Gå til innhold

norrick

Medlemmer
  • Innlegg

    1 131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av norrick

  1. Hitachi er tingen nå.

     

    Staljin

    Endelig en person som vet at "deathstar"-syndrommet er en saga blott! :thumbup:

    Hitachi lager de aller kjappeste ATA/S-ATA diskene for øyeblikket (utenom WD Raptor), diskene er også temmelig lydløse sammenlignet med WD og Maxtor, omtrent samme støynivå som Seagate Barracuda.

    Anbefaler dere å ta en titt på storagereview.com for testresultater/sammenligning av harddisker.

     

    Test av Hitachi Deskstar 7K250: http://storagereview.com/articles/200310/2...25VLSA80_1.html

     

    Sitat Storagereview: "Combining the first significant performance increase in over a year with whisper-quiet operation, Hitachi's Deskstar 7K250 proves that there's a lot of life left in the venerable 7200 RPM design. Western Digital's three-year run with the 7200 RPM ATA title has finally come to a close. Available across a wide range of capacities in both parallel and serial ATA interfaces, the 7K250 should top the list of all performance-oriented users seeking a new drive for their desktop rig. "

  2. Oi oi oi oi! Idag fikk jeg returbekreftelse fra Komplett angående 128-bit kortet jeg fikk feiltilsendt. Får et Sapphire Radeon X800PRO 256MB istedet! Da snakker vi ja!

     

    Da er alt tilgitt til Komplett!

    Det er meget bra men tenk på alle de kundene som ikke vet forskjell på 256 vs 128 bits minneteknologi og som har godtatt et 128 bits kort i retur!

    Bra at de ordner opp men ser kritisk på at de faktisk prøver å lure kundene på denne måten! :thumbdown:

  3. CRT skjermen er en av markedets beste i den prisklassen mens LCD skjermen er en av de mindre bra (spesielt med tanke på at man kjører analogt signal), skal du gå for en LCD skjerm så bør du forsikre deg om at den har en DVI inngang.

    Og hvorhen har du fått informasjon om at DVI gir bedre "ytelse" eller noe annet vissvass i spill?

     

    DVI hjelper da vel kun forsåvidt i windows med tekst o.l. - det er der man ser hovedforskjellen.

    Sannsynlig så har jeg en bedre informasjonkilde enn deg når det gjelder LCD!

     

    Når du skriver: "DVI hjelper da vel kun forsåvidt i windows med tekst o.l. - det er der man ser hovedforskjellen." så vet man allerede litt om kunnskapsnivået ditt...

     

    Jeg har ikke nevnt noe om "DVI gir bedre "ytelse" eller noe annet vissvass i spill?" på noen som helst måte men du får gjerne fortsette å fantasere videre og dikte opp andre utsagn som jeg ikke har uttalt meg om. :no::no::no:

     

    DVI er en bedre løsning grunnet at bildekvaliteten er mye bedre på en digital inngang enn en analog.

    Kjører man analogt på en LCD så blir signalbehandlingen slik: Digitalt signal fra skjermkort blir omgjort til analogt signal, dette signalet går videre til skjermen hvor det igjen blir omgjort til digitalt signal igjen. Kjører man med DVI så slipper man dette da signalet er digitalt hele veien og det er en mye bedre løsning uansett hva du har "lært" om skjermteknologier.

     

    Hvis du googler litt ang. DVI vs analog så lærer du nok fort mer på 10 sek enn det du har lært om LCD skjermer i hele ditt liv...(Og muligens kjøpt en LCD med DVI istedet for den analoge LCD skjermen som du betalte dyrt for) :laugh::laugh::laugh:

  4. kan ikke hjelpe deg, men tror ikke at det med at du plugga den i mens den boota var så lurt...

    Tviler på at den kan bli værre. Prøvde å plugge den i når windows var oppe, ikke under boot.

     

    Hvis du har gjort det så kaller jeg det en brukerfeil...

    Hotswapping fungerer kun på disker som er beregnet for det og med aller størst sannsynlighet så har du klart å ødelegge disken din.

    Kjip episode men man lærer av sine feil.

  5. CRT skjermen er en av markedets beste i den prisklassen mens LCD skjermen er en av de mindre bra (spesielt med tanke på at man kjører analogt signal), skal du gå for en LCD skjerm så bør du forsikre deg om at den har en DVI inngang.

  6. Det har den enkle forklaring at dette HK'et kun støtter RAID0 og ikke RAID 1 (speiling) ;)

    Feil, fra BIOS 1.5 og utover så støtter IS7 RAID1.

    Sitat Abit: "Added SATA RAID 1 function for Intel ICH5R south bridge.The IAA RAID driver should be updated to v3.5 or later to support RAID 1 in Windows XP.

    http://downloadfinder.intel.com/scripts-df...e&ProductID=961 "

     

    Nyeste BIOS henter du her: ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/bios/is7/is7g20.exe

  7. Tildelt samme IRQ til lydkort/USB/PS2?

    Hvis du har gjort det så deler mus og lydkort en del av de samme resurssene og da kan det oppstå en slags knitrelyd når musen beveges.

    Løsningen er å bruke et annet PCI spor eller tildele PCI-lydkortet en egen IRQ (gjøres i BIOS).

  8. Det et bra bytte, et pro kort er litt kjappere.

    I tillegg til at kortet er kjappere så eksisterer grafikkortprodusenten Sapphire fremdeles mens Hercules har stanset produksjonen av grafikkort, det kan komme godt med i en garantisak at produsenten fremdeles "eksisterer" slik at du får tilsvarende kort i bytte...

×
×
  • Opprett ny...