Jump to content

bjaanes

Medlemmer
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

About bjaanes

 • Birthday 11/12/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvis du er utvikler og ønsker å lære mer om maskinlæring, så har Coursera et *ypperlig* kurs på akkurat det: https://www.coursera.org/learn/machine-learning Her får du brukt litt enkle mattekunskaper til å lage ekte maskinlæringsalgoritmer fra bunn. Veldig nyttig kunnskap om dagen.
 2. Jeg lurte på den spilleren du har skrevet det, får jeg plass til den? Jeg har opplegg som i det første bildet jeg viste (med et "hulerom" under vanlig spiller-størrelse). Ellers, takk for hjelpen folkens!
 3. Nesten, opplegget er helt likt (ift rommet under spilleren og sånt), men selve spilleren er som denne: (Bildet er tatt fra nett)
 4. Jeg er 100% grønn når det kommer til høyttalere, spillere, kabler, strøm, størrelser og alt annet som sikkert er relatert til bil-anlegg. Det eneste som er sikkert er at jeg sårt trenger å få skiftet ut det jeg har for øyeblikket. Jeg ikke helt avhengig av helt konkrete tips, men trenger i hvert fall litt veiledning så jeg ikke velger helt feil. Jeg vet egentlig ikke helt hvilke spørsmål jeg skal stille engang. Jeg har en Peugeot 307 SW 2006-modell. Jeg tror jeg trenger å vite noe med størrelse på høyttalere og kanskje og spiller? Holder det med 2 høyttalere? Kvalitetsmessig er jeg ikke så ekstremt kresen i bilen, jeg er glad hvis det spiller noenlunde rent og har litt trøkk. Prismessig håper jeg å slippe unna med noen relativt få tusenlapper. Hvis jeg trenger å gi litt mer info, så vær så snill si ifra.
 5. Hva så? Man må ikke ha nyeste versjon med en gang. Jeg klarer meg meget bra lenge til med den versjonen jeg har nå. Skjønner ikke jaget etter å ha den nyeste til enhver tid, når eldre virker supert Helt riktig. Veldig mange tenker sånn. Men det er også et av de største problemene til Android. Det er et helvete for utviklere med den type fragmentering.
 6. Bare synd de fucket opp desktop-nettlesern Liker den godt jeg! Blir bedre og bedre for hver versjon også Liker godt at det ikke er Chrome, men fremdeles kan benytte extension som er lagd for Chrome.
 7. Jeg tror ingen vil se på RT som en PC. I følge din definisjon er altså en smartphone også en PC, men folk flest tenker ikke på det på den måten. Jeg skjønner argumentene dine, og i teorien har du rett, men i praksis så føles det ikke noe særlig ut som en PC. Så jeg føler du egentlig bare er vanskelig bare for å være vanskelig.
 8. Mer Linux! Dere var ganske flinke på dette før, men nå er det jo nesten ingenting
 9. Hele artikkelen er feil! Det er ikke snakk om mer hemmelighet. Det er snakk om at flere skal inviteres til ting som normalt sett ville blitt holdt hos KUN canonical. Mark har forklart dette slik: "of course, there is no change to what we have always done, which is entirely transparent. I?m simply inviting trusted community members to participate in work that traditionally would NOT have been open till it was ready. This is, I think, arguably a very good thing, and more than one gets at any other Linux company." Så det eneste som endrer seg er at gode community-members får tilgang til nye funksjoner FØR de normalt sett ville.
 10. Gawd. Litt irriterende at firmwaren med multiview opplegget ikke er klare for oss enda! Stryl det. Veldig irriterende. Hater å vente på oppdateringer xD
 11. Vel, jeg har en litt gammel PC jeg bruker til gaming (med et 5770 kort) som er koblet til en 27" med 2560x1440 oppløsning. For meg (meg de spillene jeg spiller) fungerer dette helt utmerket. Merker ingen problemer i f.eks. Diablo 3 - kjører alt på fullt med full oppløsning. =)
 12. Har pr i dag en server som kjører et hav av forvirrende tjenste som filserver og mange andre ting. Tenkte jeg skulle forvandle den til en søt liten media center maskin som står koblet til min TV. Det jeg er ute etter, er å bruke så lite som lagring, så mye som mulig streaming og cloud-løsninger. Jeg er også ute etter å gjøre alt 100% lovlig - vil heller betale for å leie en film enn å laste ned fra tpb. Problemet er at jeg nekter å ta i bruk noe som er Windows-basert. Ingenting av silverlight ser ut til å fungere (når jeg til slutt fikk installert moonlight fikk jeg beskjed om at pga drm kunne filmen spilles av - fail!). Finnes det noen gode, lovlig løsninger for htpc under Linux? Kan godt bruke lagring, har et par TB til overs, men da må det være praktisk og helt lovlig.
 13. Her er mine hjemskjermer + lockscreen Galaxy Note. Adw Launcher. Simple Text. Minimalistic Text. Widget Locker. For det meste =)
×
×
 • Create New...