Gå til innhold

lil7star

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lil7star

  1. Ja, jeg har søkt og søkt... Og Xenozu er ikke god nok. Jeg er vant til Youtube på iPhone, og vil så gjerne se like bra video på N8'n det er liksom en av de få tingene jeg savner på den!

     

    Så, jeg har søkt og fant en som skal ha kommet i desember, men den ser ikke ut til å finnes likevel...

    Noen som vet hva som skjer her?

  2. Jeg har søkt og søkt etter et (gratis ikke bare gratis demo)video capture-program som kan recorder i valgt frame og henter lyd fra fiel/streamen, ikke fra mikrofon.

     

    Noen som vet om et?

     

    Det er altså til videoer som IKKE kan tas via RealPlayer.

     

    (PC, Win Vista og 7)

  3. Min høyt verdsatte N95 er nå to år gammel,og bærer preg av det hyppige bruket den er utsatt for. Jeg har vært kjempefornøyd med denne, og vil helst ha en ny (da selvsagt 8GB-versjonen)

     

    Noen som kan foreslå alternativer? GPS er ikke dødsviktig, men den MÅ ha:

     

    - Like bra kamera som N95, også video.

    - Radio/mp3/video-spiller

    - mms

    - Internet og epostfunksjon med WLAN

    - tekstredigering, gjerne da Quickoffice e.l.

     

    Så, noen forslag??

    (Pris er selvsagt viktig...)

  4. Jeg er utrolig fornøyd med min N95, men som en gadgetnerd har jeg også veldig lyst på en E90. Problemet er at jeg ikke liker designet på E90 så alt for mye. Jeg fant derfor ut at jeg måtte prøve å lage et "nytt" design. En slags hybrid mellom N95 og E90. Detter er nå min drømmemobil ;)

     

    *bilde*

    Stilig! ;)

     

    Har sett litt av det du har gjort på hjemmesiden din, ganske imponerende arbeid! Stå på, så kanskje det er du som står bak Nokias design om et par år? ;)

     

    Nokia sier jo ikke akkurat at man ikke har lov til å oppdatere selv, når det er mulig å laste ned fw fra deres side?? Forøvrig har du bare rett på penger tilbake dersom selger ikke gir deg nytt produkt etter to mislykkede forsøk på å rette feilen.

  5. Noen som aner om det er mulig å legge inn igjen meldinger på telefonen etter oppdatering, når de kommer opp på PC Suite, men ikke på telefonen??

    De kommer opp igjen til og med når jeg har koblet fra og til igjen. Er det for eksempel mulig å reversere oppdateringsretningen på meldingsfunksjonen i PC Suite?

     

    Håper jeg har forklart bra nok nå... hehehe...

  6. Røkt nervegass idag eller?

     

    Det inlegget gir ikke mening om jeg så holder laptopen opp/ned/sideveis når jeg leser det.

    Han lurer på om "noen som har tips om nettsted som selger bokstaver man kan lime på?"

     

    bokhandel er mitt tips

     

    Ja, det var det jeg mente: Bokstavene på tastene mine er i ferd med å slites bort, og jeg var litt opprådd etter å ha søkt MYE etter dette i sted.

     

    Bokhandel er ikke et dumt forslag, men det spørs om jeg finner små nok bokstaver der... Hobbybutikker derimot har kanskje sjablonger som jeg kan bruke til å lage bokstaver direkte på tastene med! :thumbup:

     

    Forresten: Jeg er ingen han... ;)

  7. hva med å bruke NAS? finnes en haug med løsninger der som kan brukes i forskjellige utførelser.

     

    Takker for svar. Skal se nærmere pådette, men er skeptisk siden det ser ut til at vi må kjøpe disker i tillegg... det får jeg nok ikke aksept for.

     

    Vi venter uansett tilbakemeldig fra IT her vi holder til, ang mulighet for tilgang til større område ved en nært forestående oppgradering og utvidelse av kapasiteten på det eksisterende nettverket her. Får vi en tilfredsstillende løsning på dette, blir det evt bare aktuelt med en ekstern hd til hver enkelt, hvorfra vi tar backup til server.

     

    :)

  8. Vi er et lite fellesskap på 5 personer som er koblet opp mot et større nettverk. Vi er ute etter mulige løsninger for lett tilgjengelig ekstern lagring, og vurderer

     

    1) Ekstern HD til hver enkelt med dertil egnet kapasitet

    2) Større ekstern nettverksdisk hvis dette er mulig å kombinere med den eksisterende nettverkstilkoblingen

    3) Mindre aktuelt: Leie ekstern plass på hotell e.l.

     

    Vi har 2 stasjonære PC-er, 2 mac (eldre) og 1 laptop med dock. Det går mye i bilder, og det er derfor nødvendig med søkemuligheter.

     

    Noen anbefalinger?

  9. Vi er et lite fellesskap på 5 personer som er koblet opp mot et større nettverk. Vi er ute etter mulige løsninger for lett tilgjengelig ekstern lagring, og vurderer

     

    1) Ekstern HD til hver enkelt med dertil egnet kapasitet

    2) Større ekstern nettverksdisk hvis dette er mulig å kombinere med den eksisterende nettverkstilkoblingen

    3) Mindre aktuelt: Leie ekstern plass på hotell e.l.

     

    Vi har 2 stasjonære PC-er, 2 mac (eldre) og 1 laptop med dock.

     

    Noen anbefalinger?

  10. Noen andre som har problemer med batteriet??

    Jeg begynte å bruke telefonen i går kveld, og ladet batteriet nesten helt ut. Satte telefonen på lading natten gjennom, og regnet da med å kunne bruke den en stund før jeg måtte lade igjen. Har mekket litt på innstillingene, hørt på radio og litt musikk, og skrevet én sms. Nå er batteriet tomt. Det kan da ikke være riktig??

  11. Jeg kjører IE 7.0, med popup blocker, men tillater selvsagt popups der det er nødvendig. Problemet er at når vinduet åpnes, er det adressen til en av de siste sidene jeg har åpnet link til som kommer opp. Ikke nettsiden, bare adressen i headingen. Lukker og åpner på nytt for å få det riktig, men dette blir slitsomt i lengden...

     

    Noen som har opplevd dette og/eller vet hvordan jeg skal rette opp problemet??

  12. Jeg skal i alle fall behandle min CL66 med silkehansker... Den fungerer meget bra. Ennå. Bank i bordet.

     

    Bestilte en CL65 10.januar i fjor, og ventet i over to mnd. Jeg fikk imidlertid blant annet gratis oppgradering av prosessor og bæreveske med på kjøpet pga ventetiden, og sparte vel et par tusen på dette ift om jeg hadde bestilt denne pakken, som var blitt til en CL66. De var veldig hyggelige på mail, men det kan være fordi jeg beholdt roen selv. DET er jeg glad for at jeg gjorde. Så får vi bare håpe maskinen holder en stund. Og ja, jeg skal være flink til å ta ekstern backup...

  13. Jeg har opprettet en nettside utfra et standard template i en generator (Ilosoft), og vil legge til spesialdesignede sider med bilder, tekst og (forhåpentligvis) PDF. Jeg har en del arbeid jeg skal vise fram, og dette er best i PDF (magasinsider).

     

    Noen som vet hvordan jeg legger opp til at for eksempel en link fra en side åpner en pdf-fil, eller at man kommer til en underside der pdf-filen vises?

×
×
  • Opprett ny...