Jump to content

Jan-Tore Tonheim

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)
 1. Det er forskjellige grunner til at man ikke har spilt et eller annet før. Forklaringer kan være tid, prioritering, eller at man ikke var født når Far Cry 1 var kommet ut. Du som har spilt Far Cry-spillene før, hvilket synes du er det beste?
 2. For en som aldri har spilt noen Far Cry-spill, er det dette spillet som burde introdusert meg til serien, eller er det noen av de eldre som er bedre?
 3. Han har nok et poeng, så lenge han mener AAA-spill. Å lage et lite spill i dag har derimot aldri vært enklere. Unreal Engine lar deg kompilere til PS5 uten noen store utfordringer. Å lage Ludo i 3D burde være innenfor rekkevidde på kort tid med én utvikler.
 4. Strengt tatt er det vel skryt av programvaren de har laget. Er mange som kan få blåst nytt liv i de litt eldre kortene sine nå. Synes det er fint å se at de ikke låser det til kun sine egne produkter.
 5. Tenker det er mange undersøkelser en kan gjøre i dag som en tidligere ikke kunne gjøre. Med Twitch, Youtube og alle mulige nettsider som analyserer spillet i hjel uten å betale en krone. Husker godt at det var mer styr med å finne det riktige Nintendo-spillet som gjerne kostet 700 kr på 90-tallet. For å finne ut om spillet var noe, kunne du kjøpe et par blader som kostet over 100 kr hver, men det ble fort dyrt å forske på drømmespillet også. Klart det ikke er riktig at en utvikler nærmest krever at du skal betale fullpris for et spill, men seriøst, verden har gått fremover siden 90-tallet.
 6. Nei nå er jeg tom for popcorn. Får vel bare spille litt Cyberpunk nå. <3
 7. Jeg har troen på dette. Fint at de skal ta seg tid til å patche Cyberpunk skikkelig.
×
×
 • Create New...