Gå til innhold

bizarro_per

Medlemmer
  • Innlegg

    237
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bizarro_per

  1. "Fordi kompetansemålene i et fag beskriver ulike områder elevene skal mestre, krever det at læreren bruker varierte vurderingsmetoder. For eksempel vil det i deler av et fag være relevant å bruke en skriftlig vurderingsform, mens dette ikke er relevant i forhold til andre kompetansemål i faget. Lærerens observasjon av elevene, samtaler og dialog vil også være med å gi læreren informasjon om elevens faglige ståsted og progresjon" ref Udir.

  2. Noen som har vært borti dette merket?

    Prøver å finne gode plasser å skaffe deler i fra. Har handlet noe fra http://www.rc-race-shop.com/team-c-tr02c-lupuz/spare-parts/

     

    Å hvordan er det med deler fra andre biler? Kan man bytte mellom de (fra samme fabrikant). Ser noen deler gjelder for flere biler.

     

    Har også hørt et rykte om at chassiset er likt noen andre produsenters. Så man skal kunne bestille deler fra en av de andre merkene. Men har ikke funnet noe mer info om dette. Så hvis noen vet, kjenner til, har peiling, så rop ut.

     

    Min lokale butikk som solgte meg bilen har brukt noen evigheter på å skaffe deler nå....

  3. Da har jeg fått kjeft/tilsnakk/korreks eller noe for at jeg oppførte meg barnslig. Helt enig. Så beklager den meldingen min. Den kom spontant og uten tanke om noe ondskap.

     

    Så fortsett diskusjonen dere. Holder meg fortsatt til MSE og kjører MBAM me jevne mellomrom. Usikker på om man bør ha bedre program hvis man laster ned mye som det er risiko med.

    Lykke til i jakten :)

    • Liker 1
  4. Nå handler jeg en del på ebay. Spesielt batterier og elektroniske duppedingser.

    Batterier til modellfly har jeg handlet veldig mye av. Og sammenlignet med dyre batterier fra butikker her i landet har jeg ikke merket noen forskjell.

    Faktisk vært positivt overrasket noen ganger.

    Det har vært noen sjeldne tilfeller av batterier som har vært død ved ankomst, men da har jeg fått levert nytt uten problemer. Kun en gang har jeg møtt en useriøs selger.

    Men det er sant som du sier at det kan være en del useriøst også. Man må vurdere litt hvem man handler hos.

     

    Forskjellen på å betale 600 kr pr batteri her og 200 kr på ebay er stor når man handler 10 batterier i slengen.

     

    Det er nok en del kopier, og det er nok både b-varer og produkter med liten kontroll av kvalitet ute og går, men det finnes veldig mye bra også.

  5. er irettesetting vold? Som når man irettesetter et barn som ikke hører etter. Eller en voksen som heller ikke hører etter?

    Er det pga aggresjon og et ønske om å påføre skade og smerte man irettesetter voksne som bryter loven?

    (les bøtelegger, ilegger straff som fengsel o.l.)

     

    Men sånn ellers så er dette en helt meningsløs diskusjon da verdensbildet til de forskjellige partene her er så langt fra hverandre og man har et ønske om å lete frem argumenter som støtter sine tanker, istedenfor å komme frem til en konklusjon, en løsning eller noe som kan skape fremdrift og forståelse. Det er en diskusjon for diskusjonens del.

     

    Linker ikke til wiki for å understøtte noe som helst da det kun er mine egne meninger. Å det er jo flott med dette landet at vi faktisk har lov til å ha meninger. å divergerende meninger faktisk kan være bra hvis man kan bruke dem til å komme videre.

    Så lykke til.

    (sa jeg skulle trekke meg ut, men måtte bare ha siste ordet. Selv om det bare varer i 2 min)

  6. Jeg ønsker at noen skal sørge for at det settes regler for hvordan arbeidsmiljø skal være (utøve vold?).

    Jeg ønsker at noen skal sørge for at vi alle bidrar til felleskapet gjennom arbeid, skatt, miljøhensyn osv osv (vold?).

    jeg ønsker at alle skal gis mulighet til å gå på skole. Det betyr også at hvis jeg hadde vært en slapp tulling og ikke orket og levere ungene mine på skole, så skulle noen ha hentet ungene og sørget for at de får gode muligheter i livet. (vold?)

    jeg ønsker at vi skal ha et organisert liv der det er trygghet, samtidighet som vi gir frihet under ansvar. Dette må noen passe på. (vold?)

    Å sånn kan man fortsette. Å det er nok veldig mange som har slike ønsker. Er det vold?

     

    Men hvis jeg ikke skal ha noe å si for da bruker jeg vold når jeg fremmer mine meninger, så kan vi jo bare lene oss godt tilbake og stirre inn i kopekassa til vi dauer.

     

    Synes du er litt voldelig med meg nå. Prøver å få meg til å høre på deg.

    Fra spøk til revolver. Tror jeg gir meg her. Ser at dette blir bortkastet energi :-)

    • Liker 1
  7. Har lyst og gjøre noen forandringer i verden...

    1. Engasjere meg i politikken og være med på å styre verden i den retning jeg ønsker

    2. Sitte forran datamaskinen og forbanne alle som faktisk gjør en innsats (og oftest i god mening selv om det selvfølgelig finnes unntak).

     

    Hva er enklest? (nr2 sikkert). Hva er meningsfylt? (nr1 sikkert).

