Jump to content

St Louis Blues

Medlemmer
 • Content Count

  6377
 • Joined

 • Days Won

  8

Everything posted by St Louis Blues

 1. https://unitedforum.no/ Ser man har prøvd igjen med nytt unitedforum! Jeg blir med, håper noen her også gir det en sjans. Må støtte opp om de som gidder, plutselig så kommer forum-kulturen tilbake igjen
 2. Råtten stall og en udugelig ledelse, og nå har vi rotet oss bort i tåka i så mange år det begynner å bli vanskelig å skimte land. Må fundamentale endringer (især ledelse, eierskap) til før vi i det hele tatt kan begynne å tenke på å konkurrere med Liverpool og City, mfl. Vi er litt i samme posisjon som Arsenal hvor det er noe systemisk feil med eget konsept (eller mangel på, i vårt tilfelle) som ikke kan endres ved et trenerbytte eller mange/dyre spillerkjøp lengre. Det deles ut kontrakter til middelhavsfarere i øst og vest fordi vi ikke greier å tiltrekke oss spillere lengre, samt stallfyll i dagens fotball tar såpass mye av budsjettet vårt at vi rett å slett ikke har råd til "mindre oppgraderinger" som i sum hadde blitt store. Når vi har har gjort feilkjøp på feilkjøp i snart 10 år, så sier det seg selv at vi er på dypt vann. Fergie etterlot oss et gammelt lag moden for uskiftninger, men LVG gjorde faktisk den jobben og solgte det som var av krøker, men så har vi siden den gang ikke truffet på overgangsmarkedet en jævla gang. Hjelper da ikke å hente "superstjerner" som Pogba, om han må spille med kråker som Lingard, Mata og faens oldemor. Ikke at Pogba er unnskyldt, han er høyt på oppkast-lista til undertegnede, men er det noen her som oppriktig tror han ikke hadde pult fotballeuropa veggimellom om han spilte i City, RM eller what ever. Hjelper ikke å kjøpe dyre møbler, når man ikke har plass i stua. Vi trenger en helt ny stamme.... Er så og si ingen i klubben jeg liker, hverken spillere eller ledere. OGS er naturligvis en bra mann, men aldri om han greier å snu det her. Er det ingen andre managere som klarer heller, selv om ting hadde sett veldig annerledes ut om vi landa Klopp eller Pep i sin tid. Oh well.
 3. Var han ikke bare vraket da? Ser Utd stiller uforandret, så du har kanskje rett.
 4. Utd mot Juventus i CL bringer tilbake mange gode minner. Har faktisk litt (uforklarlig nok) troa på at det blir en bra kamp i kveld også, så nå gledes det til avspark! Nå har Feillaini vært ganske decent i år, men blir særs skuffa om han er inne fra start. Håper også at Sanchez spiller spiss, så kan Lukaku få hvile. Sistnevnte har vært helt forferdelig lat i ukesvis nå - Sanchez jobber i det minste. Trenger litt høyt press her. Frem med pils og potetgull! Kjør a United, vi trenger en opptur nå!
 5. Kjedelige greier, men vi har jo en ganske bra tropp fra før. Ikke at det er noen grunn til å tro at det plutselig snur, men om våre beste spillere får en sesong opp mot max (ala det Pep får ut av sine spillere....) så har vi mye kvaliteter i troppen. Er mulig å spella bra ball med det laget vi har på bøkene, det er ferdigheter der. Det er tross alt det viktigste, i alle fall for min del. Så får vi bare håpe at vi kan by på bedre fotball enn i fjor, men det ligger mer på treneren enn på spillere imo. Husker det første sommervinduet til LVG jeg. Når vi hentet Martial på tampen og DeGea gate. Den sommeren var så krise, da hadde vi kanskje dobbelt så stusselig stall som nå. Hernandez på topp og ikke en jævla midtbanespiller. Null sjans for bra fotball! Aldri vært så desillusjonert og skuffa før en sesonginnledning noen gang. Tapte vel mot Swansea dagen etter vinduet stengte og sementerte vår plass som listefyll i august/september. Er ikke optimist, som jeg skrev forleden, men starter med blanke ark og et åpent sinn.
 6. Ny sesong på trappene gutter! Ikke veldig optimistisk, men håper at en overraskelse eller to denne siste uka av overgangsvinduet kan endre på det. Småtrøtt på Mourinho og hans evinnelige sutring, men har ikke gitt helt opp enda som med Moyes og LVG. Syntes fortsatt vi har mannskap til å spelle decent ball, men da må håndbrekket av fra get go. Glad jeg ikke har sett 1sek av preseason hvor United etter rapportene skal ha vært nitriste - forfall tatt med i betraktning. Ikke sett noe av denne Fred, men håper han kan tette litt av hullene vi har på midten. Kan umulig være svakere enn Herrera eller McTomminay (som Mourinho har med på trass for å vise at han får frem unge spillere imo), så uansett moro med litt friskt blod. Tror City vinner og at Liverpool blir nummer to, hvis begge kommer til å spille bra fotball. Føler dog lag som Chelsea og Tottenham er lengre unna enn oss, så tror vi skal greie en tredjeplass. Har en følelse av at Sanchez blir stor for oss i år, men så var jeg også sikker på at Lukaku ble et beist for oss i fjor. Nå var han ikke dårlig - langt bedre enn Morata - men ganske langt unna det jeg hadde håpet på. Kanskje han skrur til skruen i år? Det trengs. Uansett. GGMU!
