Jump to content

gunnar.westholm

Medlemmer
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. ... eller er det lagt opp til forvirring og feiltakelse for at øke salg??? På Engelsk heter delend som sitter mellom dempere/fjær og karosseriet, Strut Mount og Thrust Bearing. Altså et Demperfeste(av gummi og metall) og ett Aksialt (kule) Lager. Hvorfor blir det ikke oversatt til mest mulig riktig beskrivende kallenavn på norsk i norske nettbutikker? Hvorfor kalle festet for "lager" når det kun er kulelageret under som ofte selges som separat del som er det eneste av som fungerer som lagring !? Fryktelig irriterende når man har dårlig tid så man ikke rekker vente på pakken før demontering for at sjekke at bileieren har bestillt riktig del...
  2. I artikkelen står det: "det har klassens største kabin. Det vil være plass til å frakte seks tjenestefolk med utrustning." Men på skissen over som viser "Insertion Cabin Layout" kan man telle 8 til 10 passasjer stoler. Nødvendig "Utstyr" kan vel umulig oppnå vekta på 4st voksne veltrente menn som spiser doughnuts?
  3. Ær det noen som får til lyd på PC eller Android med hjelp av LocalCast? Jeg kommer ikke lenger en meldingene: " Please Wait" og "Nothing Playing" på trass av at appen oppdager min Chromecast og hva den caster.. Meget frustrerend! Er det bare jeg som syns det er veldig rart at denne basale funksjonen ikke finnes i Chromecasten eller i Google Home appen!??
×
×
  • Create New...