Gå til innhold

nakai

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nakai

  1. Hei. Håper at noen photoshop-folk kan forbarme seg over en stakkar.

     

    Jeg skal lage en gradient (skygge) på venstre siden av en table-border på en webside. Easy peasy i teorien.. MEN.. Bakgrunnen til høyre for denne skyggen skal bestå av diagonale striper, så skyggen må falle over denne bakgrunnen for at det skal se bra ut.

     

    Nå har jeg veldig lite peiling på photoshop, så jeg håper at noen kan ta seg tid til å forklare meg denne prosessen. Har fiklet og prøvd det meste :(

  2. som warlock er det iallefall en ting ikke kan fordra i en gruppe, og det er mages som tror dps-meteret er viktigere enn å spille effektivt/komme til mål. (hvorfor er det forresten sånn at en knapp promille av mages gidder å dele ut vann/mat med mindre man spør om det to ganger?). det er en greie de kan ta seg tid til å spørre om før man begynner når man attpåtil bare kan sette seg ned å drikke noe av vannet man nettopp har laget for å erstatte mana'en man har brukt.

     

    uansett er egoistiske mages enkle å kjenne igjen, for de ber ofte om curse of elements for at de skal kunne gjøre 10% mer skade med fire-/frostbolt og dermed toppe dps meteret (whoohoo, big deal).

     

    det er en så latterlig ting å be om i en 5 manns instance med en enkelt mage, og så må jeg enten begynne å forklare de grunnleggende ting eller bare nekte å gjøre det. :nei:

     

    har jeg valget mellom en sånn mage og en ok hunter velger jeg hunteren når som helst, selv om ikke jeg heller er særlig glad i huntere.

  3. nakai: Høres bra ut! Det er vel omtrent 4 timers batteritid på den, er det ikke? Hvordan er grafikkytelsen? er glad i spill. klarer du å fyre opp battlefield 2? Takk for tilbakemeldingen!

    6604562[/snapback]

     

    Jeg konfigurerte min for best mulig batteritid og valgte derfor gma945 integrert grafikk, tror ikke jeg skal fyre opp battlefield her ;)

     

    Jeg får iallefall over 5 timer med ordentlig bruk på min (surfing/arbeid/musikk osv.), men det blir sikkert noe mindre med go7400.

     

    Etter en dag har inntrykket fått satt seg litt. Har sletta hd'en, reinstallert alt osv. Jeg får tilsendt nytt tastatur, og da har jeg ikke noen ankepunkter bortsett fra at jeg gjerne skulle hatt en dvi utgang :( Også er tastene litt bløte.

     

    Tester med chessmaster 10th ed. (som er multithreaded) forteller meg at core duo 1.66ghz er over dobbelt så rask som min gamle 2.8 p4 northwood! jeg var litt i tvil om hva slags prosessor jeg skulle velge, men jeg er glad jeg valgte minne over cpu.

  4. God kveld!

     

    Blir litt OT, men hadde en av dere med xps 1210 giddet å skrive en erfaring eller noe lignende om pc'en? Vurderer å kjøpe den til skolebruk. Vipper egentlig mellom denne og m1710.

    6598720[/snapback]

     

    Vel, mitt inntrykk så langt er helt greit med unntak av den ufattelig irriterende "r"-tasten. :no:

     

    Dro ut kontakta på batteriet klokka 21 og har jobbet med den non-stop omtrent siden det, nå er klokka over 12 og jeg har vel kommet til 40% gjenværende på batteriet :) hehe. Nå skal det sies at jeg valgte integrert grafikk/1.66ghz og 9 cellers batteri (7200rpm disk), så det hjelper nok endel på.

     

    Ble skuffet over skjermen, men det er vel sånn bærbare skjermer er. Sitter med en NEC 2080UXi hele dagen, så en nedtur må forventes på det feltet.

    Den lyser opp som ei lampe og mangler kontrast og farger.

     

    Knappene foran er også dårlige synes jeg, men pekerflaten er den beste jeg har vært borti.

