Gå til innhold

Sundbakk

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sundbakk

  1. mulig at det er -30db fra 0db som er det høyeste i volum...

    f.eks en popmusikk album prøver man og få så nærme 0db som mulig i master... men det er noe annet igjen..

    9104327[/snapback]

     

     

    Ser bare at skalaen min går fra -80 dB til.. ja.. så langt har jeg ikke testet, men over 0 hvertfall. Bare lurer på hva de forskjellige verdiene tilsvarer..?

  2. Har nettopp innstallert spillet Just Cause og når jeg starter spillet får jeg opp to feilmeldinger, pixel shader error og vertex shader error.. Hva betyr dette? Dette medfører at jeg ikke får spilt selvfølgelig.. Noen som vet hva jeg kan gjøre?

     

    Skjermkort: 7800GT

    Prosessor: Klokka 3200+

    Ram: 2 GB

  3. Noen som har noen tips om en liten/lett bærbar pc til under 7000,- ??

    Skal bare brukes til enkle ting som surfing, tekstbehandlig osv. Ikke større enn 14" skjerm og minst 512 mb RAM.

    Har sett meg ut denne: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=322617

    Noen som har erfaring med denne kanskje?

     

    eller denne: http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=r:...36159;p:1004167

  4. Du må lage en partisjon først. Åpen kjør og skriv "diskmgmt.msc" (uten ""). Der ser du oversikt over alle lagringsmedier du har på maskinen. Velg den nye disken og opprett ny partisjon. Da kan du velge om du vil formatere der med en gang, eller om du gjør det via min datamaskin.

    6608029[/snapback]

     

    Aha! Funker nå ja :) Takker så mye!

  5. Har nettopp formatert og fikk plutselig et problem når jeg skulle legge inn windows (XP Home) på nytt. Under kopiering av filer til installsajonsprogrammet er det masse filer den ikke finner, så jeg måtte trykke "hopp over" for å komme videre. Da det var en hel haug med filer som mangla og da funka det selvfølgelig ikke å legge inn windows og nå sitter jeg med tom disk og kommer ikke videre :(

     

    Kan det være cd'n det er noe galt med? den har stort sett ligget i en skuff og har maks blitt brukt 3 ganger.. Noen andre som vet hva jeg kan gjøre?

  6. Jeg har nettopp kjøpt meg Creative I-Trigue L3500 og får det ikke til å funke. Er nesten 100% sikker på at jeg har kobla det riktig. Det er jo bare en ledning fra pc (line out) og ledning inn på sub'en (line in) så skal det være i orden...+ høyttalerled. osv. seff. Burde vært ganske simpelt. Jeg får litt lyd med den er veldig skurrete og uklar, og sub'en er d ikke noe lyd i (hvertfall ikke som jeg hører) Hva kan være galt?? jeg har integrert lydkort i hovedkortet. Dette er sinnsykt irriterende! HJELP!!

     

    Hovedkort: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4X

  7. Som topicen sier har jeg problemer med tastaturet. Når jeg starter opp windows må jeg ALLTID gå inn enhetsbehandling og deaktivere og så aktivere for at tastaturet skal virke! Dette er utrolig irriterende faktisk... jeg har lagt inn drivere tusen ganger og til og med formatert og det samme skjer.. Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre?? :ermm:

  8. Sitter her og lurer på noe angående CPU temp. Synes temperaturene mine viser veldig høyt (både everest og speedfan viser ca 70 grader). Så da åpnet jeg kabinettet slik at det er bra luftgjennomstrømning. Kjøleribbene er ikke fulle av støv heller... Etter en stund viste fortsatt temp de samme (70). Da gikk jeg inn i bios og der viste den 35 grader! Kjøleribbene er heller ikke varme når jeg kjenner på de. Hvilke av de to temperaturene bør jeg stole på? Bios virker jo mest sannsynlig for meg da.. Hva tror dere? Hva kan være galt? Noen som har noen forslag til andre programmer jeg kan bruke til å måle temperaturen?

     

    CPU er AMD Athlon 64 3200+ uklokket

×
×
  • Opprett ny...