Gå til innhold

Kjobben

Medlemmer
  • Innlegg

    765
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjobben

  1. Jeg fikk beskjed av venninna mi at det skulle gå helt fint. Finnes kanskje plakater av forskjellig materiale? I don't know. Det er hun som har peiling på hva hun trenger, så jeg hører på henne. :p Men når du sier det, så kan det være vi må vurdere å kjøre lerret istedenfor.

  2. Hei folkens,

     

    Usikker på om dette er rett plass å åpne denne tråden, og beklager om det skulle være feil.

     

    Jeg er i ferd med å bygge leilighet og har spurt ei venninne om hun kan male et bilde for meg som pynt når leiligheten er ferdig.

     

    Vi har bestemt at hun skal male det på plakat, siden da er det letter å få rammet inne, men problemet er at vi sliter med å finne ut hvor vi skal få kjøpt blanke plakater i standardmål...

     

    Er det noen som har noen idéer om hvor jeg kan få kjøpt dette? Har prøvd å google det, men ender bare opp på sider som Allposters osv. der de kun selger plakater som allerede har trykk.

     

    På forhånd, takk!

     

    Mvh,

    Kjobben

  3. Så denne artikkelen tidligere idag og når jeg så at det var et 1. verdenskrig-spill gikk jeg rett hjem etter jobb og kjøpte det. Spilte to maps nå nettopp og det var helt fantastisk. Spillet lider selvfølgelig av å være i early access/beta, men det har massivt potensiale.

     

    Meget spenningsfylt med så åpne maps, der man ofte må snike seg gjennom skyttergravene for å komme seg nærmere fienden. I tillegg så er det skikkelig kult at bolt action rifla er i fokus igjen. Får minner fra Call Of Duty 1 av å oneshotte fienden med ett skudd fra rifla.

     

    Når det er sagt så er det et spillet er satt i en 1. verdenskrig-setting nok for min del. Spill fra 1. og 2. verdenskrig slår moderne skytespill ned i støvla etter min mening. Får en helt annen tilknytning til spillet når det er satt i en "virkelig" setting.

     

    Spillet anbefales på det sterkeste fra min del ihvertfall! Skal ha det mye morro med dette! :)

  4.  

     

    Er ikke vel ikke internett det er noe feil med, men folk. Det er endel som bare venter på muligheten til å oppføre seg som idioter.. Og de er det dessverre mange av der ute.

    Det er ikke direkte internett sin feil, men at internett gir idoter en mulighet til å være idioter på en mer anonym måte er det ingen tvil om.
    Du glemmer at det er svært vanskelig å være 100% anonym på internett. Det er liten sjanse for at idioten som ringte inn ikke var på streamen, så da er det bare å lete opp rett brukernavn. Det kan ta litt tid, men har man først brukernavnet er det ikke noe problem å spore opp hvem det tilhører. Da ligger man rimelig tynt ann. Å tulleringe 911 kan få ganske store konsekvenser, inkludert fengselstraff. Å sende ut et SWAT-team koster opp mot 10.000 dollar, og blir du tatt for swatting må du (eller foreldrene dine) betale tilbake alt sammen. I tillegg risikerer du ett år i fengsel, pluss en bot på tusen dollar til. Så kan man jo spørre seg om et er verdt risikoen?

     

    http://nypost.com/2013/09/11/swatters-facing-heavier-fines-for-fake-celebrity-911-calls/

     

     

    Absolutt... Jeg påsto ikke at man er 100% anonym på internett. Det var derfor jeg skrev "mer anonym". De er jo selvfølgelig ikke helt anonyme, og det finnes metoder for å spore opp vedkommende, men det er som du selv sier tidkrevende å finne den skyldige. Jeg tror de fleste som gjør dette ikke skjønner konsekvensene om de skulle bli funnet, og det er synd fordi da hadde det antageligvis ikke blitt gjort så ofte.

  5. Dette er en av de negative sidene med streaming og internett generelt sett. Folk kan skjule seg bak et kallenavn eller lignende og gjøre slike ting som ble gjort mot Kootra i denne situasjonen. Samme med Ddosing osv. Det finnes så uendelig mange idioter der ute som drar glede av å ødelegge for andre. Klare rett og slett ikke å forstå det og kommer nok heldigvis aldri til å gjøre det.

    • Liker 1
  6.  

