Gå til innhold

RBXtremos

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RBXtremos

  1. Noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i en vinge til min Volvo 460 -94? Helst orginal Volvo vinge. Har hørt hos høgger'n men han hadde ikke noe..

    5629532[/snapback]

     

    Da er det bare å søke litt på nett.. Du må lix søke deg frem ;D Og det har også vært veldiiig mange slike poster om Volvo vinger... :hrm:

  2. Du må nok importere, siden det er nok ikke så normalt at folk har den her.. Du kunne sjekke på nettauksjonsstedet på ebay.com :cool:

     

    Har ptøvd å kjøre en GT40 i usa før, må jommen meg si at den var det futt i :thumbup:

     

    Bilen anbefales! Men kanskje ikke i Norge, husk at siden den er veldig sjelden i Norge så vil det kanskje være meget høy forsikring og importkostnader på den.. Ikke for å knuse drømmen din, men dette er fakta.. Men hadde du tenkte på org. gt40 eller en replica? Hvis replica.. Og du har peiling på biler.. hvorfor bare ikke kjøpe inne karosseriet å sånt selv, bygg den i Norge.. Da slipper du jo å betale ganske mye.. :w00t:

  3. okei, ikke ALLE Golf'er er harry, men de fleste som har en gammel Golf styler de så sinnsykt (Volvo 240 også da!). Den nye Golfen er kuul :D

     

    Z4 blir en realitet når jeg er 18, I promise!

    5303187[/snapback]

     

    Grunnen til at veldig mange tar en litt "dårligere" bil i begynnelsen er først og fremst fordi de fortsatt studerer. Og studenter har ikke mye penger.

     

    Andre grunner er f.eks. forsikringa, jeg sier bare vær så god.. Spar så mye du vil til Z4, men du kommer f*** meg til å slite med forsikringa å avgifter osv.. :whistle:

     

    Dess, ditt syn kan være annerledes på biler, folk har forskjellig smak. Flere av oss har veldig fine biler, men snakker knapt om dem.. Det er jo ikke vits å snakke om dem, kjøper du deg en dyr bil går du fort lei kan jeg garantere deg..

     

    Ny bil = avanserte elektronikkkomponenter = 1. feil = svir penger

     

    På en gammel bil så lærer du mer, du tørr lix mer å mekke på en.. Men er du av den snobbete typen så er det greit.. Enkelte av oss kan bare ikke se at en bil er alt i grunn en kasse med 4 hjul og motor...

     

    Edit: Dessuten, mercedes å de bilene der har veldig mange tekniske feil på duppeditter... :tease: Vil u ha alt det fikset så er det bare å begynne å starte å tenne et bål og hive oppi lilla lapper... :!:

     

    OT: Jeg har en Nissan 300ZX som jeg bare har fått gjort strøken, og en Golf 3 som jeg liker å mekke på.. Mekker på golf 3 og lærer mye...

  4. Enig, du m[ nok bytte bil :S

     

    Hvis ikke du vil punge ut for en motor + masse dyre diverse justeringer for at bilen skal bli godkjent med den motoren... :ohmy:

     

    Selg den, kjøp heller en bil som er 1,8 eller 2,0.. De er ganske mye lettere å trimme på, og sluker ikke allverdens.. :roll:

  5. Du kunne jo valgt en VW Golf 3, meget fin bil :) Spes til jenter å sånt.. Sporty look når ei jente kjører sånne biler.. Eller kanskje Toyota Corolla.. Hvis du har lyst på en ganske sportslig bil så kunne kanskje en peugeot være tingen for deg.. :hrm:

     

    Alt dette er opp til deg, men hvis du kunne spesifere hva mer du er ute etter, finnes jo utallige mange "jentebiler", selv om alle biler kan kjøres av alle da ;)

     

    Men vil du ha en bil som er økonomisk, lett å fikse på.. Billige deler osv, så er det nok japanske biler... Et eksempel er Honda Civic.. Den korte typen med 3-dører har jeg sett veldig mange jenter kjøre. Det er så fint :dribble: Grrr! :p

  6. Et styremedlem var visst ikke helt ærlig når det gjaldt kassabeholdningen... Les mer på club honda sine sider, tror det er tatt opp på forumet der.

     

    On topic:

     

    Hva ville vært målet til en eventuell klubb?

    5262759[/snapback]

     

    Å lage en klubb for alle... Med arrangementer innimellom og ha et eget verksted. Folka skulle kunne lære å fikse på bilene sine, trimme dem osv. Blir en custom trimming klubb.. Delene blir billige fra utlandet osv.. :)

  7. Vel, forsikringsmessig er det vel ikke det beste valget for en 18-åring, selv om den settes på foreldre, krever de ofte en god sum penger for denne bilen... Hadde selv en god kamerat tidligere som kjøpte seg en slik, og han virket veldig fornøyd med sin. Går unna, for å si det sånn. Men, skulle du en gang få problemer og må ha den på verksted eller bytte slitedeler, så er vel også BMW kjent for å være ganske dyre på slikt. Bensinforbruk og sånt har jeg ikke så god greie på til BMW'en, men den bruker nok en god del mer enn en bil med mer "sparsom" motor, for å si det slikt. Så økonomisk sett kan jeg nok ikke anbefale 325'en, med mindre du tjener nokså bra eller har veeeeeldig snille foreldre :p. Men så klart, du får jo masse kjøreglede med en slik bil, og har ikke selv hørt om så mange som klager over kvalitetene på disse, så sånn sett kan det være et godt valg.

    5262102[/snapback]

     

    Det er sant, kvaliteten å sånt er fin for en slik bil.. Men når den blir litt ødelagt og du må innom verksted så svir det ganske lett i lommeboka. De er heller ikke så bensingjerrige... :no:

     

    Men som sagt valget er opp til deg, du bestemmer selv hva du vil :yes:

×
×
  • Opprett ny...