Gå til innhold

Kjekssmulen

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjekssmulen

  1. 1. Specc arms

    2. gå raid

    3. Topp dps meter

    (var det gjorde hvertfall, har t5 equivelants.)

     

    Hva søren gjelder med folk som vil gå arms i PvE? Kommer jeg aldri til å skjønne...

    Etter patchen prøvde jeg TG. Funket helt greit, men var ikke topp 5 som jeg pleier. Speccet arms, og toppet dps. Kan ha noe med hit og gjøre, men hvis man ikke har mer enn hvertfall 140 lønner seg det med arms.
  2. Ja, jeg har spilt endel i det siste (10 timer om dagen :p) og nå har foreldrene mine sagt stopp og satt opp parental control, med noen helt latterlige spilletider. Jeg har funnet ut at den eneste måten og unngå dette på er og kjøpe wow + tbc CD på komplett, og lage ny account. Deretter overføre min character fra parental accounten til den nye.

     

    Vil dette funke? Har noen evt noen billigere utvei? (følge spilletider er ikke akutelt.)

  3. egentelig burde man blitt straffet for å gjøre ulovelige handlinger i og rundt spillet world of warcraft.

    jeg lurer på om man egentelig kan bli straffet for å ha solg en account, forså IKKE gi accounten selv etter at du ha motatt pengene.

    Det vil jo bli vannskelig for kjøperen å annmelde forholdet(vis vi ser bort fra at politiet 99,9% ikke vil gidde å bry seg om det) siden det faktisk ikke er lov til å kjøpe accounter. Dersom vedkommende annmelder det, er han jo med på å inrømme å selv ha gjort noe "kriminelt".

     

    La oss se imgame. For en uke siden tokk guildmastern med seg verdier for 26k gull fra guildbanken, byttet server og navn.

    I virkeligheten hadde dette vært ganske straftbart, men kan tydligvis gjøre hva som helst i spillet uten å få noe reaksjoner.

     

    noen andre som har en morsom wow krim historie de vil fortelle? er jo egentelig litt morsomt.

    OT: Hvilken server var det han stakk av med cash? Var det by any chance Tarren Mill, og The Herbal Tribe?

  4. Hittil har jeg bare rullert mellom noen apparater på spenst, som feks biceps-curl, benkpress, butterfly, sånn omvendt butterfly, beinpress, situps-apparat og sånn skulderpress oppover.

     

    Alt dette trener jeg 10 rep og 3 sett hver mandag, onsdag og fredag. Nå som jeg har trent sånn her en måned føler jeg det er på tide og få til et ordentlig program. Hvordan burde jeg gå fram?

×
×
  • Opprett ny...