     

    Jeg får se hva jeg gjør med maskina mi, har egentlig lyst til å kvitte meg med alt dell-pisset som følger med og reinstallere for å kunne bruke den. Jeg fant ut at "r"-tasten funker greit om jeg treffer "r"-en rett ved overgangen til "t"-en. hehe. (forslag til hva jeg skal gjøre med saken mottas)

  5. Min maskin har nok ikke mye til felles med XPS 1210, annet enn at det trengs mye kraft for å få løs tastene. Har du skrudd av tastaturet, slik at du sitter med dette løst? om du skrur det av kan du kanskje se under en av tastene på kanten og prøve å løsne denne, for å se om det er noe som er kritisk under der...

    6598197[/snapback]

     

    Slutta med pyse-greiene mine og dro opp tasten med tvang :dontgetit:, det gikk visst uten å knekke noe plastikk, og tasten var det forholdsvis enkelt å sette på plass igjen.

     

    Det hjelp dog ikke stort på problemet. Prøvde med noen teipbiter under tasten, og det hjelp litt, men ikke nok.

     

    Blir vel å ringe dell i morra og be om ny maskin. Håper å tjene noe ekstrautstyr på kjøpet ved å drive emosjonell utpressing av kundebehandler. :D

  6. På mitt tastatur kreves det en del kraft å vippe av tasten, men det tåles uten at noe blir ødelagt. Derimot er det ett h*****e å få den på plass igjen, fordi det er noen små armer under der som må løftes opp for å treffe inni tasten igjen...

    6597633[/snapback]

     

    Hei,

     

    Dette har jeg opplevd før, med andre tastaturer riktignok, og det er et lite helvete å få de på plass igjen som du sier. Men for ordens skyld: det er samme, eller lignende maskin du snakker om her?

     

    Prøvde å vippe litt på den, men de sitter iallefall mye bedre enn noe jeg har vært borti før.

  7. Morn.

     

    Her sitter jeg med en ny xps 1210 hvor "r"-tasten sitter ufattelig langt inne. man må trykke mye hardere på denne enn alle andre taster for å registrere trykket.

     

    Er det en grei prosedyre å vippe opp denne tasten eller risikerer jeg å brekke noe plastikk? Jeg kan muligens klare å utbedre dette ved å plundre litt under der..

     

    Det er litt kjipt å skulle føkke den opp samme dagen jeg får den, men det er enten det, eller å vente 14 dager på en ny en. :mad:

  8. Hei på dere.

     

    Ryktet går at det finnes folk med production samples av Merom CPU-er og at disse har fått de til å fungere i Dell's M90 maskiner med braksuksess.

     

    Kan noen her inne bekrefte at folk fra Dell har sagt noe om dette, evt. folk som kan bekrefte at dette er mulig?

     

    Jeg snakket med ei på Dell nå som ikke kunne/ville si noe om det, og teknikeren hun satt meg på vent for å snakke med påstod at de M90-ene de solgte nå var 64bit(??) Njaa... skeptisk !!

     

    Jeg gidder ikke å ringe noe mer for å treffe på noen andre i Dell, så jeg håper noen her inne kan si noen velvalgte ord om dette spennende temaet.

     

    Kjør debatt.

  9. Dere får unnskylde litt sammenblanding av temaer i denne tråden, jeg skulle opprinnelig kun stille et enkelt spørsmål, men er så irritert over leverandøren min at jeg rett og slett ikke klarte å styre unna.

     

    Jeg har lyst på en ny linje inn i huset (mest pga. at catch/ventelo har vist seg som særs udugelige i den seneste tid; de har faktisk prestert å sperre min linje nesten en hel dag etter eget forgodtbefinnende uten å gi verken varsel eller en god forklaring på hvorfor dette skjedde. jeg kan dessverre ikke lenger si at jeg stoler på at de vil levere en stabil tjeneste).

