Gå til innhold

SolidBluR

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SolidBluR

  1. Fantastisk! Har lenge ventet på en ny Carmageddon-oppfølger, etter å ha spilt i hjel både det første og tredje i serien :)

     

    Da har du gått glipp av det beste! :) Spilte Carmageddon 2 til døde og husker jeg leste anmeldelsen av Pc Player en million ganger (8/10) før jeg overtalte faren min til å kjøpe det. Det hadde 18års grense, men jeg hadde spilt demoen i ukesvis allerede og gått så langt som å endre demo-data til å fjerne tidsbegrensning :) Good times. Nå fikk jeg lyst til å installere det gamle spillet igjen!

  2. Dette har jeg drømt om lenge. Men i min versjon er hele veggen laget i denne typen glass, og du kan definere dine egne vinduer ved å tegne firkanter der du vil se ut. Resten kan være sort/egen veggfarge. Tenk så kult når hele veggen din plutselig er en skjerm OG et vindu. Dvs, når du skal se video og vil lukke lys fra vinduene, blir det en og samme greie. Splitscreen gaming blir vel rimelig sweet når man kan definere utallige skjermer i egendefinert størrelse.

  3. mrhanky, man KAN kjøpe mobiler for mye, men man MÅ ikke. Såvidt jeg vet kommer Galaxy S i 8 og 16 GB, så hvis man vil ha enda mer, må man betale for minnekort. Man får seg fett en 16GB iPhone 4 til 4500 kroner, men man kan også velge å kjøpe samme mobil til 10.000 om man vil. RamGuy gjorde et helt saklig argument, men du måtte spre 13åring-attituden din i kommentarfeltet. Så selv om RamGuy ikke har bevist seg som fanboy, må jeg vel poengere at det trolig er bedre å være fanboy enn en liten sinnatagg sånn som deg.

  4. Herregud så mye sutring det skulle være da. Steam er da en glimrende måte å distribuere spill, jeg elsker å alltid vite hvor jeg har spillene mine, laste de ned i topphastighet, og spille uten problemer. Om det skulle koste meg en hundrings mer så gjør ikke det så mye, 500 kr for et polert spill er ikke veldig dyrt. Hvis dere sliter med den prisen kan man jo få seg en jobb eller be om 100 kroner mer i ukepenger fra mamsen.

  5. Hei igjen.

     

    Vært borte i to uker, men er nå i siviliserte strøk med internettforbindelse igjen.

     

    Nesten litt skuffende å ikke ha noen nye kommentarer på dette, men kanskje det er et godt tegn? :)

     

     

    Vel, da kan du jo la MEG kommentere litt :D Jeg har lest posten med stor entusiasme siden jeg er ute etter noe lignende, så jeg kommer til å bruke alle forslagene her inne og sette opp noe lignende. Takk skal dere alle ha, super guide. Veldig glad for at det finnes hyggelige folk som er villige til å hjelpe de som ikke har så mye peiling!

  6. MGS4 er et kjempespill som jeg kanskje hadde litt voldsomt høye forventninger til. Gameplayet er ikke akkurat revolusjonerende og mange av cutscenene (som jeg vanligvis ELSKER) er litt vel lange for sitt eget beste. Har enda ikke hatt noen OH SNAP øyeblikker bortsett fra et par av filmene. Kjøpte en PS3 kun for dette spillet, så jeg forventer masse lekkert tilbake ;D

  7. Jeg har selv en Dell XPS m1710 som blir fryktelig varm og begynner å hakke etter en times tid i crysis/andre spill. Dette gjorde den ikke i starten (ca 1 år siden). Har støvsugd og blåst gjennom vifteutgangene, men den blir fort varm igjen. Tenker på å kjøpe en vifte til å sette på utsiden eller en kjøleplate under, men er usikker på hva jeg skal velge.

     

    En slik som denne ville vært bra: http://www.itavisen.no/php/art.php?id=387093

    Jeg leste om en lignende her om dagen som kostet generøse 85 kroner, men finner ikke igjen artikkelen.

     

    Om ikke en sånn en, så kanskje en av disse: http://www.microplex.no/category.aspx?cat=535&mcat=c535

  8. Martstiger: hvis FUIserver.exe ikke fungerer, start Launcher.swf og vice versa. Det er en alpha, så ting er litt funky =) Last også ned Iconconfig for å sette opp launcheren med ikoner.

     

    PS: Themes kan vel legges hvorenn du vil, og touch har QVGA oppløsning såvidt jeg vet.

×
×
  • Opprett ny...