Gå til innhold

Makaakaaa

Medlemmer
  • Innlegg

    500
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Makaakaaa

  1. Bestilte RTX3070 når det slapp, og fikk kortet for et par dager siden. Da satt jeg på PC, oppdaterte siden kontinuerlig frem til det stod som lagerført, la det til i handlekurv og betalte med Vipps. 

    Nå i dag bestilte jeg 5800x, som nå er sendt. Da satt jeg på jobb med mobilen i hånda, og oppdaterte kontinuerlig. Gjorde det på samme måte som med GPUen, men måtte her gjennom Bank-ID-regla samt legge til 10% rabatt. Så da tok det noen ekstra sekunder. Slapp dette når jeg handlet 3070.

    Kanskje er Vipps veien å gå? Har ikke følt at jeg er spesielt kjapp noen av gangene, men leser jo at folk anklager andre for å bruke bots og den type ting, så da tenker jeg jo at mange føler de har gjort det veldig raskt. Da er kanskje svaret betalingsmetoden man bruker, fremfor ren hurtighet? 

  2. Hei!

     

    Må ha inn montør pga. brudd på fiberledningene innendørs, og tenkte jeg skulle høre med Viken fiber om de samtidig kunne bytte til en nyere hjemmesentral. Fikk da til svar at de skulle ha 2990,- for ny hjemmesentral, og 1990,- for å rette bruddet.

     

    Mitt spørsmål er altså om fiberen må kappes ved bytte av sentral, og om jeg kanskje kunne brukt dette som argument for å slippe kostnaden med å rette brudd ved bytte av sentral.

  3. Har et par spørsmål ang. gro-tid og sårbarhet etter tatovering, svar mottas med en automatisk rettet takk i din retning.

     

    Jeg skal ta tatovering. Min første, vel og merke. Denne vil jeg ta så fort som mulig, men her er problemet: Jeg skal på "Sensation White" (jeg er ikke en party-svenske) den 15. september og er litt usikker på om jeg burde vente med tatoveringen til dette er over. Realistisk sett får jeg ikke tatt tatoveringen før mandag, som gir den 4 dager å "komme" seg på. Jeg er redd det kan bli en del ukontrollerte arm-bevegelser (skal ha den på venstre underarm, på innsiden) på "Sensation", og jeg er i den forbindelse usikker på hva følgende av en "slå-borti" situasjon kan bli.

     

    TL:DR: Risikerer å få tatoveringen borti saker og ting 4 dager etter at den blir tatt - burde jeg vente?

     

    For de som forøvrig måtte lure er det en tatovering med mine foreldres navn, formet som et ambigram. Den skal sitte fra undersiden av albuen frem til undersiden av håndleddet!

  4. MovieCFGen ser helt grei ut, men dt der kan umulig være blandt de beste. Tipper pre-inv eller ACAD.

     

    Der tar du skammelig feil gitt, du ser hele den nåværende infused line-upen, hele n.evo, mange i anexis, som vant mange LANs i 2011, i tillegg til storspillere som paradox, choobie, luboshmir m.m. De er på verdenstoppen. :)

     

    Jeg lo forøvrig litt av "acad". Lenge siden du har spilt COD4? ^^,

    • Liker 1
  5. Ikke jeg som har laget den, men det er nå jeg som spiller. Skal også legges til, for de som ikke kjenner igjen navn etc, at jeg i noen av klippene spiller mot det som regnes som noen av verdens beste lag / spillere. Flere av klippene er også fra div. turneringer, det ser man på logoen øverst til høyre på klippet. ^^

     

     

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=2Z_J-Zu_eq4

    • Liker 1
  6. G'day,

     

    Bestilte nylig en elektronisk sigarett fra England, og har igrunn ikke ventet lenge på den. Enda. :p

     

    Uansett, status på sporingen er som følger:

     

    Sendingen er ankommet mottakerlandet

    23.10.2010 11:30 0001 OSLO

     

    Sendingen er sendt fra avsenderland

    22.10.2010 09:50

     

    Og her kommer altså mitt spørsmål. På samtlige andre sporinger jeg, og andre har hatt(gjør et raskt google-søk), er pakken sendt til importvurdering på samme tidspunkt som den ankommer mottakerlandet. Vil dette da si at min pakke ikke vil bli vurdert, eller har tollerne fri på mandager? :)

     

    Utålmodig? OH OUI!

  7. Righto, dette er jo strengt tatt ikke Youtube, men det er nå allikevel et meget kort klipp, fra en "EDOM" match jeg spilte for et par uker siden. Ble lastet opp slik at folkene jeg spilte med skulle skjønne hvorfor jeg skrek litt på Teamspeak. (Gjelder spesielt skudd nr.2 - av 3 totalt, forøvrig.) Ingen editering, bare slang på musikk, og lastet opp.

     

    KLIKK MEG!

     

    NB: Hvis du får svettetokter av korte klipp, kan du like gjerne drite i det. :)

  8. Dette er sikkert blitt spurt om flere ganger, men jeg kjører på. Skal til England om 2 uker, og vil veldig gjerne ta med meg 2 bokser med Thunder. Jeg vet at det ikke er lovlig for salg i England, men da lurer jeg samtidig på om dette gjelder bruken av det? Kan noen være så vennlig å linke meg til en "troverdig" side som viser til reglene av dette?

     

    På forhånd takk! :D

  9. Ahoy!

     

    Vil først nevne at jeg daglig jobber som forhandler, og selger telefoner hver eneste dag. I den forbindelse har jeg også et lite "varsel" til både kunder, og forhandlere ang. Samsung Wave. I følge Samsung kundesupport er det rett og slett ikke mulig å foreta en hard reset av enheten. Det er mulig å slette meldinger, innstillinger og slike ting ved å foreta en reset innad i Bada, men noen hard reset er altså ikke mulig. Ufattelig irriterende, da dette i praksis vil gjøre det umulig å videreselge etter div. demo-bruk og slikt. Man kan jo si at reset-funksjonen telefonen innehar er nok, men det er fortsatt en del ting som blir værende. Facebook-kontakter blir ikke fjernet, fanene i menyen som bruker selv har lagt til blir ikke fjernet, telefonen er i bunn og grunn den samme, bortsett fra noen innstillinger, meldinger og den type ting.

     

    Nå skal det i tillegg nevnes at jeg ikke har brukt flerfoldige timer på å fordype meg i Bada, og at det kanskje er mulig å slette disse ulike tingene, en etter en, men at det fortsatt er rimelig tankeløst av Samsung og ikke ha en hardreset mulighet, slik man eksempelvis finner på samtlige (?) HTC modeller.

×
×
  • Opprett ny...