    Betyr ikke at man alltid får gehør for sine meninger, men det kan jo være for at resten rundt kanskje ikke er heeelt enig i det inntrykket man har av verdenen.

     

    Leste ikke alt forresten...

    • Liker 1
  8. Ser fortsatt ikke det store problemet. Tollere og politi skal oppføre seg nøytralt. Det vil si at de ikke gir deg en klapp på skulderen hvis de finner noe de misstenker kan være narkotika, men heller sjekke saken inngående.

    Det kan innebære at man føler seg misstenkeliggjort da de gjerne stiller spørsmål og flere oppfølgingsspørsmål for å få et helt sikkert bilde av saken.

    Det kan føles ubehagelig men har man ingenting og frykte så ordner det seg greit.

     

    Det kan også være grunner til at de velger å følge etter deg (f.eks for å se om du har noen du samarbeider med. nettverk) før de tar deg inn til avhør.

    Når du er sjekket ut så er saken ferdig og du får en god historie og fortelle til hele verden.

     

    Når det er gjort bør selvfølgelig en liten beklagelse og erstatning for reelt tap dekkes (det betyr ikke erstatning for at man syns det var litt ubehagelig). Men å klage på at de gjør en grundig jobb, blir feil i slike saker.

  9. Har de mistanke om funn av narkotiske stoffer så overleveres saken til politiet.

    Kjipt nok kan man bli satt under mistanke alle og enhver. Men har man ingenting og skjule så er det en grei sak og bli sjekket ut av saken. At han skal få erstattet fremkallingsstoffet regner jeg som en selvfølge, uten at jeg kjenner regelverket.

     

    Er bare glad til at de er på tå hev når det gjelder slike stoffer (GHB).

    • Liker 3
  10. Tollerne får mistanke. De varsler politiet. Politiet følger han opp og får sjekket han ut av saken.

    Gjorde de ikke jobben sin?

     

    At han sier at de kunne sjekket på nett at han var fotograf hjelper ikke. Faktisk kongelige også som bruker dop. Så de gjorde rett. Har man mistanke skal man sjekke opp saken.

    • Liker 2
  11. Juhu. I'm not alone :new_woot:

    Men tilbake til den seriøse siden. Så den sidebyside. Fant noen feilmeldinger som gikk på et par filer som "kunne" være fra superantispyware (SAS). Mener jeg har hatt det inst en gang. Er ikke helt sikker. Men søkte etter disse og fant de ingensteds.

    beklager at jeg ikke har noen bedre info for det var bare noe jeg snublet over mens jeg drev å så igjennom noen tusen feilmeldinger.

     

    Skal ta en ny sjekk av Harddisk. Tror jeg kan utelukke temp da feilen kunne oppstå rett etter man har slått på PC. Det var ikke noe annet system i det enn at enkelte ganger når man åpnet bilder eller så på nrk, så gikk den i svart.

  12. Liten oppdatering (til de som giddder og strekke seg over tastaturet for å se om de kan være til noen hjelp)

    Satt og så på listen over oppstartsprogrammer i msconfig. Jeg har slått av en del som jeg ikke trengte i daglig bruk.

    Tok og slo på en del tjenester igjen her om dagen som:

    daemon tools lite

    epson status monitor

    Java se auto updater

    Itunes

    apple push

     

    Husker ikke om det var flere nå i farten. men siden da har jeg ikke hatt noen crash. Kan jo være tilfeldigheter, men vet ikke helt.

    Skal nå fortsette og teste og se om det skjer noe fremover.

    Vurderer og skifte navn på denne tråden til "den store nullsvarstråden".

    Men siden jeg svarer selv og finner løsninger selv så blir jo ikke det helt rett. Får takke meg selv for hjelpen så langt. jo bare hyggelig. Si fra hvis du trenger mer hjelp :thumbup:

  13. Da har man prøvd det og. Fungerte ikke i det hele tatt. Nok at jeg prøver å velge grafikkinstillinger så går skjermen i svart. Men det skjer når jeg går inn på et valg hvor det kommer frem et "preview"bilde. Må jo være noe med grafikken som lager krøll, men skjønner ikke helt hva?

     

    Nå begynner jeg å laste ned det jeg trenger av programmer for å komme igang igjen etter en clean install. Må bare rydde vekk litt forskjellig og notere meg hva jeg kjører som jeg må ha klart.

     

    Ingen andre gode forslag? (utfra responsen har jeg ikke store forhåpninger om det... :) )

  14. Tre ganger nå. Hvis jeg klikker på et bilde på facebook (typisk vanlig familiebilde) slik at det forstørres, så går det 2 sekund og så blir skjermen svart og pc'en henger.

    (edit typo)

     

    Nå fjerner jeg displaydrivere. Starter i sikkermodus. Sletter alle spor av driveren.

    Og så en ny install av siste driver til GPU.

    Så får vis se hva som skjer nå da.

  15. Venter på et forever alone-bilde her nå...

    jaja. memtest gikk igjennom uten feil.

    Tilbake til start.

     

    Clean install? Hadde ikke så veldig lyst til det men kanskje det er siste håp?

    Er det ikke noen måte og luke ut evt programmer som skaper konflikt?

    Noen plasser man kan finne noen info om hva det er som egentlig skjer når maskinen låser seg?

    (begynner å høre ut som en blogg det her)

×
×
  • Opprett ny...