Gå til innhold

milan

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av milan

  1. prøver å laste ned noen filer. Det jeg lurer på er : hvis filen f.eks en musikkvideo ikke er lastet helt ned(ikke fullført), er det mulig å se den da. I så fall hvordan, ser at de ligger i "temp" folder...men hva gjør jeg så ? :shrug:

  2. Joda, det er sant, men det er litt kjedelig å gjøre det bare for denne "lille" tingen da. Prøvde litt til i sta, bare jeg trykker på tastaturet slutter musa også å fungere. Det er en konflikt mellom mus - tastatur. Tastaturet blir alltid funnet som easy internet tastatur, mens det er et logitech deluxe 106.

    Har prøvd å fjerne alt av drivere etc. Legge inn på nytt osv.

  3. Ok, jeg har Pc2700 ram. Etter å ha lest litt rundt her så virker det som det er mer komplisert med bussoverklokking, når jeg skal så lite opp. Mulig jeg tar feil. Målet er i hverfall å komme på xp2700+ ikke noe mer. Hva bør jeg gjøre, og hvordan ?

    Men hvis jeg velger bussoverklokking, hva skal fsb stå på ?

    Så skjermkortet skal låser på 66, gjelder det alle skjermkort?

    Vil jo helst ikke ødelegge noe...

  4. Ny på dette, helt ny :o Har en Barton XP2500+, kunne tenke meg å overklokke den litt...til f.eks 2600-2700. Er det multiplikator jeg da bør velge ? Påvirker ikke det kun CPUen, meld fra hvis jeg tar feil.

    Er det noen som kan si meg nøyaktig hva jeg skal gjøre for å få den opp på 2700 ? Hovedkortet er: Asus A7N8X. Er som nevnt helt ny på dette, så det hadde vært flott om noen gidder hjelpe meg !

  5. Vet ikke om det er det riktige navnet, men har lagt inn noen drivere som jeg ikke får fjernet. Er det mulig å gjøre noe slik at jeg kommer tilbake slik det var for 5 restarter siden ? Mener jeg har lest noe om at det blir lagret en for for restorepoint 10 ganger tilbake...???

  6. Har en P4 2,533, Asus P4PE HK og en Zalman vifte.(med fanmate)

    Det jeg lurer på er, hvis jeg setter fanmaten på fult vil da vifte gå for fullt hele tiden ? Eller vil rotasjonen gå ned ved lav aktivitet på PCen ?

    Jeg kan jo selvfølgelig bare prøve...det har jeg også gjort. Er helt sikker på at rotasjonshastigheten gikk ganske mye opp og ned i går, men i dag er den på fullt hele tiden. Hva kan det komme av ? :shrug:

×
×
  • Opprett ny...