Gå til innhold

gommle

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gommle

  1. Jeg leverte blankt på eksamen, og har fått sensur på studweb.

     

    Dette står det når jeg søker opp emnet:

     

    TMT4110 - Kjemi

    Undervisning

    Påmelding til undervisning i emnet starter 16-sep-2011.

    Vurdering

    Dette emnet har krav om gjennomført obligatorisk undervisning. Undervisningsmelding er nå ikke mulig.

     

    Og dette under resultater står det: Trekk under eksamen (Avbrutt eksamen)

     

    Det står ikke noe mer enn dette. Er jeg blind?

  2. 2) Smalt grep og chinups er det enkleste. Dvs håndflatene mot deg. Kjør disse til du greier 3 sett med 5, og så kan du begynne å alternere B treningene med chinups og pullups (håndflatene vekk).

     

    1) Kjøp noen små plater, eller lag dem selv. Pakninger av metall fra biltema er gode greier. Lim dem sammen til du har 1.25 kg * 2 og 0.625 kg * 2.

  3. Noen andre enn meg som har merket en slags ukultur i vektrommet på gløshaugen idrettssenter?

     

    I går:

    * Gikk en kar fra knebøystativet med tre (store, tunge) plater på hver side, noe som er helt greit. Men han kom aldri tilbake, og stativet sto lenge ubrukt fordi folk trodde det var opptatt. Samme skjedde med markløftstangen. Det er ikke greit.

     

    * Tok en kar 4 plater fra benken hvor jeg holdt på under en liten pause. For meg er det opplagt at en stang med 3 plater på hver side er OPPTATT. Men hvis folk går fra platene her, er det tydeligvis fritt fram. Hvem trenger pauser mellom settene liksom? Jeg liker å bruke pausene til noe nyttig fremfor å campe på benken kun for å hindre noen i å ta platene jeg bruker.

     

    * Begynte en kar å ta vekk platene fra knebøystangen jeg brukte når jeg fylte på vannflasken. Igjen, jeg foretrekker å kunne ta en pause hvor jeg gjør noe nyttig/nødvendig fremfor å vokte platene. Du må gjerne løfte mellom mine sett, men jeg foretrekker at du spør. Jeg spør ofte de som "står i kø" om de vil løfte mellom settene mine, og det hadde vært fint om alle gjorde det samme.

     

    Dette var på en fredag kveld. Tenk deg da hvordan det i ukedagene...

×
×
  • Opprett ny...