Gå til innhold

krihan

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krihan

  1. hei folkens. jeg har nå akuratt satt i sammen en spliter ny pc, som for øvrig er min første selv bygde. jeg installerte Windows 8 , og den registrerte at jeg hadde en en harddisk i tillegg til ssd. men av en merkelig grunn vill den ikke fine den når jeg går in på os. er dette et typisk problem, eller er harddisken min ødelagt ? har prøvd og bytte kontakter men med uten hell. ssden min fungerer fint, så jeg skjønner ikke hva som er problemet.

  2. det at dem skal prøve og stoppe pirat kopiering er helt absurd. vis dem virkelig tror de skal klare og kvæle det helt, er dem naive. the finnes millioner av sider, og så fort en side blir tatt ned, kommer det 1000 andre sider. jeg kan skjønne at hollywood vill få en stopper på dette , de taper milliarder vis av dollar årlig, men dette er ikke måten og gjøre det på .

  3. Eller liker å spille med flere Fps. Titan yter overall bedre enn 780 på alle områder, så jeg råder deg til å lese litt flere tester før du kommer med et sånt svar.

     

    ser ikke vitsen med og kjøpe gtx titan , nå som gtx 780 har blitt lansert . ja, titan yter litt bedre en gtx 780, men jeg ser ikke vitsen med og betale over 2000 kr mer for et gtx titan , når ytelsen er nesten den samme. Det er smak og behag, men jeg ville heller ha spart 2000 kr og kjøpt meg en gtx 780.

×
×
  • Opprett ny...