 7. Herrera er en ekstremt begrensa fotballspiller. Stallfyll. Mkhitaryan har vært regelrett mig i flere kamper enn han har vært god for oss, det er litt mer enn en formdupp over så lang tid. Selv om det selvsagt er upopulært å påpeke i alle den tid han enda har et navn og er populær fordi han har et høyt tak. Faktum er at Fellaini har spilt bedre i United trøya enn armeneren over tid. Er ikke nok å være god i 5 kamper ila sesongen for meg.
 8. For mange middelmådigheter/feilkjøp som Smalling, Herrera, Young, Lingard osv i troppen. Dessverre faller nok også Mikhtaryan under den kategorien, han er vår svakeste i 8/10 kamper. Liker ikke Mourinho som type eller hans filosofi, men han er rett mann for oss nå. Trenger minst et sommervindu til med gode signeringer, samt et godt cuprun for å bygge på vinnermentaliteten. Pr dags dato har vi ikke gode nok spillere, men heldigvis er toppnivået i europeisk fotball lavere enn på svært lenge, så det er ikke SÅ langt opp til toppen heller. City er kanskje best i europa i skrivende stund, så at de vinner PL er helt fair. Ikke helsvart, men sesongen her faller på hvordan vi gjør det i 1 utslagsrunde av CL. Gjør vi en god figur i CL samt får topp 4 (burde vi klare) så er jeg fornøyd nok i år.
 9. Tusen takk for tips begge to. Det du skriver virker fornuftig Øystein, så jeg knekte på med tvpakke i dag. Gudbedre for en forskjell, helt pørr. Blir forhåpentligvis enda hvassere med en ny og bedre HDMI kabel. H'en er ikke for Hyrlen forresten?
 10. Prøvd, og det ble bare litt bedre. Har kalibrert tvn nå (tok noe jeg fant på nettet) og det har hjulpet en god del. Likevel er det ikke helt bra. Mistenker at det kan være en kombinasjon av HDMI kabelen (som er 5-6år gammel og en billig én) samt kanskje noe med nettet. Får vurdere å oppgradere selv om jeg syntes 150/150 burde vært mer enn nok. Takk for tips, tar gjerne i mot flere om det er noe annet jeg burde prøve? Har for øvrig kjøpt hdmi kabel, skal komme tilbake til om det funker i tilfelle det er andre som sliter med det samme.
 11. Hei har kjøpt meg ny tv og valget falt på ovennevnte. Bildet er strålende til alt annet enn fotball. Skjønner ikke hva som skjer, men når jeg ser fotball på appletv så lægger bildet. Har prøvd flere ulike kanaler. Tror ikke det er nettet, for lyden og øvrig henger godt med. Det er særlig ballen som blir uskarp og henger etter. Jeg har 150/150mb/s linje, for øvrig. For lite? Kan det være nettet eller HDMI kabelen? Må man innvestere i dyrere HDMI kabler på 4k tver? Tips til hva jeg kan gjøre? Kan ikke tro at en tv til 18k (jeg betalte 14) lægger på fotball, Må være noe jeg har gjort galt?
 12. Vet det ikke skjer, men har en våt drøm om at vi snapper Sanchez siste dagen i august. Hadde Ed runda transfers
 13. Har du sett hvordan klubber annonserer spillerkjøp for tiden? Reine sirkuset og det var vi som begynte det for alvor i fjor. Forventer at Lukaku presenteres på en overpompøs og pinlig måte ila kvelden eller morgendagen (v/ første mediamulighet), akkurat slik det skal være. Han har nok skrevet under for lengst. Venter bare på rett tidspunkt å melke mest mulig oppmerksomhet ut av signeringen. Blir ikke overrasket hvis det kommer en til ila uka.
 14. Om? Når mener du. Det er en done deal. Perfekt overgang for oss. 1-2 forsterkninger til, helst en ballvinner og en ving, så får Ed og Mourinho ny toppkarakter. Da kommer jeg til å ha skyhøye forventninger til sesongen.
 15. Er mer hvor da, på McDonalds haha fatman gonna fat. Kjenner meg igjen si! Norwood har bekreftet at Lukaku er Man Utd spiller, han er det nærmeste noen klubb kommer en bekreftelse før han står i drakta. Fyren har vært 100% i flere år nå, aldri noe tull. Det er en overgang jeg er sjukt fornøyd med i såfall. Stor, sterk, men mobil tankspiss som kan score på alle mulige vis og som vi skape masse rom for våre andre spillere. Når denne er klar skal jeg puste letta ut, da er vinduet i det minste någenlunde redda selv om jeg håper vi ikke er ferdige der. Legg til at Rooney forsvinner også. Hadde gitt meg mye hvis denne ble offentliggjort fort. Trenger Lukaku!
