Gå til innhold

Noiz

Medlemmer
  • Innlegg

    3 815
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Noiz

  1. 3 hours ago, mrMKE said:

    Avhengig av specs.  Flere rapporterer de får under 20 FPS. Ikke alle som har GeForce 3070+/4070+. Mens Botw kjører fint på eldre hardware.  Folk har også rapportert krasj osv.  Med Switch så virker i allefall spillet uten noe særlig glitches som man får med emulatorer. 

    Fint du klarer å kjøre det stabilt 30fps. Da har jeg fått det bekreftet 👌😊 og man vet jo at Switchen ikke klarer stabilt 30fps. Hva har du av maskinvare? 

    3080Ti og 5950X. 

    Men eg har ikkje spilt langt ut i spillet, bare til eg kom til open world delen. Prøvde bare for testens skyld, men eg venter uansett til 60FPS mod funker perfekt før eg kjøper det og faktisk setter meg ned og spiller det.

    Men eg var imponert over performence med tanke på at dette er før noe som helst oppdatering er kommet til noen av emulstorene. 

    Hverken Yuzu eller Ryujinx kan oppdatere før spillet er tilgjengeligt lovligt i butikk, di har ein ekstremt tynn linje å balansere for å ikkje bli slått ner av Nintendo. Såeg forventer boost for lower end hardware ikkje langt etter det.

    • Liker 1
  2. 2 hours ago, mrMKE said:

    Nei, Emulator med Windows PC og PS4 kontroller.
    Koblet til TV via Apple TV og Steam link app.  

    Venter på Collector's edition for å spille på Switchen :)

    Akkuratt, men Ryujinx kjører dette allerede på 30FPS med 4K(Hadde litt stutters på shader compilation, men så var det smooth), så skjønte ikkje heilt at Switch er beste plassen å spille. 
    Emulator teamene kan jo ikkje oppdatere emulatoren før 12. Mai uten å komme i problemer, men ganske stor sannsynlighet at det kjører ganske mye bedre da. 60FPS mod er også raskt kastet opp, men den fungerer med slowdown på alt under 60FPS nå, men ganske stor sannsynlighet at den og funker bedre om 10 dager.

  3. 43 minutes ago, mrMKE said:
    2 hours ago, kilik said:
    At folk allerede spiller det i 4k og 60 fps på emulator må være et hardt slag for Nintendo.

    Dette er de klarover. Hver lansering så skjer dette. Playstation har ikke denne utfordringen. Nintendo har gjort det alt for lett å emulerer deres konsoller. Jeg har testet spillet. Man kan ikke kjøre mer enn 30 FPS for øyeblikket. Spillet har annen måte å beregnet FPS på. Så jo mer FPS jo raskere går spillet. Emulatorer må tilpasses. Er en del feil og det kreves heftig maskinvare. Er per dags dato bedre å spille på Switchen enn med emulator.

    Har du spilt det på Switch?

  4. 11 hours ago, BakaBerg said:

    Så jævlig tragisk for pc. Blir ps5 her

    Det er fleire cheaters på konsoll enn PC da, menmen. Men dette virer det som activision ikkje bryr seg noe særligt om. Eg håper virkelig Crossplay forsvinner, eller i det minste input-based crossplay, så eg slipper konsoll og kontroller spillere i mine games. 

    Epic games derimot ser ut til å ha bannet Cronus Zen og Cronus Max. Det er vell den mest brukte cheaten på cod atm. Stort sett på konsollene.

    Synes også det er fansinerende at folk ikkje forstår at beta er til for å samle data, stenge ute hackere i ein beta virker jo ganske mot sin hensikt.

  5. Veldig bra, Final Fantasy serien har plutselig blitt intersann nå som di har begynnt å gå vekk fra turn-based. Valget om å ha realtime combat i FF7 Remaken som default var spot on.

    Spesielt positivt for oss litt eldre gamere, i lys av den nylig utgitte forskningsrapporten om at real-time combat i større grad forebygger demens enn turn-based combat.

  6. 43 minutes ago, barezell said:

    Er ikke en veldig stor andel av disse mobilbrukere? Hvor mange spiller på konsoll/pc? 

    Uansett. Synes sammenligningen blir tullete. abo tjenester er vel hovedsaklig laget og egnet for de som spiller mye. Gjennomsnittlig gamepass/psnow bruker spiller nok mer og fler spill enn en gjennomsnittlig spiller. Og får derfor en annen verdi fra de forskjellige abonnentene enn hva en gjennomsnittlig spiller gjør. 

    Trenger ikkje mate det meir nå, trollet har fått nok mat di siste 2 dagene 😊

    • Liker 4
  7. 8 hours ago, Iki said:

    Jeg tar utgangspunkt i at den gjennomsnittlige "gameren" kjøper et spill per år, og under ti spill i levetiden til en konsoll. (6-7 år)

    Samt at den gjennomsnittlige spilleren ikke laster ned gratisspill. 

    Det er jo et heilt idiotisk argument, menmen. Stort sett for 90% av gamere, så går du i minus om du kjøper spill til full pris vs GamePass. Den "Gjennomsnittlige" gameren du snakker om som kjøper 1 singleplayer spill og spiller det gjennom heile året er nok godt oppdiktet.

