Gå til innhold

Starbuck

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Starbuck

  1. UmeshB skrev (1 minutt siden):

    Jeg vil gjerne bare ha varsler på mail om nye poster som annonserer at en nettbutikk har PS5. Men nå er mailen min stappa full med varsler fra tråden hvor andre svarer til andre tråder. Er det slik dere andre også har det eller har dere gjort noe for å spesifikt få varsler for PS5 lagerstatus poster?

    Nei, du får varsel på alle. Det er ikke noe eget her som filtrerer ut poster med lagerstatus, dessverre. Flere av oss bruker Distill til å overvåke nettsider som selger PS5, men det må man i så fall sette opp selv:

     

     

  2. Gingy skrev (På 4.5.2021 den 15.24):

    Da har jeg endelig fått min Ps5 i hus. Tusen takk for alle tips og hjelp!!! 😁 Takket være dere har jeg endelig fått tak i en. Så nå skal jeg kose meg litt :)

    Bestilte 28/4 på OBS skulle fått den hjem i går, men ble utsatt til i morgen. Hadde fri fra jobben i dag, så dro selv på terminalen og hentet den i stedet for å vente til i morgen. 

    Endelig slipper jeg innboks rape!

    Lykke til videre med letingen! Man har flaks og finner noe til slutt :)

     

  3. Gingy skrev (43 minutter siden):

    Ååååå Post Nord er så treeeeege 😥 😜

    Veldig spent på å se om de faktisk klarer å levere til meg som de sier de skal i dag. Har ikke skjedd noe med sporingen siden den ble henta Torsdag kveld av dem.

    Ditto! Jeg kontaktet de også, men han jeg snakket med kunne ikke gi meg noe mer oppdatering heller. Har forsåvidt alltid hatt kjapp respons og gode oppdateringer fra PostNord, men denne gangen var det litt dårligere for å være ærlig :)

  4. Ingen som forutså at det skulle bli så store leveranseproblemer. Komplett er vel i utgangspunktet den største leverandøren av konsoller om alt hadde vært som normalt (kanskje sammen med Elkjøp). Om Komplett kunne gjort noe annerledes her ville det i så fall vært å informere enda tidligere enn under en uke før 3.mai slik at man slapp disse forventningene hele tiden. 

    • Liker 1
  5. Jeg sliter med en ekstrem form for beslutningsvegring, og har nå hoppet mellom alle mulige scenario for kjøp av nye pc-skjermer til hjemmekontoret.  Jeg kommer ikke noe lengre, så håper noen har et par tips som vil dekke noen eller alle preferansene mine:

     

    - Ikke ultrawide

    - Helst curved, men ikke endelig krav

    - Kjekt om kan brukes til litt gaming, men trenger ikke noen voldsomme greier

    - Blir garantert brukt til å se film og serier

    - Må støtte VESA-feste ettersom jeg skal ha de på en arm (det utelukker et par hvor det ikke er mulig å fjerne foten uten å skru løs panelet)

    - Tynn ramme slik at de ser bra ut inntil hverandre

    - Pris er litt flytende. Jeg sliter med å rettferdiggjøre kjøp av skjermer til totalt 20k hvis bruken blir for det meste kontorrelaterte aktiviteter, samtidig må det være mulig å spille litt på de uten at jeg føler at jeg sitter med en forferdelig skjerm. 

     

     

    Det skulle kanskje være enkelt å finne noe til dette, men jeg sliter så mye med å finne balansen mellom "bra nok" og "bra". Opplever at flere av de dyre så pirkes det på ting som ikke nødvendigvis er så viktig for meg.

     

    Den som bare gir meg svaret som fører til kjøp skal få en mental high-five av meg. 

  6. Jeg tror man hadde vært bedre tjent med å benytte eksterne ressurser/utviklere til å gjøre den selve faglige delen. Skolen kan inngå samarbeid med underleverandør, eller benytte eksisterende leverandør av IT-løsninger til skolen om disse sitter på utviklere. Så kan man evt ha en annen lærerrolle som kan ta seg av den pedagogiske delen samt sette karakterer. Da er det også mye lettere å snu seg etterhvert som programmeringsspråk utvikles fordi man kan hente relevant kompetanse der og da.

    • Liker 3
  7. Hei

     

    Jeg er på utkikk etter en god hev/senk-løsning for hjemmekontoret. Jeg har i utgangspunktet lyst til å bygge dette selv ved å kun kjøpe understellet, og en bordplate/benkplate fra IKEA. 

     

    Er det noen som har erfaringer med dette, og som eventuelt kan anbefale noen å kjøpe hev/senk-understell fra? Jeg har egentlig kun funnet Kjellmann sine, og jeg ser at Komplett selger en løsning. 

     

    Aller helst skulle jeg hatt en løsning som ikke kun baserer seg på opp/ned, men som også lar meg programmere inn ferdige høyder, men det er ikke avgjørende. Enda bedre om hev/senk-delen kan tilknyttes en smartløsning, men det er mer et drømmescenario. 

     

    Gode tips belønnes med takk ;)

  8. Det jeg ikke skjønner er hvorfor de ikke kan om ikke helt så i hvert fall delvis åpne for at folk kan legge inn egne kommandoer (ja jeg vet det finnes tredjeparts-apper). Enda bedre om de kunne tillatt folk å lage utvidelsespakker som inneholder ferdige kommandoer som man kunne lastet ned. Så kunne kvalitetsstyringen av dette blitt styrt av brukerne og deres tilbakmeldinger på disse.

×
×
  • Opprett ny...