Gå til innhold

WaterWolf

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WaterWolf

  1. Hvis komponentene inni et kabinett bruker 2kW så utvikler de også 2kW varme. Det blir nok veldig varmt inni der selv med mange store og kraftige vifter. Tenk deg at du setter en 2000W oljefylt radiator på maks effekt og maks på termostaten og setter den inni en metallkasse på størrelse med et kabinett. Så kan du tenke deg hvor mye viftekjøling som skal til for å holde radiatoren lunken.

    8824747[/snapback]

     

    Det er helt feil den utvikkler ikke 2kw i varme når den leverer 2kw. hvor blir det av effekten til pcen da? lol

     

    På en gammel krafttransformator så går det ca 20% varmetap allstå 20% av effekten den omsetter må kjøles ned og går til tap.

    Dette vil skje med denne psu som trekker 2kw også vet ikke virkningsgraden på denne psu men la oss si at den også har 20% tap i varme.

     

    Da blir regnestykket slik: 2000:100%=20watt 20x20%=400Watt

    Det vil si at den utvikler 400Watt som går i varme tap og ikke 2kw som simen sier.

    og de andre 1600W går til effektiv omsetning slik som delene i pcen hardisker,cpu,gpu osv

     

    Det vil si at den har 400W den må kvitte seg med i varmetap derfor har den 400W den må kjøle ned ved hjelp av vifter og kjølere og ikke 2kw.

  2. Computer city har den på lager...Jeg drop spesielt til sandvika for å kjøpe den idag ( ca 35km unna der jeg bor ). Skulla ha 3 mnds betalingsplan, men de sa jeg måtte ha lønnslipp. Ble ganske opgitt :( Bortkasta tur

    8202361[/snapback]

     

    Takk for tipset!

    Kjøpte den nettopp nå. Håper det er S-panel da. Hvis ikke skal den i retur! :mad:

     

    Første gang jeg handler fra dem. Håper de er raske. Likte 3år forsikringen. Total med forsikring blir jo den samme pris som andre steder. flotte greier.

    8203242[/snapback]

    Jeg ringte dem og snakket med dem en annen en i butikken hadde kikket på det samme og kunne bekrefte at det var S-panel på alle sammen. Det var 6 stk igjen nå er det bare 5 så løp og kjøp :whistle:

  3. How secure is it?

    All communications are encrypted using industry standard SSL and you can only share with people you know.

     

    Er jo litt sikkere enn torrents da.

    6745060[/snapback]

    Ingenting er sikkrere enn torrents foreløbigt ;).

    Der må dem bruke ulovlige middler for å skaffe iper (må også laste ned), derfor kan man ikke bruke de middlene i en rettsak. Dermed er torrent sikkrere. :thumbup:

  4. Jepp, kjøpt og betalt med egne penger!

     

    De har lagt inn flere forskjellige programmer som sender all slags info om hva vi gjør på pc'ene til it-folka på skolen. Vi har klaga mye på denne overvåkinga, men vi underskrev visstnok på en avtale som ga skolen rett til dette når vi sa ja til prosjektet om at alle skulle ha bærbare pc'er på skolen.

    5652394[/snapback]

    Det har dem ikke lovt til! det er det samme som å stjele når man selv har betalt for produktet. når du heller ikke har blitt opplyst godt nok om kontrakten. en kontrakt er ikke gyldig hvist ikke en 3 person vitner og skriver også under på kontrakten. dermed er den kontrakten dem har ugyldig. dette ville jeg nesten ha annmeldt til en avis. og gått til politiet. dem har ingenting med hva du har på din egen privatkjøpte pc, så lenge du ikke misbruker det i skoletiden!

    Høres helt idiotiskt ut. ett eksempel: du kjøper ny bil, vil ha nye felger jeg skifter felgene du skriver under på en (kontrakt) som ikke er gyldig. så sier jeg at du ikke har lovt til å skifte felgene på den bilen!. satt det litt på spissen men uansett.

    Hadde jeg hvert deg så hadde jeg ihvertfall gått høyere opp med problemet media med mer....

    Og til slutt jeg hadde gitt f en i hva dem hadde sakt om mine egne eiendeler. :thumbdown:

  5. Ja-nei det der hørtes ikke dumt ut.

     

    -har du litt flere bilder hvordan det hele ble seende ut bak? Har du forresten fått USB til å virke?

    5434048[/snapback]

    Som du ser på bilde så har jeg radiatoren montert innvendig, jada min usb fungerer fett den. grunnen til det er smak og behag men jeg mener at det ser penere ut når radiatoren er montert innvendig, bilder av psu og chipset og.

    siden du er tromsø væring :thumbup: slik som meg :tease: Lykke til med prosjektet ditt :innocent:

    post-92202-1137188677_thumb.jpg

    post-92202-1137188689_thumb.jpg

    post-92202-1137188701_thumb.jpg

    post-92202-1137188713_thumb.jpg

    post-92202-1137188726_thumb.jpg

  6. Oi, det så ikke så værst ut heller: fikk du borret opp for 120mm vifte i sidedøra? -syns den virker større enn 92mm jeg har stående nå (SilenX vel å merke).

     

    Har tenkt på det settet fra Vapochill også, hvis det er dette: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=310114&cks=PLS

     

    -hva har du av CPU/GPU osv. og hvordan er temperaturene?

    5433629[/snapback]

    neida dette er en 9cm sidevifte. det eneste som er litt slit er at skruene på wappochillen sin singel radiator passer ikke sikkeligt på skruhullene i tsunamien, er veldigt enkelt å fikse siden kabinettet er lagt av aluminium. brukte bare kjørner. radiatoren "bøyer" kanten på kabinettet 1mm men dette er en baggatell. jeg har en amd64 3200 prosessor. settet er med den standard pumpa, men slangene jeg har er stivere og myyye sikrere i niplene Ps anbefaler at du bruker støttehylser. cpuen holder seg på ca 26-28 grader idle og 34-36 load. har ikke vannkjølingsblokken på gpu montert. men chipsettet er vannavkjølt med chipsettblokka som følgte med. har et asus a8n sli deluxe kort. så festene til blokka måtte kappes litt (plast) for å få plasss holder en temp på ca 30 grader. Så jeg er storfornøyd med vannavkjøling i mitt tsunami dream kabinett. :thumbup: PS har samme sett som du tenker på

    post-92202-1137180894_thumb.jpg

  7. Skal ha nytt kabinett etter som det jeg har nå er veldig ødelagt...

     

    Siden det er så himmla mange muligheter så kunne ikke litt hjelp være å forakte!

     

    Altså, kabinettet skal være midi-tower, å helst ganske fett... har tenkt til å style det en del... fargen kan være hvem som helst... men helst svart, sølvfarget kan også være tøft

     

    Noen som har noen gode forslag? Alle forslag mottas med takk! :)

    5406405[/snapback]

    Tunami Dream er en praktiskt å stiligt kabinett
  8. Bruker nr3 push inn nipler selv. drepte det ene sjermkortet mitt med "vappokillen" pga dette, men det var min feil, hadde ikke dyttet slangen langt nok inn og brukte ikke støttehylser. MEN :mad: de som ikke bruker støttehylser slik som jeg. leker mye med skjebnen. støttehylser kan du få kjøpt hos rørlegern anbefaler dette på det sterkeste. formen på slangen i hylsa vil være rund hele tiden. det er den ikke uten støttehylser hvist man klemmer eller lager bend,knekk der nippelen er. :tease:

    post-92202-1137170156_thumb.jpg

    post-92202-1137170163_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...