    Di fleste spill som du kjøper for full pris er spill som du kan spille ferdig på godt under 1 måne. Singleplayer spill, er ingen grunn til å betale full pris for disse når du ikkje trenger. 

    Spill som man spiller gjennom heile året er veldig ofte F2P singleplayer spill.

    Det er noen untak, asså viss du veit du skal spille Fifa gjennom heile året, så tjener du selvsagt på å kjøpe det til fullpris vs å ha EA play Pro heile året, men i veldig mange tilfeller så kjøper folk spill og legger di fra seg før det er gått 1 mnd. Det gjør hvertfall eg.

    Eg spiller, Quake, Diabotical og Kovaak gjennom heile året, alt annet går på abbenoment og noe annet ville vert penger kastet ut vinduet. 

    • Liker 1
  8. 1 hour ago, Iki said:

    Day 1 spill er en ting, men man betaler også for de resterende spillene i tjenesten. 

    De fleste hadde brukt mindre penger om de kjøpte spillene de hadde lyst på, når det er snakk om nye spill altså.

    Gjennomsnittlig rundt 1 spill i året per år i konsollens levetid, som da blir ca 4.200 kroner, mot det å abbonere for ca 8.400,-

    Så da gjenstår de eldre spillene, og der tror jeg sony fint kan konkurrere. 

    Her tar du jo utgangspunkt i at folk skal spille det samme spillet i et år. Personligt er det sjeldent eg spiller nye spill meir enn ein uke. Så for meg er det å abbonere alltid billigere. Også er det noen multiplayer spill eg spiller gjennom heile året, men di er stort sett gratis.

    Men det Playstation kom med igår er søppel kontra GamePass. Snakk om å velge ein taktikk som dreper hypen på nye spill, når halve spillbasen vil vente til spillet kommer ut "igjen" på subscription. 

    • Liker 5
  9. 23 hours ago, Arodem said:

    Fin konspirasjonsteori! Aldri hørt den før. Litt rart at vi på forhånd hadde full oversikt over hva alle andre anmeldere i verden synes om spillet, da, selv om vi publiserte anmeldelsen samtidig med alle andre i dag tidlig. Flaks at de alle ga spillet et par karakterpoeng mer enn oss, ellers så hadde vi risikert å havne på snittet og gått glipp av alle klikkene (som ikke er verdt på langt nær så mye som du tror). 

    For det er jo det spillanmeldelser handler om: å gjette på hva Metacritic-snittet blir, og ligge så nært det som mulig. 

    Nja, eg vil si det er ein enkel gamble å tenke at både Breath of the Wild og Horizon havner et godt stykke over 60, så eg liker fortsatt teorien min.

    Men eg bare koser litt med dere. Eg hadde nok fått like mye kritikk for min 7.0/10 anmeldelse av RDR2

  10. 23 minutes ago, hatredFan911 said:
    1 hour ago, Noiz said:

    Fyflate så flaut? Er grunne til dette at det ikkje er nok spillere til at spille lenger fungerer som det skal?

    Dette er jo grunnprinsippet i WoW. Jaja, hoppet heldigvis av det synkende skipet for noen år siden

    Nei, det er alt for få ally spillere, og flere og flere inkludert meg endte opp med horde selv om eg ønsket å være ally. Langt mer grupper på hordesiden. Endelig kan eg gå tilbake til ally når denne patchen hitter uten å føle tørke på visse tidspunkt når eg starter gruppe.

    Sviker! Eg kommer heller til å dø med ære enn å leve blandt dyr uten!

     

  11. 11 minutes ago, Snikpellik said:

    Nei, det er ikke det jeg sier og jeg tror faktisk du forstår hva jeg, flere andre her og forsåvidt de fire som har trykka like på innlegget mitt egentlig mener her. Jeg sier at når en person kommer med overgrepsanklager (kvinne eller mann) tar mot til seg og setter seg i en sånn sårbar situasjon så fortjener man å bli trodd og tatt på alvor. Ikke bli avfeid som løgner eller tillagt motiver som ingen vet noe om.

    Og som sagt på forrige side, hva som eventuelt skjer i retten med skyldsspørsmål og hvem som blir trodd der blir en annen sak igjen. Ingen skal dømmes før man er bevist skyldig.

    Eg trur politiet har god prosedyre på dette. Hvertfall i Norge er det veldig fokus på at kvinnen skal bli trodd i avhør. Men det betyr ikkje at vi som ikkje har noe med saken å gjøre skal ildesette andre parten. Denne saken er litt spesiel, da det er veldig masse bevis framlagt på sosiale medier som gjør det veldig lett å tru den eine parten selvsagt, men eg snakker generelt.

    Men eg er heilt enig i at kvinner som går til politiet og anmelder sånne forhold må bli tatt seriøst imot. Men det er veldig vanskligt for meg å vise offentlig støtte før eg har bevis på bordet når eg veit det er fleire personer i bilde (Tenk om han er uskyldig, da har ikkje eg samvittighet til å gå ut med noe støtte før eg ser bevis. Generelt sett, ikkje denne saken). Dette er uansett noen av di vanskligeste sakene du kan ha, spesielt uten bevis.

×
×
  • Opprett ny...