     

    Pr. i dag har jeg èn linje inn, sdsl fra catch/ventelo/bluecom eller hva de kaller seg nå. Jeg har lyst på enda en sdsl linje, men denne gangen fra en annen og mer seriøs leverandør.

     

    Jeg vil ikke si opp linja fra catch/ventelo/bluecom _enda_, selv om jeg er under bindingstid opplever jeg det overnevnte som et klart kontraktsbrudd og vil ikke ha noen problemer med å gjengjelde tjenesten. Spm. derimot er: Hvor smertefritt kan installasjon av en ekstra linje som dette gå? ingen brudd? kortvarig/langvarig brudd? Snakker her om ev. brudd på linje fra catch, som jeg har fra før i forbindelse med oppretting av ekstra linje fra annen leverandør.

     

    På Kapaks fikk jeg beskjed om at det er 4 ledige trådpar i nettet (3 "nye linjer", og en "ledig linje" (den 'ledige linja' er faktisk den det er sdsl på fra før).

  10. Vel, valget falt på NEC-en, og jeg må si meg bra fornøyd. Ville bare komme med noen erfaringer.

     

    Som min første LCD-skjerm var jeg redd for mye etterslep i spill, og særlig pga. relativt høye 16ms; jeg kan ikke si at jeg legger merke til noe som helst etterslep ved spilling (annet enn om jeg skyver musa hardt fra side til side og myser på skjermen fra nært hold), så for meg er det en ikke-sak, og jeg kan ikke skjønne at det skal kunne være noe tema for andre enn ytterst få.

     

    Bildet på skjermen er fantastisk, men auto brightness fungerer ikke helt optimalt i alle tilfeller (best å stille manuellt).

     

    Det som er mitt største ankepunkt med denne skjermen er noe jeg ikke har funnet nevnt som annet enn en bisetning i en test av forgjengeren 2080UX+, at denne skjermen buer (og det ganske markant). Jeg har lest at noen oppdager fenomenet mye lettere enn andre, så det kan tenkes at andre ikke vil merke noe som helst, men likevel blir det smått irriterende for de av oss som ser det. Uansett kommer jeg ikke til å returnere den av den grunn, dette er en super skjerm som jeg vil anbefale sterkt. :w00t:

  11. kjøpte nylig et demobrukt x800xl AGP fra komplett..

     

    til min store fortvilelse flimrer dette kortet i 1600x1200 både i 3d (fargene blir helt føkka opp i quake 4 f.eks) og i windows desktop..

     

    det rare er at det ikke skjer i f.eks 1280x1024.

     

    siden skjermen min er native 1600x1200 er dette ganske uholdbart. jeg lurer på om noen har tips til hva dette kan være annet enn feil på selve kortet.

  12. Har bestillt meg et nytt kabinett og greier (PC-6070) som jeg skal "fikse" litt på.

     

    Har vannkjøling nå (første gangen jeg har montert noe slikt) som er ganske dårlig planlagt og integrert i kabinettet (radiatorene står sånn halvveis ut av kabinettet og greier :ermm:). Nå er planen med det nye kabisset å montere disse skikkelig ved å kutte sidepanelet og integrere radiatorene i dette, og få et godt resultat som er enkelt å holde ved like og flytte på.

     

    Uansett, det er ingen enkel måte å fjerne vannet på nå, så det får jeg ta som det kommer. :dontgetit:

     

    Men hva er den enkleste måten å designe en blø- mekanisme på i det nye kabisset?

     

    Jeg har bestillt en Y-kobling (legris nippel) som jeg tenkte å plassere helt i bunnen av systemet og så en liten slangebit ut fra den som siter i "klem" med en klype eller no.

     

    Vil dette være bra eller finnes det andre, smartere, metoder?

  13. Bredskjerm appellerer ikke noe særlig for å være ærlig. Ser at Dell skjermen anbefales i testen, men hvor mye dårligere er egentlig NEC skjermen når det kommer til normal spilling, er det sånn at du må provosere frem etterslep for å kunne se det? Jeg har begrenset erfaring med (gode) LCD skjermer (kun laptop og dårlige LCD kontor skjermer), og er derfor veldig usikker på hva slags opplevelse man kan vente seg.

