Gå til innhold

birdy113

Medlemmer
  • Innlegg

    541
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av birdy113

  1. Hei

    pcen min slår seg av etter en stund noen ganger kan den vere på og over lengre tid.

    Den bare restarter seg uten noen feilmeldinger eller noe.

    Jeg vet ikke hva det kan vere mistenker Hovedkortet PSU og RAM

    Windows sier jeg har 4gb ram når jeg har 8 gb ram i pcen med Windows 7 Home Premium 64Bit

    Om det kan ha noe med hvorofor pcen bare restarter seg.

    Specs: HD 6970 Asus, Sabertooth x58 hovedkort, 4 2gb Hyper X kingston minnebrikker, Intel I7 960.

    DET er ikk overophetting har full kontroll på sensorene

  2. Det er sant men at late statsansatte flytter bare papir.

    I norge har vi det godt men jeg vil frykte at rundt 30-70 år så vil oljen ta slutt da sitter vi igjen med litt fisk og nesten ingen store fabrikker. Grunnen til vi ikke har fabrikker som oppstår i norge som kan lage et sikkerhetsnett til og sikre norges økonomien i fremmtiden er STATEN som knebler små fabrikker med skatt og avgifter.

    Se for deg vi har mange statsansatte og om 30-70 år så forsvinner oljen da rakner økonomien til norge hvis ikke vi har et bedriftsnorge som kan holde oss oppe i skyene

  3. Har vert i oslo 4-5 ganger Natttoget fra bergen til Oslo S

    Når jeg ankommet oslo S kom det 2 ikke etniske nordmenn og spurte om jeg ville kjøpe hasj mye Ukultur dem har dratt med seg i landet vårt. Aldri opplevd det før jeg kom te oslo.

    i noen deler i oslo, husker jeg ikke kass gater det var følte jeg at jeg har kommet til et annet land siden det var sjeldnt man så en etnisk nordmann. Jeg har ikke noe i mot det men hvordan den skal praktisere sin ukultur og ikke inretter seg Hvorfor er det sånn at dem flytter i samme gate og ikke inretter seg sammen med andre etniske nordmenn?

  4. Jeg kommer ikke på nett for og oppdatere FB,whatapp, vær osv.

    Eneste måten det kommer sånn internet icon oppe er når jeg skrur på data roaming, men da står det på heletiden.

     

    Er det ikke sånn at programmene jeg skall oppdatere skal starte internet selv, og så slå det av etterpå ?

     

    Har tele2 og android 2.2

    Du må sikkert sjekke instillingen dine http://www.tele2.no/kundeservice/wap_mms_innstillinger.html

  5. Kulturen i østen er Krig og Vold Mishandling. Man ser jo på nyhetne at mange blir drept hele tiden i østen

    Jeg så på Dagsrevyen at det ble drept folk i Vesten. Det gjør ikke drap til en del av kulturen vår. Etter hver helg leser jeg at det har vært slagsmål utenfor forskjellige utesteder i byen. Det gjør likevel ikke vold til en del av kulturen vår.

    Nå går det akkurat ikke veibomber og folk blir ikke pisket til døden av utroskap o homofoli her i vesten i europa skjer det SVÆRT sjeldent at bomber går av av etniske vestlige det er vel 1 av 3 som jeg kom på nå. Her er noen linker som jeg gikk kjapt igjennom overskriftene om drap og vold siste mnd i østlige land seff skjer det i vesten og men ikke så brutalt barbarisk Fire FN Soldater dreptFire drept selvmordsbombe afganistan 24 drept av syriske soldater slagsmål skjer mye i fylla og sånt jeg vil si grunnen er at nattklubber stenger 02.30 og alle drar hjem samtidigt da blir det slagsmål i taxikøen feks dette er en liten stein i forhold til det som skjer ellers

     

    fortsetter dette i 70 år til vil vi mest sannsynlig ha moskeer over alt i landet evt Sharia lover

    Jeg bumper denne tråden om sytti år, så får vi se om du hadde rett. Da har vi en avtale. Hadde du lest litt historie, så ville du sett at blandig av kulturer ikke er noe nytt. Det er nødvendig dersom man ønsker å drive samfunnet fremover.

    Historie kan jeg litt men ikke så veldig mye om kulturer det jeg vet er at Jerusalem var flerkultur Det førte til bare krig 70 år er det forseint og gjøre noe.....

     

    Jeg mener dem bør stenge grensene for østlige land hvis dem ikke inretter seg.

    Hva med personer med annen etnisitet som oppfører seg dårlig? Personer av afrikansk opprinnelse har du tydeligvis ingen problemer med. Jeg tror for øvrig ikke at du hadde sagt det samme hvis innvandringen kom fra England.

