Gå til innhold

Velu

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Velu

  1. Har du tilgang til alle filene dine? I så fall har du da benyttet deg av ubrukt plass på harddisken når du laga nytt volum. Å formatere den gjør ingen skade på de andre partisjonene på disken.

     

    Hvis du derimot fjernet det gamle volumet og la til nytt i diskbehandling. Da er filene tapt. Det kan vel fikses, men ikke med diskbehandlinga i windows.

  2. Er det nye disker, så må de som sagt formateres etter at partisjonen(e) er opprettet. Da er det de nye (tomme) diskene som formateres. Ikke hele pc'en, altså de harddiskene/partisjonene du har noe på. Når du for opp den meldinga så gjelder det bare den nye partisjonen.

  3. Prøv å koble løs alt untagen skjermkortet og se om det fungerer. I så fall kan du gradvis plugge til ting. Da oppdager du hvor feilen ligger.

     

    Men du kjører en heller dårlig løsning. Du kommer helt sikkert til å få mye kødd når maskinen er oppe å går igjen. Operativsystemet ditt er jo satt opp for et annet hovedkort. (Har prøvd sjøl. )

  4. Har du SATA-disk? Har selv et eldre hovedkort, hvor jeg må laste inn SATA drivere når jeg starter opp installasjonscden. Skal følge med hovedkortet. Ser du i bunn av skjermen når innstallasjonsprogrammet lastets så kommer det opp en beskjed om at du skal trykke på en knapp (F2 mener jeg å huske) for å laste inn driver, hvis du har SATA-, SCSI-disker eller noe annet sært..

  5. Du har diskettasjon? I så fall velger jeg å anta at du har satt i kablene. :) Sjekk at du har satt flatkabelen riktig på. Den rød-stiplede lederen skal kobles til pinne 1 i kontaktene. Regner med det skal være umulig å koble feil på hovedkortet, men ikke på å diskettstasjonen. Det skal stå et 1-tall og en pil ved pinne 1.

     

    Har du ikke diskettstasjon må du antagelig deaktivere støtte for det i bios. Sjekk manualen som følger med hovedkortet. Kan være til hjelp.

×
×
  • Opprett ny...