Jump to content

Bushmaster30

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bushmaster30

 1. Så hva gjør Elkjøp med varer som blir levert inn på reklamasjon? 🤔
 2. Nei... Det viser en stoppskive... https://www.vanline.no/festemateriell/din/norm-deler/skiver
 3. Det kan så være det, men jeg syntes det er verd det da OS disken i tillegg nå er en "del av hovedkortet", slipper jo både strøm og Sata kabel. :-)
 4. Ah, selvsagt, tenkte ikke på å ta på meg øreklokker.... damn...
 5. Har bedt om retur på 1080Ti FE p.g.a av støy jeg også... Allergisk mot støy fra PC, kanskje man blir nødt til å begynne med vannkjøling igjen..
 6. Da ble det bestilt et GIGABYTE GeForce GTX 1080 Gaming G1.. Bare må ha.. nå.. ?
 7. He he, man har jo forsåvidt tatt et valg når man kjøper en skjerm med G-Sync.. :-)
 8. Ja, det var det jeg kom frem til og.. Blir en PG279Q og 970 gtx, så får man se til høsten hva som er kommet på markedet av nye kort... Blir noen lange dager nå med febrilsk sjekking av sporing.. He he
 9. Hmm, damn... Får øke budsjettet litt da.. ? hva med dette MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming 6GB?
 10. Hei Har presserende behov for å oppgradere, tenkte på Swift PG279Q og MSI GeForce GTX 970, noen synspunkter på denne kombinasjonen?
 11. Hei Jeg trenger litt hjelp til å velge stativ og hode, jeg har sett litt på Manfrotto 055CXPRO4, virker som et ok stativ som man kan bruke både hjemme og på tur, noen som har erfaring med dette? Jeg må jo også kjøpe meg kulehode, har lest litt om de forskjellige, men jeg trenger noen annbefalinger. Dette stativet kommer til å bli brukt både hjemme og på tur i skog og mark. Jeg har sett for meg å bruke 4000- 4500 kr på dette. Jeg har et Canon 550D med en efs 15-85mm og 430EX, blir mest sansyligvis og kjøpe meg en zoom linse etterhvert. Bjørn
 12. Utrolig dårlig er jo bare søppel, hadde lagt 3 ting i bestilling men nå ble jeg bare irritert så jeg slettet alle ordrene, eksplosivt timesalg, dem prøver sannelig å kvitte seg med mye gammelt søppel.....
 13. Hei... Hva med en god pris på et Corsair Obsidian 800D, hæ hæ....
 14. Loctite har blant annet et produkt for rørtettning og det virker greit det, men man bør vell kansje unngå å bruke de produktene dem har for gjengelåsning og fastsettning.... Personlig synes jeg gjengeteip fungerer utmerket, rimelig er det og...
 15. Kan ikke si jeg er helt fornøyd med Hiper 580 da min tokk kvelden for ca 3 uker siden, den ble bare 16 måneder, bare glad for at den ikke kverka noen av komponentene i maskina mi da den oppførte seg veldig merkelig..
 16. Hvem pokkern setter sammen ei plate som er makkulert? Hva med makkuleringsmaskiner for papir, folk må den dag i dag stort sett reise seg for å bruke den, så hvorfor kan den ikke utvikles til å ta cd plater også? (kan jo godt hende den gjør det, har ikke prøvd) I forsvaret når sensitivt materiell blir makulert så blir det brent etterpå, da tar man med seg posen fra makkuleringsmaskina bort til forbrenningsovnen og brenner det, det er jo ikke sånn at bitene detter på golvet slik at man faktisk må plukke dem opp. Ok, kansje noen har så sensitivt materiale at det må drastiske skritt til for å ødelegge den men jeg har lyst å se den som klarer å sette sammen ei cd plate som har vært igjennom ei makuleringsmaskin og faktisk klarer å lese noe ut av den.
 17. He he, er litt skremmendes ja, sitte og diskuterer utsende på ram brikker på en fredagskveld...
 18. Har samme problemet her i Bardu, møkklei hele stjelenor.
 19. Har iritert meg over dette jeg også, det postive med det er jo at ei vet akkurat når varmekablene og kjøleskapet kobler inn... Trodde jo faktisk at ei endelig skulle få noe skikk på lyden til pc'n, der tokk ei feil gitt, no more logitech.
 20. He he, bestilte og betalte med kort og trodde alt var greit men så fikk ei en mail som det stod dette i, "Vår avtale med EuroCard krever at du fyller ut vedlagte skjema og returnerer det til oss snarest, Faks nr xxxxx Hvis du ønsker å slippe dette, kan vi sende pakken til deg i postoppkrav i stedet. Prisen blir den samme" Og her var det ei da valgte å svare med at da kunne dem bare sende den i oppkrav siden ei ikke hadde tilgang på faks. Og siden det var jul og treg postgang ble ei litt overasket over at den dukket opp i romjula.
 21. Har også problemer nå, bor i Bardu, 4Mb linje og får bare 1,5Mb, har gitt opp å spille på nettet nå, ble bare kicket ut. Ser at Troms Kraft skal bygge ut fiber her i år, bye bye Telenor..
 22. Pføøyt, ringte posten kundeservice og spurte, først så var jo ikke det noe problem det skal jo fungere men når ei fortalte han hvordan det var før så ble han litt usikker og den vanlige vent litt, neste spørsmål var er det postens mastercard , eh nei er nokk ikke det, nei da må du nokk ta ut pengene i minibanken først. Ta ut penger fra kredittkort i minibank er dyrt (eurocard - Min 60 kr eller 4%) så da får det vente til mandagen når ei får tak i mine egne penger.... Problemet er at ei ikke trodde ei skulle få pakken før til uka og når man først har fått pakkelappen og sitter og ser på den, da er det vanskelig å vente.
 23. Hei Er det noen som vet om man kan bruke mastercard som betaling på posten, vet at det ikke var mulig før men kansje dem har kommet på bedre tanker?
×
×
 • Create New...