Gå til innhold

cobreivi

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cobreivi

  1. aomt skrev (På 25.11.2019 den 11.41):

    Generelt vil eg då anbefalt polar. Best til å vise progresjon/restitusjon. Hovudfokus på løping og kan brukas til styrke. GPS er bra (men ikkje på høyde med Garmin). Les tester/samanliknin av ulike polar, så finner du nok den perfekte klokka.

    Får lese seg fram litt?? Ikke enkelt dette når det er et hav av klokker å velge mellom. 

  2. Sjokk her også! Fikk melding ifra telenor at jeg hadde brukt 150mb datatrafikk og grensen har jeg på 200 mb. Etter to dager fikk jeg ny melding fra telenor, jeg har oversteget 200 mb datatrafikk. Og jeg installerte NRK appen i den perioden! Men den er nå FJERNET ifra min Iphone iallefall. Håper at det er denne appen som har laget "krøll" på Iphonen min. Er kjedelig når man plutselig får høye telefon regninger uten å være klar over det. Blir det slike overaskelser igjen, så blir det å legge Iphonen pent og pyntelig i esken sin å legge den bort, så å tørke støv av min gammle Sony Ericsson K750I !!

     

    Neida... avinstallerte NRK appen og var i god tro, så sjekket jeg telenor fakturaen idag igjen. Uten at jeg har brukt telefonen med å ringe, sende sms og bruke datatrafikk, samt at jeg har slått av mobildata, så har jeg da brukt ca 15 kroner!! Leste en artikkel om at epost kontoen kan også være en årsak til dette!? Så nå er den også slettet.. Må man virkelig ha abonnement med spesifert stor datatrafikk tilgang "500mb+++" ?? Hvordan skal man ellers bruke sånne type telefoner uten å må værre redd for å få skrekk regninger?? Her er nå de fleste programmer slettet, push knappen avslått, mobildata knappen avslått, epost kontoen slettet, 3G avslått, stedtjenester avslått! Nei, dette var ikke forventningen min til å bruke Iphone :(

  3. Sjokk her også! Fikk melding ifra telenor at jeg hadde brukt 150mb datatrafikk og grensen har jeg på 200 mb. Etter to dager fikk jeg ny melding fra telenor, jeg har oversteget 200 mb datatrafikk. Og jeg installerte NRK appen i den perioden! Men den er nå FJERNET ifra min Iphone iallefall. Håper at det er denne appen som har laget "krøll" på Iphonen min. Er kjedelig når man plutselig får høye telefon regninger uten å være klar over det. Blir det slike overaskelser igjen, så blir det å legge Iphonen pent og pyntelig i esken sin å legge den bort, så å tørke støv av min gammle Sony Ericsson K750I !!

  4. Jeg har nettopp kjøpt en bruktbil 2000 model, der jeg var for rask til å lese hele kjøpskontrakten. Overså at det ikke var garanti på kjøpet, siden bilen har kjørt 289000 km. Samme dag og på tur hjem, så røk girkassen. Bilen ble satt igjen på verksted og selger sier de er behjelpelig med å få fikset bilen. Men de mener at jeg må betale mye av reprasjonen selv. Jeg mener at de har plikt å dekke skadene 100%! Hvilke rettigheter har jeg nå?? Blir bilen reparert, så er jeg fornøyd. Vis de ikke vil dekke kostnadene 100%, vil jeg heve kjøpet!

  5. Du kan forsåvidt lagre absolutt hva som helst på SD-kortet, men du kan ikke kjøre programmer derfra sånn helt uten videre.

     

    Du trenger en funksjon som heter apps2sd, og da må du roote mobilen. Eller legge inn Android 2.2, for der er funksjonen lagt inn som en del av operativsystemet.

     

    Følg denne oppskriften:

    http://www.addictive...leshaks-kernel/

     

     

    Edit:

    Hvordan går man frem for å få til det uten nå mye styr?!

    Hmmm. Det var litt verre :p

     

    Tusen takker. Får prøve dette :)

  6. Det står i brukerhåndboken at filer fra nedlastede programmer lagrer i moviNAND minnet. Hvis man vil kan man lagre filene på SD-minnekort ved å kople tlf til pc. Når jeg gjør det, så får jeg beskjed om jeg ikke har adgang til det interne minnet.