    En liten side note; Hvis noen her på forumet spiller Horde på Kazzak og er interessert i å raide i WoD sammen med en gjeng joviale og hyggelige nordmenn, så er det bare å gi meg et pip. Jeg er officer i et helnorsk guild kalt Cruel, som har tenkt å prøve seg på Mythic når den tid kommer WoD, så vi trenger kanskje folk. Hvis ikke du er interessert i å raide, så er du fortsatt velkommen så lenge du er norsk og bare vil ha et hyggelig guild å være i. :)

    Frister. Savner et norskt guild å spille med. Er på Twisting Nether nå, driver med heroic SoO. Får se hvordan det ender opp i WoD, men jeg merker jeg begynner å bli lei folka. Er alltid noe nytt hvert raid... I går kveld måtte vi calle tidlig siden en DPS skulle krangle med raid-leader siden han døde på Nazgrim... Endte med at de forsvant i en annen channel i en halvtime mens vi andre ventet på de... Usikker på om jeg kommer til å klare 14/14 HC før 6.0 kommer.

     

     

    Høres ikke helt optimalt ut det! For å gi deg en oppdatering angående ståa i guildet så har vi tatt 10/14 på HC 10 man i SOO. Det var før sommeren. Vi har nå hatt en ganske lang sommerferie og har nettopp starta opp igjen.

     

    Men som sagt du er hjertelig velkommen både som social og eventuell raider om du vil ta turen over på Kazzak. :)

  7. 5 timers raid, 40 man MC, pes pes pes.

    Ting var ikke bedre før. Alt tok lengre tid, det var et helvette å være RL

    Skjønt, etter 9,5 år så er fremdeles mitt beste minne fra wow å endelig klare å ta ned Ragnaros etter over 3 uker med trening. Siste try, alle var lut lei wiping. Bare 1 førsøk til, og kabooom hysterisk skriking på Ventrilo.

     

    For min del så har jeg ikke tid til 5 timers raid lenger. Synes retningen det har tatt og vil ta med nivåer i raiding er helt strålende. Man kan legge seg på det nivået man vil, og får rewards (gear) deretter.

     

    Kommer nok til å spille WOD, og levle opp alle chars. 10 års jubileum med 40 man MC blir hysterisk morro.

     

    Er helt enig! Det var en helt annen følelse å ta ned bosser, og da spesielt sistebosser, før i tiden. Ragnaros var en av dem for vårt guild også. Øvde i evigheter, og den lettelsen som ble uttrykt på Ventrilo når han gikk ned for første gang var helt utrolig. Nefarian fra BWL og Hakkar fra ZG var likedan. Men husker spesielt når vi tok C'thun i AQ40. Vi hadde slitt lenge og bestemte oss for at denne helga skulle han ned uansett. Så vi satte av en lørdag (av alle ting) der vi begynte tidlig på dagen. Vi tok ned Twin Emperors først før vi bevegte oss oppover til C'thun. Flere timer med skriking, et par gkicks og en hau av energidrikker senere gikk han ned. Får enda et snev av adrenalinkick når jeg bare tenker på det.

     

    Men jeg er også enig i at utviklingen fra den gang til idag er meget bra. Jeg som de fleste andre som startet i Vanilla har ikke like mye tid å sette av til spillet, og dermed er det bra at man kan skaffe seg utstyr på andre måter enn å raide 5 timer, 3-5 ganger i uka. Jeg raider fortsatt med guildet mitt på Kazzak, men det er mye mer casual enn i Vanilla. Jeg ville aldri ha spilt WoW slik som det var i Vanilla den dag i dag.

     

    Blir megadigg med WoD. Jeg digger at vi skal tilbake til Draenor og møte de velkjente Orcene fra loren. Samt at det blir bra å få noe nytt innhold igjen. Har allerede skaffa meg fri fra jobb til release og skal kjøre en heftig levle-session med en kompis. Blir helt konge! :D

     

    En liten side note; Hvis noen her på forumet spiller Horde på Kazzak og er interessert i å raide i WoD sammen med en gjeng joviale og hyggelige nordmenn, så er det bare å gi meg et pip. Jeg er officer i et helnorsk guild kalt Cruel, som har tenkt å prøve seg på Mythic når den tid kommer WoD, så vi trenger kanskje folk. Hvis ikke du er interessert i å raide, så er du fortsatt velkommen så lenge du er norsk og bare vil ha et hyggelig guild å være i. :)

  8.  

