Jump to content

frode

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hei ! Har en gammel bærbar IBM 760cd pc med cd-rom.. Den har ikke floppy (a:) Skal bruke den til sjøkart, så jeg trenger kun OS. Vil derfor formatere den og legge inn windows 98 på nytt for å renske opp.. Har windows 98 pr. idag Når jeg taster inn format c: i dos får jeg meldingen "stasjon c er i bruk av en annen prosess" Vet jeg bør gå over på a: for å skrive format c:, men jeg har jo ikke a: ?( Håper noen kan hjelpe.. :
  2. Har et Asus radeon 9200 se kort med tv-ut. kloningen av skjermen er ok ved bruk av tv.ut. Windows bildet viser på tv`n med farger og alt. Men når jeg spiller av en film i f.eks divx, xvid eller dvdrip etc. blir filmfeltet i windows mediaplayer svart, mens på pc skjermen vises filmen helt fint.. Har noen peiling på hva dette kan skyldes? Trenger jeg noen codec eller? Håper på gode og raske svar.
  3. bare så det er sagt så har jeg ingen forbindelse med Megabillig.com. bakgrunnen for posten var at dette temaet har vert diskutert på bilforumet før, derfor så linket jeg til tråden så alle kunne gjøre seg opp en mening selv. Jeg leste et annet sted i denne posten at pioneer norge ikke vil reparere disse produktene. Det er ikke rart siden de taper på paralellimporten. (vil vel heller selge en spiller til 3000 til forhandler her en 2000 i asia en plass). siden dere her på forumet er snare til og rope "UlV" så må jeg vel også nevne at jeg heller ikke har handlet Stereo av Megabillig, men uttaler meg på grunnlag av tråden på Bilforumet. -Frode (Nå med 2 poster og dermed dobbelt så troverdig )
  4. http://www.bilforumet.net/showthread.php?s...ight=megabillig her vil du få svar på det ene og det andre. Bilstereo bransjen er ikke glad for konkuransen som denne butikke representerer. -frode
×
×
  • Create New...