Jump to content

pierce007

Medlemmer
 • Content Count

  1887
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøpte nettopp denne: https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/pc-tilbehor/dokkingstasjon/belkin-usb-c-4-i-1-adapter/286348 Trodde det avr plug n play, men har kanskje oversett noe med akkurat denne typen. Koblet den til en Surface 8 og skjerm uten problem. Deretter koblet (usb -c) jeg den til en Samsung S20 Ultra for å lade denne, men det var ikke så enkelt. Den vil ikke lade. har jeg oversett noe fundamentalt her?
 2. Ved bruk av 2 ulike pcer, men med samme søkemotor og søkeord - blir resultatet forskjellig. Skyldes dette noe i oppsettet i Chrome?
 3. Jeg er admin på en Facebook gruppe som er firmaets. Denne tilgangen har jeg gjennom min egen konto. Hvordan kan jeg få tilgang til denne kontoen som firma (logge inn ved bruk av firmaets konto)? Ikke gjennom egen Facebook profil. Prøvde å legge inn felles epostkontoen til firmaet, men den kontoen var tydeligvis ikke brukt.
 4. Har en Open Crossland som skal inn på service. Passert 30.000km, det er vel service på 25.000km. Fikk et tilbud fra Opel som i utgangspunktet var hinsides. Ble i tillegg anbefalt bremseservice. Rett under 10.000,-. Får du prisen billigere på andre verksteder? Er det noe å hente...?
 5. Noen som bruker Ice bedriftsnett her? Evt anbefalinger? Har Telenor i dag, men vurderer å bytte, bla grunnet pris.
 6. Noen anbefalte? Helst bak...
 7. Trenger en som bla passer til fatbike og 2 vanlige sykler. Noen som vet?
 8. Hørte nettopp nå på radioen at dette ikke vil gjelde de som allerede har stikkontakter. Men hvis du skal f.eks bytte sikringsskap, blir det noe annet.
 9. Leste nettopp denne: https://www.tv2.no/a/14831207/ Antar dette også vil gjelde hybrid biler...?
 10. Dette gjelder innmelding i en forening. Foreningen har en slags medlemsbok hvor det fremkommer bla medlemets medlemsnummer. Det er noen som ønsker at en innmelding i foreningen gir automatisk samtykke til at medlemmet også blir tilgjengelig for alle medlemmer gjennom nevnte medlemsbok. Opplysninger er navn, medlemsnummer, mobilnummer og adresse.
 11. Jeg har jo ikke vært ute for noen ulykke enda. Blir vel heller hva dette evt kan koste? Hvorvidt en bør bruke en selskap som dekker dette inntil 30.000,-, eller et selskap som har ubegrenset dekningssum.
 12. Hva anbefales når det gjelder forsikring på glasstak? Noen gir inntil 30.000,-, mens andre (ubegrenset sum)
 13. Vurderer å gå til innkjøp av en 2-veis kamera rundt 4-6.000 kroner. Hva kan anbefales? Har sett på et pr her... Blackvue har jeg hørt mye bra om...
 14. Er det lov at et medlem gir automatisk samtykke med inngåelse av medlemskap? Jeg ville sagt nei - medlemmet må selv huke av/kryss av for ulike samtykker.
 15. to faktor er slått på. Nå bruker jeg Asus 68U. Byttet ut Telenor's. zyxel p8702n
×
×
 • Create New...