    Worlds blir meget spennende i år! Jeg tror de tre lagene som gikk videre fra Europa har en god sjanse til å komme langt i konkurransen. Jeg tror ihvertfall at de hamler ganske greit opp med lagene fra Nord-Amerika. Spesielt Alliance har spilt veldig bra og Fnatic gjør det alltid helt ok. SK Gaming kommer nok til å slite litt, men de har fortsatt en grei sjanse. Blir spennende å se Froggen i midlane og Rekkles som ADC mot verdens beste spillere i deres respektive roller.

     

    Når det er sagt tror jeg et av de Koreanske lagene kommer til å gå seirende ut i år også. Finalen i OGN Summer mellom Samsung Blue og KT Arrows var helt SYK. En av de beste seriene med profesjonell League of Legends som noen gang har blitt spilt. Det må også nevnes at onsdag 27. August spilles det en tiebreaker mellom SKT K og Samsung White for å bestemme hvilket lag som tar den viktige 2. plassen i sammenlagte poeng i Korea. Det laget som vinner denne matchen og tar 2. plassen vil være det 2. laget, etter Samsung Blue, som får lov til å ta turen til Worlds.

     

    Gleder meg helt sykt til worlds! :D

    Gleder meg også helt sykt til Worlds i år. Det blir så mange flere games pga gruppespillet i år, og så mange flere lag og reginoer som møtes... Det blir rett og slett awesome!

     

    Når det gjelder Korea, så tror jeg du har veldig rett i det egentlig. Så Finalen du nevner selv, og det er nesten feilfri LoL tiltross for at spillestilene til lagene er ganske ulike. Gleder litt til å se hvordan CLG har blitt etter scrimme-runden med OGN lag nå da. Håper for deres del at de har lært mye. :D

     

     

    Ja, absolutt! Liker det at to lag fra samme region ikke kan kan havne i samme gruppe, samt at de beste lagene ikke heller kan havne i samme gruppe. Da har vi muligheten til å få noen overraskelser i gruppespillet og dermed få litt mer spennende finaler.

     

    Korea er en fantastisk region. Lagene og de individuelle spillerene er så mye bedre enn resten av verden akkurat nå at det blir litt sprøtt. Det er ihvertfall det matchene fra OGN kontra LCS har vist denne sesongen. Men hvis Alliance, Fnatic, CLG og eventuelt Cloud 9 (NA) er i toppform, kan fort de bli de lagene som gir Koreanerne en kamp for tittelen. Det er jo ikke skrevet i stein at de to nevnte lagene fra NA kommer seg til Worlds, men tror de har veldig stor sjanse til det.

     

    Er helt enig angående CLG. Blir meget spennende å se om de har fått noe lærdom av å spille mot OGN-lag i Korea. CLG er mitt favorittlag i NA (in Doublelift we trust), så håper de gjør det bra! Er også veldig stor fan av Montecristo som både kommentator og coach. Han kan MYE om spillet og strategiene de kjører i Korea, så det er bare opp til spillerne å ta til seg kunnskapen og utføre det in-game. CLG er nok det laget med mest potensiale i NA. De har vist det opptil flere ganger med de mekaniske ferdighetene i spillet, men mange ganger skorter det i strategien og enkelte "calls".

  9. Worlds blir meget spennende i år! Jeg tror de tre lagene som gikk videre fra Europa har en god sjanse til å komme langt i konkurransen. Jeg tror ihvertfall at de hamler ganske greit opp med lagene fra Nord-Amerika. Spesielt Alliance har spilt veldig bra og Fnatic gjør det alltid helt ok. SK Gaming kommer nok til å slite litt, men de har fortsatt en grei sjanse. Blir spennende å se Froggen i midlane og Rekkles som ADC mot verdens beste spillere i deres respektive roller.

     

    Når det er sagt tror jeg et av de Koreanske lagene kommer til å gå seirende ut i år også. Finalen i OGN Summer mellom Samsung Blue og KT Arrows var helt SYK. En av de beste seriene med profesjonell League of Legends som noen gang har blitt spilt. Det må også nevnes at onsdag 27. August spilles det en tiebreaker mellom SKT K og Samsung White for å bestemme hvilket lag som tar den viktige 2. plassen i sammenlagte poeng i Korea. Det laget som vinner denne matchen og tar 2. plassen vil være det 2. laget, etter Samsung Blue, som får lov til å ta turen til Worlds.

