Jump to content

pierce007

Medlemmer
 • Content Count

  1859
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her skal evt sykemeldte delta på en messe som langt over er mer enn 40% som vedkommende jobber nå. Stå på messe fra 10-18 tors - søn, selvfølgelig med innlagte pauser.
 2. Vi skal delta på messe over flere dager. En ansatt deltar. Vedkommende er 60% sykemeldt, dvs jobber 2 dager i uken. På messen deltar vedkommende 5 dager. Det var planen i utgangspunktet før jeg kom på at vi har med sykemelding å gjøre. Det betyr vel at vedkommende kun kan delta 2 dager?
 3. Endte opp med å beholde allikevel... Nå operere de med åpent kjøp igjen.
 4. Pris rundt 20.000,-. Ønsker en med lang batteritid (holde en arbeidsdag) og god skjerm (bør kunne være mulig å sitte ute i solen av og til - ønskelig). Skal for det meste brukes til kontorrelaterte oppgaver, lite eller ingen spilling. Ser helst den har minst 1x USB 3.2. Må ikke ha Thunderbolt Minst 2x USB-C Noen som har noen anbefalinger til slike PC'er? Finnes det noen side hvor det kan søkes etter ulike spesifikke krav?
 5. Noen som har erfaringer (dårlige/gode) med Telenor og/eller Ice? Bruker Telenor i dag, men alltids ute etter noe som kan være både bedre og ikke minst billigere.
 6. Hvor ofte brukes dette? Første gang jeg har hørt om denne som sagt
 7. Men styret tegner normalt styreforsikring, og dette dekker vel dette?
 8. Jeg har deltatt på en del årsmøter, riktignok de fleste innen idrett. Nylig deltok jeg på et årsmøte i en forening. Der ble det stemt over "valg av ansvarsfrihet". Har skjønt dette i brukes ofte. Hva har det å si om denne brukes eller ikke? Hva er forskjellen? Styret har vel i utgangspunktet egen styreforsikring som skal dekke dette med ansvar.
 9. Har sett litt på denne https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/308798/acer-nitro-n50-620-stasjonar-gaming-pc-i51610243060ti og denne: https://www.komplett.no/product/1177672/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-core-gaming-pc/komplett-entry-gaming-pack# og denne: https://www.komplett.no/product/1101996/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-i20-epic-gaming-pc# og denne: https://www.komplett.no/product/1110083/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-144hz-gamer-pack Noen som har noen erfaringer eller anbefalinger på disse?
 10. Det finnes sikkert mange tråder rundt dette, men... Har en gutt på som nå snart fyller 13 år, som vil bytte ut PS4 med en gaming pc. Selv er det maaange år siden jeg drev selv med dette, og er ikke oppdatert. Pris: Max 10-12.000,-. (trenger skjerm, tastatur, mus, headset) Spill: Litt usikker (men kanskje bør maskinen kunne takle en del varianter av spill, nåværende og kommende). Spilt mye Fortnite, Apex o.l. Ikke altfor krevende..Men helt sikker på at det behovet øker.... Bygge eller ferdigkjøpt? Noen som har noen gode anbefalinger?
 11. Såvitd jeg kan huske har jeg alltid hatt OTP i mine tidligere jobber. Nå har jeg innskuddspensjon. Hva er forskjellen på disse to? Hva er "best"? Vil det noe å si for bedriften hvilken av disse to som brukes?
 12. Jeg sitter som daglig leder i en forening, og blitt forespurt lovligheten av videootakk. Hva sier lovverket når det kommer til opptak av årsmøter/styremøter i f.eks. Teams? Her er ønske at det skal være mulig å referatføre bedre (bedre dokumentasjon ved nødvendighet). Dvs hvis det skulle være uenigheter om hvem som har sagt hva ift protokollen, så kan videopptaket brukes. Dette vil selvfølgelig bli slettet kort tid i etterkant. Det må kreves samtykke fra samtlige har jeg lest. Det holder med at en sier nei, så blir det ikke noe.
 13. rettelse: overtidstillegg. Overtidstillegg er inkludert i lønn
 14. Jeg tenkte mer på uten tillegg - time for time. F.eks. 30 timer overtid = nesten 4 dager avspasering. Står ingenting om avspasering, kun at overtid er inkludert i lønn, og ingen andre tillegg.
 15. Hadde det stått noe om hvordan det stiller seg med avspasering har jeg nok ikke spurt 🙂
×
×
 • Create New...