Gå til innhold

Avean

Medlemmer
  • Innlegg

    6 524
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avean

  1. PC gaming blir jo ikke akkurat bedre med skyhøye priser på maskinvare. Konsollene har jo i lang tid nå dominert med tanke på AAA titler, og nå blir det jo garantert enda mindre PC-spillere som igjen fører til enda mer fokus på konsollene. Jeg sitter med RTX 3080 og jeg kan på nød og neppe finne på å kjøpe noe sånt bare for mer fps i 4K men det har ikke akkurat vært mange PC-spill å skryte av for tiden...

  2. Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe det i hele tatt siden jeg har mistet troa på Gran Turismo etter alle disse årene. Interessen stoppet etter Forza kom da de hadde bedre kjørelyder og ikke minst kjørefølelse. Nå etter å ha testet GT7 så har det faktisk endelig snudd. Det her er uten tvil det beste bilspillet jeg har spilt. Lydene er faktisk enda bedre enn i Forza og det føles som du faktisk kontrollerer en ekte bil noe som gjør at selv gamle trege biler blir morro å kjøre.Ett mesterverk det her ja :) Gran Turismo tilbake i førersetet.

    • Liker 5
  3. For meg er nok dette noe av det beste jeg har spilt og gjør at jeg ikke lenger gleder meg til Diablo 4 ihvertfall. Kampsystemet her er såpass bra at du ikke kan gjøre noe annet enn å smile. Mens Diablo er ganske så livløst så har du her en åpen MMO verden full av spillere. Passer faktisk veldig bra til denne sjangeren. Liker også at du starter med hest og kan teleportere deg rundt omkring, nesten ingen dødtid. Dungeons starter man også med tidlig med matchmaking så slipper å lete etter folk på chat og vente på at de skal komme seg til inngangen. Det her er definitivt laget av noen som vet hva de holder på med. Anbefales! Men tving dere gjennom prologue og første 2-3 timene ihvertfall for de er litt kjedelig.

  4. Usikker hva jeg syns egentlig. Vet det er en simulator men samtidig syns jeg kjøregleden er større i Forza Horizon. Det er et eller annet med GT spillene som ikke stemmer. At dekkene hyler bare man tar en liten sving i 60km/t f.eks og så er det motorlydene som høres veldig generert ut. Håper jeg tar feil men trenger mer gameplay og forhåpentligvis en demo før jeg evt kjøper.

    • Liker 1
  5. Gunfreak skrev (6 timer siden):
    BakaBerg skrev (6 timer siden):

    Haha det er enda en bandwagon ide fra ubisoft rett i dass. Kanskje prøv å la dev teams utvikle spill de brenner for og nye ideer istedenfor å prøve å trende?

    Ubi er ikke en spillutigver, de er et aksjeforetak som tilfeldigvis har noe med spill å gjøre. De kan like gjerne drive med dorull produksjon. 

    3PQlaGe.png

    • Liker 2
  6. Nizzen skrev (22 minutter siden):

    Har ingen forståelse for folk som vil ha masse fps i et helt nytt Battlefield med middels hardware :)

    BF skal pushe grensene for hardware, selv om jeg er enig at noen baner har billig grafikk 😆.

    Frostbite skalerer meget bra med hardware enda, så bedre hardware gir bedre fps. 

    Cpu og minneytelse har masse å si i spillet, så det hjelper lite med middels cpu og ram med bra gpu.

    Hvilke cpu og minne har du?

    Veldig enig her hvis vi snakker om BF5 og BF1, der syns jeg visuelle kvaliteten var knallbra. Men av en eller annen grunn (Bare spilt beta) så var BF2042 forferdelig dårlig. Greit tornadoene og væreffektene var greie men kvaliteten ellers syns jeg er skikkelig dårlig. Spilt på 4K med OLED skjerm så kan være detaljene kom litt for godt fram her. Men selv UI'en som mange andre påpeker også er dårlig, ikke bare designet men virker som alt er skalert opp fra 1080P eller noe. Alt er så utydelig. Hopper man fra BF2042 til f.eks Warzone eller Tarkov så ser man hvor utydelig BF2042 er. Da er det med alle settings makset utenom blur og typiske post effect settinger som gjør bildet utydelig. (RTX 3080)

  7. Ser man på Twitch så husk mange sikkert spiller det med masse assists på, jeg kjører på Simulator mode og det er stor forskjell fra vei til skogsveier og gress. Jeg tenker på lufttrykk i dekkene til dimensjon når jeg spiller mot andre online. Forza Horizon spillene er de eneste bilspillene som klarer å levere autentisk fartsfølelse spør du meg. 