    Hvordan går man frem for å få til det uten nå mye styr?!

    Fyller fort opp interne minnet og må slette programmer hele tiden.

  7. Hei ^^

    Du kan desverre IKKE ha apps på eksternt minnekort, er jeg redd. Men det er mulig å installere på ekstern minnekort i Android 2.2 Froyo. Men jeg har liten tro på at 2.2 kommer til Spica.

     

    Så er redd du er stuck med 200mb minne til apps :( Prioriter :)

     

    Det står i brukerhåndboken at filer fra nedlastede programmer lagrer i moviNAND minnet. Hvis man vil kan man lagre filene på SD-minnekort ved å kople tlf til pc. Hmm??

  8. Du trenger vel ikke et spesielt program. Du kobler mobilen til pcen så går du på varslinger på mobilen og velger "Monter". Etter skal du finne minnekortet som en ekstern lagringsenhet på din datamaskin/finder. Nå kan du klippe og lime eller kopiere til minnekortet.

     

    Hallo! Ser ut som du har peiling på GT-I5700 :) Jeg lurer på hvordan du overfører apps til eksterne minne? Når jeg starter KIES og den finner kort og tlf, men får beskjed om at "I5700 støtter ikke at du blar gjennom filene i intern minnet"???? Hva gjør jeg galt? Fikk beskjed om at minne var fullt og har lyst på flere apps ;)

  9. Har vært bort i det i det før, men husker ikke hvordan triks man gjorde for å få HP tilkoplings veiviser til å slutte? Det kom frem etter jeg slettet/formaterte pcèn. Er en tjeneste der jeg kan velge feks Tele2 ol. for å komme meg på nett. Så får jeg 3 valg."ja","Nei,ikke akkurat nå, minn meg på det senere" og "Nei,ikke minn meg på det flere ganger". Trykker på det siste, men kommer stadig igjen :realmad:

    Det skal ligge en tråd om akkurat dette, men finner det ikke igjen!

  10. Har brukt ekstern hardisk for å lagre bilder, musikk og dokumenter i noen år. Den har virket uten problemer helt til nå. Så har måtte vurdere kyndig hjelp for å få den til å gå igjen og for å ikke miste det som ligger lagret der. Det koster 1295,- for å prøve å starte den gjennom lokal ELkjøp. Vis ikke det går, så må den sendes inn og prisen blir vel deretter også kan jeg tenke meg til!?

    Men hva er egentlig den beste løsningen å lagre filer og dokumenter sikkert. Er det cd-plater? Sikker lagring gjennom nettet osv?? :hmm:

  11. Det er mange som har opplevd det. Kan være partisjonstabellen som er korrupt, i såfall kan det fikses med TestDisk.

    Det beste er å sjekke først. Her er et diagnoseprogram som inspiserer partisjonstabeller og bootsektorer. Gjør det mulig å finne ut hva som er galt.

    Last ned denne filen, kjør programmet, og legg MBRlist.txt og BPBxlist.txt filene som vedlegg i svaret.

    http://home.online.no/~paulsen8/MBRlister.zip

    Tusen takker for svar!

    Her er resultatet av testen. Prøvde instruksen på vedlagte Testdisk quide.PDF, men der må jeg nok melde pass. Kom ikke langt der, enn at den søkte gjennom og fant alt ok!?

    BPB0list.txt

    BPB1list.txt

    MBRlist.txt

    Zero0list.txt

    Zero1list.txt

  12. Det er mange som har opplevd det. Kan være partisjonstabellen som er korrupt, i såfall kan det fikses med TestDisk.

    Det beste er å sjekke først. Her er et diagnoseprogram som inspiserer partisjonstabeller og bootsektorer. Gjør det mulig å finne ut hva som er galt.

    Last ned denne filen, kjør programmet, og legg MBRlist.txt og BPBxlist.txt filene som vedlegg i svaret.

    http://home.online.no/~paulsen8/MBRlister.zip

    Tusen takker for svar!

×
×
  • Opprett ny...