Gå til innhold

flekken

Medlemmer
  • Innlegg

    365
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av flekken

  1. minim skrev (På 1.4.2024 den 11:14 AM):

    De har ikke kommet så langt enda. Dukker sikkert opp om et par modeller tenker jeg. Største irritasjonsmomentet med disse for min del nå er at de mangler moderne biometrisk autentisering som iphone har hatt i en årrekke nå. 

    Ok. Var nok det jeg tenkte. Da beholder jeg iPhone en stund til. Takk for hjelp. 

    • Liker 1

  2. Får ikke til å sende og motta sms fra/til klokka når den ikke er koblet mot telefonen. Skal ikke dette gå ann ? Får andre til dette ?  Dette var for min del litt av vitsen, å kunne ta en sykkeltur uten å ta med mobilen.Sende og motta anrop funker greit. Når den er koblet til min samsung ultra 22 så fungerer det greit.  Vil gjerne høre om andre får dette til ? Er det noe galt med min esim ?

  3. Samsung galaxy watch 4 classic
    Får ikke til å sende og motta sms fra/til klokka når den ikke er koblet mot telefonen. Skal ikke dette gå ann ? Får andre til dette ?  Dette var for min del litt av vitsen, å kunne ta en sykkeltur uten å ta med mobilen.Sende og motta anrop funker greit.                                         Når den er koblet til min samsung ultra 22 så fungerer det greit.  Vil gjerne høre om andre får dette til ? Er det noe galt med min esim ?

  4. StianEik skrev (På 20.2.2022 den 18.09):

    Jeg har hatt tlf en uke nå og bruker den aktivt med Google pay, fungerer utmerket. Face ID fungerer bra som på s21 ultra. Jeg har personlig slitt med at tlf føles laggy. Finner ingen andre tråder på nettet som sliter med det samme, så venter på evt oppdatering før jeg reklamerer på den. Ellers er jeg veldig fornøyd 👍 tlf er jæææævlig glatt, så skaff deg det originale silikon dekselet 😂

    Supert, da går jeg for den. Får finne en passende klokke etterhvert. Vet du om der Google pay på samsung klokkene. 

  5. Vurderer denne telefonen s22Ultra, men har noen spørsmål som noen her kanskje har svar på. 
    Hvordan fungerer face id opplåsning nå, husker det var ganske dårlig på Samsung for en god tid tilbake. (Har iPhone og er avhenging av denne funksjonen) Videre lurer jeg på om den støtter google pay. (bruker mye apple pay idag) 
    Noen som har tips til hvilken klokke som passer fint til denne telefonen ? 😀

  6. BigZ12 skrev (På 22.2.2021 den 11.22):

    Står nummeret ditt under her? Eller bare epost-adressen for icloud?

    Skjermbilde 2021-02-22 112147.jpg

    Tusen takk for forslag, men det fungerer fortsatt ikke. Alt fungerer når telefonen er på, men kun ringing når den er av. Prøver jeg å sende sms fra klokka ligger den der til telefonen kommer på eller innen rekkevidde, først da går den ut. Det er jo litt irriterende. 
    Alt står som på eksemplet over og det er samme apple id. Merkelig. Flere tips anyone ? eller kanskje de kan hjelpe på eplehuset når de åpner igjen.. 

  7. minim skrev (23 timer siden):

    Har du lagt  inn iCloud på pcen din og valgte bildemappen? Tror ikke det var mer hokus pokus enn det sist jeg prøvde. 

    https://support.apple.com/no-no/HT201391

     

    @Windoge Ingen skjermproblem på ihpone 12 pro her heller. Om det er mer enn 3stk i verden med et sånt problem så er det somregel ramaskrik og stor overskrift på ITavisen så tror ikke problemet kan være så stort 😛

    Ok. da prøver jeg det. bra tips. mange takk. 

×
×
  • Opprett ny...