Gå til innhold

Vagaprog

Medlemmer
  • Innlegg

    462
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vagaprog

  1. Er ikke grunnen til at det hakker synlig? Har du sjekket oppgavebehandling over hvilke prosesser som bruker mest ressurser? Om det ikke er det, kan det godt være minne/prosessorfeil.

     

    Jeg vet at det overhodet ikke er noen som helst grunn til at det skulle hakke, jeg har sjekket oppgavebehandling, og det er noen som er litt høyere enn andre,høyeste akkuratt nå er firefox på 107 0032 kb, har 2 gb minne, så det er masse ledig igjen.

    Jeg begynner å få mistanke om at det kan være noe jeg har innstallert som kan være feilen.

  2. Du bør ta en anti-virus og anti-spyware sjekk i sikkermodus (F8 under oppstart, rett før Windows-logoen popper opp), sjekke i oppgavebehandling om det er noen programmer som stjeler mye CPU og kanskje reinstallere drivere.

     

    Finner du ikke ut av feilen, kan du jo installere Windows på nytt og se om problemet fortsatt er der. Da er det nok defekt hardware det er snakk om.

     

    Jeg glemte å nevne noe vesentlig, jeg har jo nettopp reinstallert windows, formatert og full pakke, og i begynnelsen når alt var helt rent pc'en, alså en fersk xp innstallasjon, hakka ingenting, og jeg trodde jeg hadde løst problemet, jeg innstallerte ALT jeg skulle ha på pc'en, alt gikk fint i kanskje en uke, men så begynte det igjen nå, det hakker uansett, i webleser.

     

    Skal prøve sikkermodus, men tviler sterkt på at det er feilen, heller ikke virus, for jeg har kjørt sjekk.

  3. Ok

     

    Jeg bruker xp, service pack 3

     

    Jeg kan ikke huske hva jeg eventuelt gjorde, det bare begynte å hakke noe helt sinnsykt.

     

    Jeg fikk "reparert" pc'en på garanti, fikk byttet hele hovedkortet, og det er jo en god del, så jeg tenker at det kan være feil med enten harddisken, minne eller prosessor, men når jeg har prøvd å bytte til annen harddisk har det gått like dårlig, og det samme med minne.

     

    Så derfor har jeg mistanke om at prossesoren er defekt, hva tenker dere om dette?

  4. Jeg skal streame lyd ut på internett, jeg har fått opp server og alt funker egentlig, på lokalt nettverk ihvertfall...

    Men når noen åpner streaming fila fra ett annet nettverk, så funker det ikke, feilmelding og alt mulig, selve prinsippet er helt i orden, men det virker som om det er noe som sperrer. jeg har slått av brannmuren og åpna porter...

    jeg bruker icecast og oddcast..

     

    hva kan være galt?

×
×
  • Opprett ny...