Gå til innhold

Mooze2

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mooze2

  1. Hvor enkelt er det egentlig å finne noe som ligger passivt og ikke gjør noe før den får de rette kommandoene?

     

    Det her er vel egentlig snakk om brannslukking for å forhindre store tap for aksjonærene, i verste fall konkurs. Men samtidig, hvis noen noengang finner slikt på utstyr produsert i kina vil det vel føre til en rask død for all produksjon i kina for det vestlige markedet. Nedsiden ville være mye større enn oppsiden for kinesiske myndigheter. Ville de våget?

    Dersom spionbrikken er på størrelse med et "riskorn" som noen aviser påstod er den veldig lett å finne.
    • Liker 1
  2. Dersom jeg har god tid; liker å spille treg, gammel gubbe når "Microsoft" ringer. Snakker laaangsomt og knirkete. Er takknemlig for at de ringer osv osv. Så blir det en laaang samtale om hvilken av mine pc'er som har problemer. Spør gjerne hvor de ringer fra, hvor de kommer fra, om de har vært i fengsel (samtalen nærmer seg nå slutten). Målet er at de kaster bort tid og legger på selv...

  3.  

     

    Levrandørene må ta ansvar for å tilby et sikkert produkt. F.eks. telenor har i svært stor grad gjort det, ved å tilby fornuftig konfigurerte wifirutere for folk.

    Telenor tilbyr nok support også til 35 kr minutter ved hacking og virus?

    Snakk om å tjene store penger på ingenting.

     

    Nå er det ikke vanskelig å lage programme så generier passord automatisk.

    Men å trykke på en knapp for connecte trådløs mot ruteren er stor sikkerhetsrisiko i seg selv.

    Om det gjøres samtidig kan hvem som helst koble seg på.

     

    Mac filtering er vel også dårlig på.

    "tilbyr nok"; er dette noe du vet?

  4. I tillegg til drn mikroskopiske skatten Irland krever inn får de kontorer og europeiske distribusjonssentre i Irland. Og dermed arbeidsplasser. Irland var før et nedkjørt og fattig land med stor arbeidsløshet og manglende infrastruktur. EU har snudd opp ned på alt dette og dette har nå vært takken til Europa i flere år. For mere om Irlands snyterier kan en google "double irish".

    • Liker 1
  5. Jeg ser ikke helt problemet med at journalisten prøver å visualisere størrelsen på SSDen, og gjøre artikkelen mer lettlest/artig. Hvis dere har behov for å kritisere, ville jeg heller skrive en epost til NRK.no. Der kan du virkelig snakke om elendig (og tendensiøs) journalistikk, som du tom. blir tvunget til å betale tusenvis av kroner for i året. :)

     

    Det er frivillig å betale kringkastingsavgift.

×
×
  • Opprett ny...