     

    • Liker 2
  8. Nwader skrev:

    Synes det er merkelig at denne merkevaren enda holdes liv i, kan ikke være mange igjen som spilte det første ghost recon og ser de nye og tenker at dette må prøves.

    Både Ghost Recon og Rainbow six er møkk sett opp mot hva de opprinnelige spillene var.

    EA innså hvertfall at de tabbet seg ut med Operation Flashpoint Dragon Rising og la serien død. (Og tvang de opprinnelige spillene til å bytte navn til arma.)

    Ghost Recon: Breakpoint har mye ting som er overlegent andre spill i sjangeren som f.eks ordentlig skadesystem. Blir du skutt må du stopp blødningen, du kan bruke omgivelsene for å skjule deg. Hiv snø over deg for å skjule deg, stealth svømme, ta folk som gisler og CQC kamp. Er veldig mye kult i Breakpoint som er langt forut andre spill i samme sjangeren men enig i at de gamle var best med tanke på at det var mindre "arkade".
    • Liker 1
  9. Ooinaru skrev (4 timer siden):

    Håper ikke dette stemmer.. Hvis betaen ikke er så gammel som tidligere påstått og det er interne problemer hos Dice så kan de gjerne utsette det til neste år for min del!

    Jeg kan bare ikke skjønne at et spill som nærmest ikke har blitt markedsført skal ha en buggy 4 måneder gammel release som de har patchet i tillegg skal ha blitt lansert i åpen beta der folk får sitt førsteinntrykk. Det er bare ikke mulig. Aner ikke hva dem har gjort med spillet her men det kan umulig være basert på samme motoren som BFV engang. Er ikke største BF tilhenger lenger men dette spillet var direkte dårlig laget.

  10. Men helt seriøst, hva er det EA/Dice egentlig har gjort her? Har dem ny spillmotor eller helt nytt team? Uansett om man liker spillet eller ikke så er det visuelt ikke pent å se på. Det føles som man spiller spillet via en slags emulator. Menyene virker som er bare skalert opp. I 4K forventer jeg klar tekst men alt er bare blurry og alt av grafikk er uklart. Da har jeg skrudd av alt av unødvendig ting som vignette og motion blur. 

    I tillegg har dem ikke fungerende chat som jeg kan se, ikke voip, bots av alle ting i hver match... ingen scoreboards, bare rett ut i menyen. Vanvittig dårlig lyd og alt med specialists virker uinspirert. Det her er direkte dårlig, noe av det verste EA/Dice noensinne har laget.......... lurer på om COVID har skylden her. 

  11. Mala skrev (3 timer siden):

    Midt i blinken opplevelse for min del. Meget pent og smooth i performance mode, litt ubehagelig med 30fps mellomsekvenser når man går fra 60fps gameplay da 😛 Soundtracket er nydelig og bidrar mye til stemningen. Kampsystemet passer spillet fint, men sikkert flere som kunne ønsket seg noe mer avansert her. Fin pacing i spillet  og  jeg gleder meg til flere timer i dag :)

    Fantastisk spill ja. Fotomodusen der karakterne reagerer på kameraet fikk 5åringen min til å bryte ut i latterkick i hele 30 minutt. 

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  12. Pallehysa skrev (5 timer siden):

    Fordi Sony sin 3D tech er bedre?

    Tror dere misforstår her nå. Sony sin 3D lyd fungerer KUN på hodetelefoner, lydplanker og interne tv-høyttalere (Stereo).  Det "aidskake" spør om her er jo støtte for flerkanalers lyd, ikke "simulert". Alternativet dere evt tenker på da er Dolby Atmos for Headphones som er noe helt annet. Veldig bra om Sony vil støtte surroundsystem i framtiden men det har ingen støtte nå og når det kommer så måtte forsterkerne ha støtte for det i tillegg noe som heller ikke finnes nå. Det som derimot finnes og som har støtte blant filmer allerede er jo Atmos og DTS-X.  Xbox One X har støtte for det og ville absolutt vært bra om Sony kunne gjort det samme. 

     

    • Liker 1
  13. Nimrad skrev (2 timer siden):

    Du er klar over at grunnen til at de ekstra SSD-ene er så dyre er fordi de må være like gode eller bedre enn den som allerede står i?

    Ingen anelse, ikke funnet noe info om intern ssden annet enn "Custom 850GB SSD". Ja vet de er dyre, har 2 1TB på hovedkortet mitt på stasjonære pcen. De er jævlig varme selv med kjøleribbe og åpent kabinett. Så veldig overrasket over at de bruker det som standard på PS5 siden PS4 slet en del med varme.

×
×
  • Opprett ny...