Gå til innhold

enga97

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enga97

  1. En annen løsning er gjerne det at de optiske drev nå til dags er raske og har til vane å spinne i full hastighet. Det finnes programmer både betalt og freeware (husker ikke navn) som lar deg bremse hastigheten på drevet....f.eks en 16x spiller kan senkes til 4x spiller.

     

    Har opplevd tidligere at hvis drevet er veldig sensitivt så har det problemer med å lese data, mens når man da har kjørt ned hastigheten så har dette i noen tilfeller løst problemet.

     

    Bare et forslag altså ;)

     

    Frankie

    8407479[/snapback]

     

    Det kan forklare hvorfor mitt hunngamle Samsung drev lastet spillet problemfritt - at hastigheten ble lavere.

  2. Er akkurat ferdig med en stue Pc basert på dette kabinettet.

     

    Pluss sider : Enkel montering av alle deler - Pent utssende (høy WAF) - Stabil konstruksjon.

     

    Minus sider : 80mm vifte i front bråker noe ##¤¤%%, må byttes - Skeptisk til om mekanismen på frontdeksel holder særlig lenge - håpløst lange kabler fra USB/1394 i frontpanel - 4pin molex på alle vifter.

     

    Ville jeg kjøpt det på nytt ? Tja

     

    Tips! : Hvis du ikke skal bruke mer enn 2 HDD, kan du fjerne HDD buret i midten foran. Gir god plass til å kveile de überlange kablene fra frontpanelet.

  3. Har en en pussig og irriterende feil etter montering av hdd nr 2, ATA Samsung SP2514N

     

    Disken finnes i bios og vises i enhetsbehandling og diskbehandling. Men, ved oppstart av XP Pro får jeg opp melding om at ny maskinvare er funnet; og veiviser for installering starter opp.

     

    Den leter da etter drivere som ikke finnes. Gult utropstegn i enhetsbehandling kommer og går - når det er tilstede står det at driver for enheten ikke er installert (kode 28).

     

    Disken kan brukes og data kan lagres og leses, så alt funker forsåvidt; men er irriterende med veiviseren som kommer opp ved hver oppstart.

     

    Noen med tips for å løse denne ?

×
×
  • Opprett ny...