Gå til innhold

Awsm

Medlemmer
  • Innlegg

    455
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Awsm

  1. 1 hour ago, Mala said:

    Forebyggende renhold i og rundt TV-benken bør jo hjelpe godt på vei. Ellers kan det jo være en idé å blåse noe trykkluft igjennom en og annen gang ? 

    Ja, får kanskje heller gi etter for å kjøpe oss en dyson i hjemmet..

     

    Fungerer fortsatt trikset for å gjøre om xbox live gold til game pass ultimate? Siste artikkel jeg finner på det er fra November..

     

  2. 26 minutes ago, ulle1040 said:

    Oi det var skuffende ja. Heldigvis er februar en kort måned ,men allikevel.. Jeg fikk heldigvis tak i PS5 samme dag, så jeg har mer enn nok å spille, men hadde vært fint å få begge maskinene i hus...

    Lucky duck. Helt greit at det er lite maskiner å få tak i for elektrohandelen, men skulle tro de og leverandør var bedre på planlegging og kunne gi oss kunder litt mer forutsigbarhet. 

  3. 8 hours ago, ulle1040 said:

    Jeg fikk også bestilt på power 11. med forventet dato i dag. Ikke vært noe oppdatering der så ser ikke ut som det gikk etter planen. Noen som vet noe mer?

    Ja, jeg snakket med de i går. Visstnok skal det være forsinkelse fra leverandør og det er forventet inn et parti til oss som fikk bestilt  i denne omgangen tidlig i mars. Mulig det kom før, men tvilsomt. Meget skuffende.

    For dere som ønsker dere PS5, så spurte jeg om de hadde inne PS5 av noe slag. Power svarte at de ikke har inne noen parti med PS5 og ikke har noen leveranser de vet om i nærmeste tid. Ikke sikkert dette medfører riktighet, kun en vanlig kundebehandler som uttalte dette.

     

    • Liker 1
  4. /rant

    Noen andre enn meg som synes ranking systemet er helt for jævlig? Etter placement så blir jeg plassert i midten av gold sjiktet.Men har jo allerede gått ned til 2050.

    Spiller man solo og spiller bra blir man aldri belønnet.. Noen av de som spiller ranked virker det som aldri har spilt en jævla match. 

    Når man som support lucio/mercy JEVNLIG får medaljer på damage og kills samt å ligge på 40-50% heal, burde resten av laget få perm-ban fra ranked IMO.

     

    I'm done. 

  5. Kjapt spørsmål. Har en laptop med gtx 850m og intel core i7 2,2hz quad core. Tror dere jeg greier å kjøre spillet? :wee:

     

    For de som måtte lure, så fungerte det topp på low settings (gørr) i 1920x1080. Trikset er å låse framerate for de med dårlige datamaskiner. Gjorde susen her hvertfall :)

×
×
  • Opprett ny...