Gå til innhold

flekkk

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av flekkk

  1. Jeg fant et sliten kamera i garasjen og tenkte det hadde vært kult å prøve å få i stand. Jeg kan lite om kameraer og mindre om gamle analoge, så jeg har ikke peiling på hva jeg gjør. Metalldekselet på toppen er litt løst ettersom det mangler en skrue, men ser ikke ut som noen krise. Ellers er kameraet helt. Hvordan kan jeg finne ut om det er i orden uten å kjøpe film, sette det i og prøve å fremkalle de?

    Når jeg tar "bilder" (uten film) lager den i alle fall fin bildelyd som låter som det skal. Jeg kan justere lukkertiden på linsa og på lyden å dømme høres det ut som om det funker som det skal. Selvutløseren på linsa funker, og den har en måler på toppen som beveger seg når jeg lyser på kameraet. Har dog ikke fått blitsen til å fyre. Herifra er jeg blank - tips, takk? :D

  2. Jeg er en 18-åring som kunne trenge et kredittkort til nødsituasjoner. Jeg vil alltid betale kreditten innen en måned eller så etter bruk, og absolutt maks en tusing eller to. Jeg er kunde i Sparebank1, men vet ikke om det er lurt å bestille deres standard visa-kredittkort? Hva høres fornuftig ut i denne situasjonen?

  3. Trenger litt hjelp til å stifte et lite arsenal med cologner til hverdagsbruk og fest. Jeg har brukt litt Old Spice (både aftershave og cologne), og har fått en del komplimenter fra det. Jeg fikk en flaske med Lacoste Essential cologne en gang, og den derimot fungerer ikke i det hele tatt for meg. Jeg venter en flaske med Tabac aftershave etter anbefalinger på nettet, den høres ut som noe jeg vil like. Jeg har ikke noe erfaringer fra noe utover dette...

     

    Er det noen som kan anbefale en lett "hverdagscologne", og gjerne noe tyngre "nattcologne" som kan passe noe slikt? Jeg elsker "mørke lukter" av lær, tre, tobakk etc., men det er kanskje ikke det beste til en date i sommersola :)

  4. Heisann. Jeg har noen problemer med låsen på bilen min, og lurer på om de bryr seg om det på EU-kontroll? Passasjerdøra er konstant låst og kan ikke åpnes fra utsiden (ikke noe problem fra innsiden) og på førerdøra må man lirke litt på låsen, presse den til siden når man drar i håndtaket for at den skal åpne seg fra utsiden. Den døren åpnes også helt fint fra innsiden... Ingen form for sentrallås eller lignende på bilen.

  5. Jeg er ikke ute etter ferdigblandede drinker, men en ferdig sour-mix iblandet vodka til 22% eks. hadde vært suverent til å lage drinker med, på tross av at man ikke bruker 40%. Da kunne man laget de fleste vodka+sourmix+annen ingrediens-drinker på ganske god måte, uten å bruke utvannet 22% vodka og blande det med sourmix igjen, noe som gir et heller dårlig resultat.

     

    Det var i alle fall en fyr som påsto at det eksisterte, og det virker jo IMO. som et godt produkt :)

  6. Her om dagen var det en fyr som snakket om et produkt som rett og slett var ferdig, alkoholholdig sour-mix. Jeg synes det høres ut som et ganske flott produkt, og lurer på om noen har noen anelse på hva det heter? Jeg er altså under 20, så ikke foreslå å blande vodka og vanlig sour-mix eller lignende. Takk.

  7. Bilen jeg kjører har ikke 12v-sokkel. Kan jeg kjøpe denne, koble rett på batteriet og bruke det til å lade GPS etc.? Er det trygt - trenger det ikke å være noen sikring eller lignende før 12v-sokkelen?

     

    (Art. nr. 36-3903 om lenken ikke fungerer)

  8. Nei, det tror jeg ikke. Jeg er i samme alder, har spilt gitar siden jeg var 13, og begynte nylig med trompet. Jeg går til lærer, og det går kjempefint! Noter er ikke så veldig vanskelig, og føles for meg veldig lett og naturlig ut på trompet, på tross av at jeg synes noter og gitar er noe forbanna herk.

×
×
  • Opprett ny...