Gå til innhold

Stormcamper

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stormcamper

  1. Kajak kan resultere i ufrivillige bad, jeg hadde i hvertfall følt meg tryggere med en Pentax ombord! De fleste kamraer tåler til en viss grad vann/regn. Men Pentaxen tåler kanskje litt mer og K7 har etter det jeg har fått med meg flere pakninger enn K20d.

    Jeg gikk fra Nikon D80 til Pentax K20, hadde ikke store problemer med omstillingen, heller motsatt! Synes det var lettere å bruke!

     

    Noen som vet om noen Nikon objektiver som er vanntette som passer til makro eller landskapsfotografering? eller er det kun Pentax som har slikt?

  2. Jeg har lenge tenkt å begynne som hobby fotograf.

    Tenker da på bilder av f.eks natur/dyr osv som jeg har vært interressert i en stund.

    Men siden jeg ikke har noe erfaring i dette, så må jeg ha hjelp med å velge et kamera. Trenger et kamera som kan være lett transportabel (til turer f.eks), og kan vare en stund. Er derfor villig til å betale en del for et kamera av kvalitet. Takker for anbefalingene

  3. Som tittelen sier, så sliter jeg med NAT problemer(Xbox Live). Er ganske dårlig når det gjelder nettverk, så om noen vil hjelpe meg med å løsne det, så sier jeg bare tusen takk. Er det på routeren eller switchen jeg må åpne porter?

    Har dette av informasjon:

    NGT 20mbits linje

    Speedtouch 546i V6.

    Xboxen henter internett gjennom pc'en(bridge).

    Setter pris på all den hjelpen jeg kan få :)

  4. Har litt +/- erfaringer med Play.com. Positive er jo at det er kanon billigt iforhold til Norge og at leveringstiden er relativt kjapp. Men 2 ganger denne måneden har jeg fått feile pakker. Bestilte f.eks Racerdiver Grid til x360, men fikk PS3 versjonen istedet. Så fikk jeg Dynasty Warrior 6 til PS3 istedet for FIFA 08. Noen idèer på hva jeg må gjøre? Skal jeg bruke samme pakke jeg fikk spillet i til å sende tilbake?

  5. Er det flere som får feil vare fra play? Var så heldig å få bestilt Racedriver Grip til PS3 men da jeg åpna pakken i dag var det et til xbox360 :hrm: I tillegg så hadde nu ikke elkjøp det inne heller så kunne ikke bytte det dær :( skikkelig irriterende.

    Og ikke enkelt å finne en epost adresse å kontakte de på...

     

    Hei!

     

    Rart, men jeg bestilte samme spill, bare til x360... gjett kas versjon jeg fikk i posten igår?

     

    PS3 :p

     

    Bytte? Bor i Bergen dersom du e hypp :)

    Samme her... fikk til ps3 istedet for 360:(

  6. Hmm, den skal støtte lyd ja, men virker ikke som det akkurat et noe godt alternativ?

     

    desverre einaste alternativ.. Pc-høgtalarane kan eg ikkje kobla til.

    (creative Gigaworks progamer g500)

     

    Til trådstarter: Etter den nye oppdateringen som kom i høst/vinter, så skjedde det noe som "ødelagte" lyden for BenQ skjermbrukere( sikkert andre også). Det skjedde med meg også, og jeg har samme skjerm som deg. For å få lyd, må du ikke være innpå HDMI delen av skjermen når du starter xboxen. den må være på DVI eller annet. Det jeg gjør for å få lyd, er å starte xboxen mens jeg er innpå DVI(pcen er koblet til den inngangen), og venter til xboxen er ferdig loadet (venter i 2-4min). Da kan jeg skifte til HDMI. Dette må gjøres hver gang xboxen skal slåes på.

    dette gjekk desverre heller ikkje :(

    Hmm... Gjorde du riktig? Du har lyden ut fra skjermen sant? og var innpå DVI (fra skjermen) og ventet en stund før du trykket deg inn på HDMI?

  7. Til trådstarter: Etter den nye oppdateringen som kom i høst/vinter, så skjedde det noe som "ødelagte" lyden for BenQ skjermbrukere( sikkert andre også). Det skjedde med meg også, og jeg har samme skjerm som deg. For å få lyd, må du ikke være innpå HDMI delen av skjermen når du starter xboxen. den må være på DVI eller annet. Det jeg gjør for å få lyd, er å starte xboxen mens jeg er innpå DVI(pcen er koblet til den inngangen), og venter til xboxen er ferdig loadet (venter i 2-4min). Da kan jeg skifte til HDMI. Dette må gjøres hver gang xboxen skal slåes på.

  8. Skal kjøpe pc denne uken og har bestemt meg sånn ca for hva jeg skal ha.

    Eneste problemet er at jeg ikke vet hvilken prossesor jeg skal velge. Har hørt mye positivt om AMD X2 prossesorne og Conroe 2 prossesorne. Hva er forskjellen?

    Trenger også hjelp til å velge HK, helst et som støtter Crossfire.

     

    Trenger svar fortest mulig siden jeg skal ha pcen før sommerferien er over.

     

    Edit: glemte å legge til ''handle liste'' PCen.

  9. Har begge gw spillene... synes de e drit bra, men har blitt lei av de når eg ikke kommer lengre:P

     

    www.guildwiki.org er en ganske bra side.. der kan du se bilder av forskjellige armor(hvor du kan kjøpe de og ka de trenger), våpen, bosser, grønnevåpen :D(hvem og hvor de blir droppet) osv...

     

    hvis noen blir med å ''jakte'' på grønne våpen så e det bare til å legge meg til på friends: Teh last warrior, Ritualist Rasist (det er ikke jeg som har lagd det nicket, og jeg gidder ikke å slette den pga noen brukte 60k på den:P

×
×
  • Opprett ny...