     

    Gleder meg helt sykt til worlds! :D

    • Liker 1
  10. Jeg plukket opp Wildstar og var veldig positiv i starten. Combat-systemet er veldig bra og interaktivt og områdene man befinner seg i er meget pene. Jeg har heller ikke noen problemer med den litt mer barnslige følelsen man får av spillet, men problemet mitt, som flere andre har nevnt over meg, at nye MMO-titler ikke kommer til å slå den følelsen jeg fikk da jeg spilte "World of Warcraft" for første gang. Og følelsen jeg den dag i dag, 10 år senere, får av å spille både gammelt og nytt innhold. Jeg har prøvd meg på flere MMOer siden "WoW" kom ut, men har alltid droppet det og hoppet over på "WoW" igjen.

     

    Wildstar er veldig lovende og det er helt klart et bra spill (som selvfølgelig trenger litt fiksing før det blir veldig bra), men det kommer aldri til å nå opp til "WoW" for min del. Blizzard sin kreasjon er altfor perfekt i mine øyne til at jeg kan droppe det til fordel for et annet MMO. Missforstå meg rett, jeg liker ikke alt det som har blitt gjort og kommer til å bli gjort i "WoW", men det er bare noe med det spillet som treffer rett hjem hos meg.

  11. Hmm... Var da merkelig å sikte på september oktober? Ja, det hadde vært bra, men generell konsensus har vel heller vært en desember release, noe som dermed gjør en November release ikke så halv-gæren! Du vil jo også få pre-patch 6.0 som sikkert kommer til å legge til noe ekstra slik at ventetida ikke blir fult så lang.

     

    De sa vel før release datoen ble annonsert at expansjonspakken skulle være spillbar før eller på 20. desember., så en Desember-release var aldri satt i stein. Når de også har annonsert at de skal ha en stor feiring av 10-årsjubileet syns jeg det er merkelig å ha release så få dager før den eventen starter. I tillegg så er jo Blizzcon helga før, som gjør denne eventen rimelig kjip. Hadde de hatt release av WoD før Blizzcon kunne de ha snakket om veien videre, nye raids osv der.

     

    Det ryktes om at ekspansjonspakken hadde en tidligere release date, men pga nedbemmaning hos Blizzard måtte de pushe release daten.

  12. Jeg gleder meg som bare det. Blir deilig å få nytt content å utforske, samt hele stemningen i denne ekspansjonspakken virker mye bedre enn i MoP. Cinematicen og gjennomgangen av innholdet i pakken var det ingenting å si på, men... Det sure eplet her er dessverre release datoen. 13. November vil si at vi da har ytterlige 3 måneder forran oss med samme content. Syns det blir for dumt. I guildet mitt hadde vi forventet en sen September elller tidlig Oktober release.

    • Liker 1
  13. Herlig tråd!

     

    Nye skiva til The Dillinger Escape Plan virker veldig lovende. Har ikke fått anskaffet meg skiva enda, men skal gjøres ganske så snart. Men sangen som har blitt lagt ut noen innlegg ovenfor her har en ganske så høy gåsehud-faktor! Minner om old school TDEP det. Gleder meg til å få skaffa meg skiva!

     

    Har gått i litt forskjellige sjangre i det siste. Et lite utdrag av noen band følger...

     

    For The Fallen Dreams

    http://www.youtube.com/watch?v=010xgrlY1-o

     

    Iwrestledabearonce

    http://www.youtube.com/watch?v=1OsOzrApkvA

     

    Every Time I Die

    http://www.youtube.com/watch?v=feO6pZO8Uh0

     

    Litt varierte core-bidrag. Kommer mer etterhvert!

  14. Californication burde helt klart sees! En genial serie rett og slett. Gleder meg til sesong 3 kommer i September.

     

    Fikk uheldigvis sett Dexter 04.01 preair igår, og uten å spoile noen ting så ser det ut til å bli en veldig interessant sesong utifra den episoden. Kan bare glede seg til å få sett fortsettelsen.

     

    Ellers skulle jeg ønske at det gikk flere episoder av Entourage per uke. For det å vente i en hel uke for å få servert en episode på rett over 20 min er ganske så uutholdelig! Vil ha mer Entourage!

     

    Kan vel også nevne at True Blood er noe av det beste jeg har sett av serier. Kan nesten ikke beskrives hvor konge den serien er.

×
×
  • Opprett ny...