny og ne, men det beste er å slappe av og ta ting som de kommer.

     

    Hvis du er interessert i Battlefield 3, så har XtremeIdiots server de spiller på, veldig koselig gjeng. Er som oftest noen på teamspeaken hele tiden. Eneste er at de snakker engelsk. Ellers spiller jeg og kompisene BF3 og snakker over skype, mye gauling og tulling, ikke så seriøst.

  2.  

    De fleste holder vel ikke et minutt engang.. Og da vil hun jo forstå det!

     

    Hehehe, noen år siden jeg var nervøs sist, men nå er jeg nerveVRAK altså :cry:

     

    Tenkte det samme som deg. Men første gangen min tok det godt over en time for meg. Og du har ingenting å være nervøs for, bare nyt det og ha det gøy. Tenker du for mye på det, så er det ikke sikkert at du får an opp engang. GLHF

     

    Edit: Så nå at det var en stund siden trådstarteren postet. Hvordan gikk det?:)

  3. - ”Jeg syntes du er både kjekk og morsom, og du er veldig flink til å kysse/leke med meg, men jeg vil ikke ha noen kjæreste nå. Både fordi jeg akkurat har gjort det slutt med den forrige, og fordi det er sommer. Hva med at vi bare møtes en gang i uken eller noe for å leke sammen og ha det hyggelig? No strings attached.

    - ”Ok, jeg skjønner.. Men jeg er heller ikke klar for et nytt forhold på en stund, så det går bra. Men hva vil du gjøre fremover da? Bare droppe alt eller være sammen av og til som venner?

    - ”Hæ? Jeg vil jo ikke droppe alt, hva mener du? Kan vi ikke fortsette å være sammen, det vil jeg.

     

    Hva tror dere? Hva vil hun og hva skal jeg gjøre? Jeg vil at hun skal like meg så godt som mulig. At vi evt bare blir friends with benefits er helt OK for meg, men jeg skulle gjerne hatt et forhold til henne også. Men jeg kan selvfølgelig ikke si det, ettersom hun ikke vil det, og hun ville da vært redd for å være fuckfriends, siden jeg da kan utvikle sterke følelser for henne.

     

     

    Det skal sies at jeg hadde en ekstremt bra dag den dagen, solen skinte, selvtilliten var på topp og jeg hadde det helt herlig, ingen ting skulle kunne ødelegge det..

     

    Ser du hva jeg mener?

     

    Til den øverste meldingen.

    Jeg tror at det var sånn han tolket det, ikke det hun skrev til han. Hvis du leser litt lenger opp i innlegget hans så finner du meldingen som hun sendte til han, en oppsummering hvertfall.

  4. Hun hørtes ut som en litt usikker person og kanskje litt ustabil. Det kan hende at hun sliter litt med sine egne ting. Hvem vet, du kan eventuelt snakke med henne om det, hvis hun er villig til det that is.

     

    Jeg ville også sett på hvordan hun oppfører seg fremover og kanskje blitt litt mer kjent med henne. Fortsetter hun i den samme rare retningen ville jeg nok ha holdt meg unna et eventuelt forhold.

    Om hun allerede er sånn når dere ikke er sammen, lurer jeg på hvordan det blir hvis dere eventuelt blir sammen...

     

    Noen jenter kan være litt rare av og til, særlig i den alderen:)

  5. Kom over noe rart...

    http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkod...amp;WT.svl=Link

     

    Tipper det ikke er du som selger det? Iom at det står at du ville solgt det for ca. 90k, og i annonsen står det 6.5k. Var også en annonse oppe på hw bruktmarked, men er borte nå.

     

    Har også lagt merke til forskjellige skrivemåter dere har...

     

    En scammer?

     

    er kun kabinettet som er til salgs i den annonsen, er han som kjøpte det forrige prosjektet mitt som selger igjen ^^. men ja, er kabinettet fra denne loggen

     

    Ah, skjønner, trodde han solgte hele pcen:P Han formulerte det dårlig synes jeg. Kan jeg spørre hvor mye du solgte den til han for?

  6. Kom over noe rart...

    http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkod...amp;WT.svl=Link

     

    Tipper det ikke er du som selger det? Iom at det står at du ville solgt det for ca. 90k, og i annonsen står det 6.5k. Var også en annonse oppe på hw bruktmarked, men er borte nå.

     

    Har også lagt merke til forskjellige skrivemåter dere har...

     

    En scammer?

  7. Per dags dato er det litt usikkert enda. Men har tenkt mye på maskiningeniør, og muligens mastergrad hvis motivasjonen er der.

     

    Næmen, du er også her:P

     

     

    Er laboratorielærling for øyeblikket, tenkte jeg skulle fullføre det siste året og deretter satse på å studere til maskiningeniør. Hvis jeg ikke sporer av i millitæret da:) Time will tell^^

×
×
  • Opprett ny...