Jump to content

Bushmaster30

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Bushmaster30


 1. Det er mulig. Min erfaring sier at nvme disker er bortkastet. Har man en sata ssd så er det veldig få situasjoner der disken er flaskehalsen. Software sliter med å utnytte hastigheten.

   

  Dog det er noen situasjoner

  Det kan så være det, men jeg syntes det er verd det da OS disken i tillegg nå er en "del av hovedkortet", slipper jo både strøm og Sata kabel. :-)


 2. Hei

   

  Jeg trenger litt hjelp til å velge stativ og hode, jeg har sett litt på Manfrotto 055CXPRO4, virker som et ok stativ som man kan bruke både hjemme og på tur, noen som har erfaring med dette?

   

  Jeg må jo også kjøpe meg kulehode, har lest litt om de forskjellige, men jeg trenger noen annbefalinger.

   

  Dette stativet kommer til å bli brukt både hjemme og på tur i skog og mark.

   

  Jeg har sett for meg å bruke 4000- 4500 kr på dette.

   

  Jeg har et Canon 550D med en efs 15-85mm og 430EX, blir mest sansyligvis og kjøpe meg en zoom linse etterhvert.

   

  Bjørn


 3. Hvem pokkern setter sammen ei plate som er makkulert? Hva med makkuleringsmaskiner for papir, folk må den dag i dag stort sett reise seg for å bruke den, så hvorfor kan den ikke utvikles til å ta cd plater også? (kan jo godt hende den gjør det, har ikke prøvd)

   

  I forsvaret når sensitivt materiell blir makulert så blir det brent etterpå, da tar man med seg posen fra makkuleringsmaskina bort til forbrenningsovnen og brenner det, det er jo ikke sånn at bitene detter på golvet slik at man faktisk må plukke dem opp.

   

  Ok, kansje noen har så sensitivt materiale at det må drastiske skritt til for å ødelegge den men jeg har lyst å se den som klarer å sette sammen ei cd plate som har vært igjennom ei makuleringsmaskin og faktisk klarer å lese noe ut av den.


 4. Hvorfor bestilte du ikke varene med kortet?

  Da hadde du fått di 45 dagene utsettelse

  5367211[/snapback]

   

  He he, bestilte og betalte med kort og trodde alt var greit men så fikk ei en mail som det stod dette i,

   

  "Vår avtale med EuroCard krever at du fyller ut vedlagte skjema og returnerer det til oss snarest, Faks nr xxxxx Hvis du ønsker å slippe dette, kan vi sende pakken til deg i postoppkrav i stedet. Prisen blir den samme"

   

  Og her var det ei da valgte å svare med at da kunne dem bare sende den i oppkrav siden ei ikke hadde tilgang på faks.

  Og siden det var jul og treg postgang ble ei litt overasket over at den dukket opp i romjula. :dribble:


 5. Pføøyt, ringte posten kundeservice og spurte, først så var jo ikke det noe problem det skal jo fungere men når ei fortalte han hvordan det var før så ble han litt usikker og den vanlige vent litt, neste spørsmål var er det postens mastercard , eh nei er nokk ikke det, nei da må du nokk ta ut pengene i minibanken først. :hrm:

   

  Ta ut penger fra kredittkort i minibank er dyrt (eurocard - Min 60 kr eller 4%) så da får det vente til mandagen når ei får tak i mine egne penger.... :love:

   

  Problemet er at ei ikke trodde ei skulle få pakken før til uka og når man først har fått pakkelappen og sitter og ser på den, da er det vanskelig å vente. :whistle:

×
×
 • Create New...