    Jeg nevnte østen pga der dem stortsett ikke gidder og inrette seg til norsk kultur. Spiller ingen rolle om det er øst eller sør bare dem inretter seg. England har dem mye lik kultur som oss og dem INRETTER seg!

    Uff Norge er fortapt ingen som har noe i hjerte for landet sitt lenger.

  6. Vi vestleniger drar opp millardder i olje også er østlandet som ska få godene, veiger og opra hus osv tenkt så flott og rikt land om vestlandet hadde vert et eget LAND. Syntes vi vestlinger skal ta opp kampen om dette eget land eller burde politikerne lagt mer penger i vestlandet det er trossalt vi som har oljen hvorfor får ikke vi vestlinger litt luksus da??

     

    Og jeg antar at mens du sier dette så jobber du selv i olje industrien?

    Nop men halve famillen min har jobbet/jobber der

    Men en ting er såfall sant det er alt for skjevt fordelt

  7. Vi vestleniger drar opp millardder i olje også er østlandet som ska få godene, veiger og opra hus osv tenkt så flott og rikt land om vestlandet hadde vert et eget LAND. Syntes vi vestlinger skal ta opp kampen om dette eget land eller burde politikerne lagt mer penger i vestlandet det er trossalt vi som har oljen hvorfor får ikke vi vestlinger litt luksus da??

  8. som jeg skreiv tidligere så var det en del på hjulfeste som var knekt kjørte litt i dag og gidde full pedal nedover vegen så plutselig knakk opphenget på høyre hjul motor og alt funker men uten høyre hjul kommer jeg ikke langt.... så nå er jeg sjangsje løs til og fikse dett ;(

  9. @Lami: Høres ut som en bra start! Burde bli bra ja.

     

    @birdy113: Du svarer jo på hvorfor du mister kontrollen da. " Jeg har også klart og knekt antenna litt på bilen,"

    haha xD

    Får fixe det og da xD

    I fjor da jeg krasje bilen pga dette så hadde den full gass rett i veggen.... da bøyde akslingen seg og en feste på hjulfeste knakk.

    Faen jeg må lære meg og skru RC komplisert ting dette her xD

  10. hvorfor mister jeg helt kontroll over bilen når jeg kjøerer kanskje 40-60 meter? Rett ned i gata holder dem ikke lenger?

    Jeg trenger og bytte noen deler pga noen av dem er dårlig/knekt pga jeg mast kontrollen og bilen hadde full gass rett inn i muren -__- jeg kunne ikke styre vet ikke hvorfor antagligvis pga dårlig signal/batteri.

    Bilen starter og går bra enda men Akslingen er skjeiv så den dunker borti en annen ting når den går rundt. feste til hjulet er knekt ikke helt sikker på hva det heter men bilen svinger enda men ikke 100% optimalt. Fullt kjørbar. Jeg har også klart og knekt antenna litt på bilen, trenger snortrekk pga en kompis klarte og dra den av xD alt dette til BD8T.

    Jeg har starterbox som mangler dem skruene som jeg fikk med får og stille den inn.

    Jeg er ikke helt sikker på hva som er riktige deler til bilen.

    Får jeg bare håpe jeg kan klare og skru dette selv xD min fetter kan litt RC så kanskje han kan hjelpe meg litt xD

  11. bare lurer på om det blir noe i sommer :)

     

     

    Som jeg skrev før i denne tråden så dauer bilen min når jeg gir litt gass.

    Jeg driver nå og kjekker luft filteret jeg kjenner masse drivstoff inni luftfilterert. hva skal jeg se etter?

  12. Jeg har en Truggy som heter BD8T Men får ikke start på den akkurat som at bilen vil ikke tenne. Jeg har ladet tennern og batteriene men når jeg setter pilen på starterboxen så bare durrer motoren og nekter og starte. Forgassern?

    har du sjekket pluggen?

    Sjekka da starten den xD

    Men annet prblem oppsto er at bilen går fint i gå hastighet men med en gang jeg gir pedal så dauer motoren jeg trodde jeg hadde opna for lite nitro tilgan til motoren så jeg skrudde opp men alikavel så dauer den. Den dauer i motstand men når hjulene er frie så kan jeg gi flat pedal

  13. Jeg har en Truggy som heter BD8T Men får ikke start på den akkurat som at bilen vil ikke tenne. Jeg har ladet tennern og batteriene men når jeg setter pilen på starterboxen så bare durrer motoren og nekter og starte. Forgassern?

×
×
  • Opprett ny...