     

    Nå bruker jeg en CRT som jeg er veldig glad i, men dessverre begynner den å bli såpass gammel at det synes.

     

    Fant ikke noen test av viewsonic vp2030b, men jeg kommer til å vurdere det som er av 20-tommere, så om noen har andre forslag enn disse to skjermene i topic så tar jeg gjerne i mot.

  14. Har tenkt til å kjøpe LCD rett etter jul. Ser på 20-tommere fordi jeg vil kjøre 1600x1200.

     

    Jeg skal drive litt med grafisk arbeide samt spilling og er ganske kresen av meg, men ikke totalt opphengt i å provosere frem etterslep, og det ville ikke plaget meg dersom jeg måtte sitte 5cm fra skjermen for å kunne konstatere at en av ballene i bubble trouble ikke er helt 100,00% hvis dere skjønner.. kommer vel mest til å spille FPS og bilspill.

     

    Nå ser jeg at Netshop har fått inn viewsonic vp2030b, 8ms, er denne basert på TN/IPS, og hvor bra vil den være til grafisk arbeid og spill?

     

    Noen som har formening om hvilken 20" jeg bør velge her, prisen er ikke det som er ALLER viktigst, men jeg synes 9000NOK (2080uxi) er i det meste laget, eller i allefall helt i grenseland for hva jeg kan tillate meg å bruke på en skjerm.

  15. De blir ikke så veldig varme. Jeg har 2 stk i raid 1 stående rett over hverandre og de jobber 24/7 (og 4 stk 7200rpm disker rett over disse igjen). Med litt sirkulasjon i kabinettet bør det ikke være noe problem.

     

    Absolutt verdt pengene hvis du er ute etter lave aksesstider uten å investere i SCSI.

  16. HD TV

     

    Det er riktig at 720P er ca wxga, og jeg synes ikke det er så mye dårligere enn en starndard pc monitor.?

     

    Bra for deg at du har en såpass grym TV stående. :cool:

     

    Bare synd at du ikke får full glede av den (og 1080p) før Playstation 3 kommer.

     

    Hvordan 720p oppleves har jo litt med størrelsen på TV-en og avstander å gjøre, men de fleste PC-er i kan allerede i dag matche tilsvarende oppløsninger med letthet.

     

    He he, jeg køddet  :whistle:

    5288527[/snapback]

     

    ok, den tok jeg ikke umiddelbart.

  17. xbox 360 er jo begrenset til 1080i (540 linjer), evt. 720p, de fleste HD TV-er støtter maksimalt det samme, og kan ikke sammenlignes med en PC skjerm.

    480P = 852X480

    720P = 1280X720

    1080I = 1920X1080 (men interlaced, dvs oppdaterer annenhverlinje hver gang)

    5288404[/snapback]

     

    Det er helt feil at 1080i = 1920x1080.

     

    ...Så mye som jeg maser? ja, ett innlegg teller vel i grunn som mas..

     

    Kan du fortelle meg hva slags TV du har som støtter 1920x1080 punkter og 1080p?

     

    1080i betyr at kun 540 linjer vises på skjermen samtidig, xbox360 støtter maximalt 720 horisontale linjer på skjermen samtidig ved bruk av 720p, m.a.o. tilsvarer max oppløsning på xbox 360 ca. WXGA oppløsning, dvs. 1366 x 768 ved bruk av widescreen.

  18. Sist jeg sjekket har en skikkelig HD TV 1920x1080......

    Er vel bedre enn en standard pc monitor?

     

    5288127[/snapback]

     

    xbox 360 er jo begrenset til 1080i (540 linjer), evt. 720p, de fleste HD TV-er støtter maksimalt det samme, og kan ikke sammenlignes med en PC skjerm.

×
×
  • Opprett ny...