 16. Nå må Ed opp i ringa her! Begynner å brenne på dass mht å få spillere klar til pre-season turneen. Pay up
 17. Kjøpte du den? Kikket på den samme tven til samme formål. Fotball, hockey og litt xboxspilling. For dere som har peiling er det stor forskjell på tven nevnt her og https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE65KS8005XXE/samsung-65-4k-uhd-smart-tv-ue65ks8005 ? Er 5 tusen i prisforskjell så hvis det ikke er store forskjellen for oss som ikke legger merke til de mindre detaljer, så går jeg for den billigste. På forhånd takk for evt tilbakespill
 18. Håper på en storfisk ila Juni slik at man kan roe nervene for en dårlig trf sommer og begynne å glede seg litt ekstra tidlig. Bale hadde vært drømmen. Tror ikke det skjer, men lov å håpe.
 19. + CS, EL og CC - tre trofeer og likevel er vi på offensiven for neste sesong. + Fjorårets spillerkjøp vil bli enda bedre neste sesong. Tror Pogba blir enorm i 17/18 + Mourinho har vært her et år og kjenner spillerne, samt at det er ikke landslagsmesterskap i sommer, så vi kommer til å få se et drilla lag fra August. Forhåpentligvis kan vi få kjøpt et par av spillerne vi er ute etter tidlig i vinduet. + CL betyr at vi ikke har torsdagskamper.. Takk for det! + En samlet klubb igjen. Mye igjen å jobbe med, sesongen var totalt sett ikke god nok (spillemessig og ligaeinnsats) men fansen står bak manager og lag igjen, jamfør LVG og Moyes tiden hvor optimismen var på bånn + Vi har vunnet 3/3 finaler i år = vinnerkultur og senkede skuldre. Samt fornøyde spillere. Mht utgangspunktet vi hadde når han kom inn har det vært fremgang fra dag 1 med Mourinho. Dersom vi treffer i sommer igjen og med manageren nå integrert i klubben har jeg stål-troa på voldsom fremgang i ligaen neste sesong. Deilig å glede seg til ny sesong
 20. Vm er gøy det, men ødelegger veldig for oppkjøringa, spillerkjøp og den påfølgende sesongen for klubblagene. Bra for oss at det ikke er noe mesterskap i år da vi trenger en ny sommer med (litt for) store omveltninger og innkjøring i Mourinhos filosofi. Har ikke klagd mye i år, har ikke hatt så voldsom grunn til det heller. Men fra august er det slutt på tålmodigheten og det er det nok for mange med meg. Er ikke mange toppklubber hvor en manager får et år inkludert tre trf vinduer å bygge på. Mourinho må begynne å levere varene nå og det starter med onsdag, for det pisset han driver med å spille b-lag i hver kamp nå er bare rør. Neste sesong er så vannskille det, er vi mediocre da tror jeg vi kan konstantere at United har blitt det nye Liverpool. En hasbeen.
 21. Vanskelig å holde optimismen oppe lengre. Har prøvd hele sesongen og ja, det har vært stor fremgang fra i fjor - men det skulle strengt talt bare mangle mht prestasjonen i fjor og investeringene vi har gjort. Jeg er bitter over marginene vi har hatt mot hele sesongen, enten det være seg skader eller sjansemisbruk. Jamfør Chelsea på sin side som ikke har hatt utur i en jæskla kamp hele året og nesten ikke har skader. Det er mange poeng i forskjell bare der. Flaks er undervurdert i idrett. På den andre siden, man skaper sin egen lykke. Jeg sier det igjen, vi KAN ikke. KAN IKKE ha spillere (på høye lønninger) på rosteren som er skadet hele tiden. Phil Jones og Chris Smalling må vekk, i hvert fall førstnevnte. Har begynt å legge Jones for hat. I arbeidslivet hadde du fått sparken om du var så mye borte fra arbe. Young og Lingard er også sikkert fine fyrer, men de skal og kan ikke starte så mange kamper for et lag med ambisjoner. Lingard er grei stallfyll, men Young hører ikke hjemme her. Vi må nok ha en ny sommer med større utskiftninger enn jeg hadde håpet på. For mange som ikke har ryggrad nok til å spille i rødt og det er for lite kvalitet i fremre rekker, samt i hjertet av laget. Vi må ha inn nye folk i forsvar, en solid midtbanespiller og et par angripere, minst en storfisk. Ser positivt på neste sesong, men denne kan ikke bli over fort nok. Drittlei sirupen til Mourinho.
 22. Nei og nei Mourinho. Har du ingen ekstremt god unnskyldning for det lag uttaket her så har du tapt all goodwill fra meg. Dette er ikke akseptabelt for en Man Utd manager, langt der ifra.
 23. Fyfaen meg DET dummeste jeg har lest. Championship spiller.
×
×
 • Create New...