Gå til innhold

gaaal

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gaaal

  1. Hei!

     

    Trenger hjelp til valg av nytt skjermkort, kortet skal brukes til avspilling av filmer på hdtv, og det er derfor ønskelig at det er med HDMI.

     

    Jeg vil også ha et kort som er bra til alle dagens spill samt for fremtiden. Jeg leste at ATI har noen kort med UVD støtte , som gjør at kortet bruker lite cpu ved avspilling av film, og det er jo interessant..

     

    Jeg tenkte en lang stund på 2900xt med 1gb minne. Det koster ca 3800kr hos amentio. Så jeg har ca kr 4 000,- å bruke på skjermkort..

     

    Takk for gode tips!

  2. :ermm: ... NOen som er heldig ja... :cry::cry:

     

    Du får gi beskjet om det er et bra kjøp!! er så heldig og har for øyeblikket nokia 3310 :p .. mobilen min ble ødelagt :cry: . så trenger en ny en.. så lurer om d e guudi å vente på denne, eller kjøpe en E720 eller noe.. me får sjå.. du får gi en lyd om hvor bra den er :dribble:

  3. Hei!

     

    Kjøpte meg en mist noe @ denne typen http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=MIST500BHE12

     

    Ser ikke ut som de har eksakt den jeg kjøpte på lager..

     

    Idag tok den strømmen ifra huset 3ganger før jeg koblet den av pc-en og prøvde uten at den var koblet på .. Da sa det bare BANG!

     

    Så da må jeg kjøpe ny :( Tror dere komponenter har blitt ødelagt ?

     

    Noen som har tips til en ny psu ? bør være meget kratig og sikker. maks 2k Har 11 disker koblet til pr idag.

     

    Takker for tips!

  4. Hei!

     

    Prøver å installere xp på følgende hovedkort - SATA disk :

    A7N8X-E DELUXE har også lastet ned Silicon Image Serial ATA driver version V1.0.0.50 WHQL and Serial ATA Utility V1.1.3 som jeg har laget en driver diskett av og laster driver ved å trykk f6..

     

    men uansett vil ikke hdd la seg finne :S

     

    Noen som har noen glupe forslag ?

     

    Takk!

  5. 1 Disable i enhetsbehandling

    2 Er det "on-board" disable i bios

    Jepp.. Dette var noe av det første jeg prøvde, men får samme ip konflikt :(

     

    Prøvde å flytte ned nettverkskortene til en pci slot lenger ned, fikk dermed gjort det om til (kort)#2 men det andre ble til kort 5.. Slik jeg ser det vil listen forsette om jeg forandrer på rekke følgen til kortene.. så da kan det jo bli mange kort der ettervært.. hehe..

     

    Prøvde å slette informasjon om det valge kortet i registeret, men uten sukksess.

    Det finnes vel ikke ett program som kan ordnet om i registeret evt fjerne ting som ikke eksisterer ?

  6. Hei!

     

    Har et lite problem får ip konflikt med et nettverkskort som ikke finnes i maskinen, dvs det ligger som "hidden" i system spesifikasjonene det gjørt forsovet alle nettverkskortetene jeg noen gang har hatt i maskinen !! hehe..

     

    Problemet er å få slettet disse kortene som bare lager krøll i systemet.. Får denne feilmeldingen ved sikkermodus og "failes to uninstall the device the device maybe required to boot up the computer"

     

    Nå vet jeg ikke om det har noe å si om jeg velger "administrator" eller mitt på bruker navn når jeg er i sikker modus.. !?

     

    Noen som vet hvordan jeg kan få fjernet disse ikke fysiske kortene ?

     

    Takker mvh Gaaal!

     

    Fant ut noe ved et søk på google : start --> run --> devmgmt.msc, noen som vet om dette vil funke ? Ettersom jeg er på jobb kan jeg ikke teste..

  7. Hehe.. Begynner nesten å le.. Vi har ikke lov til å kjøre ftp server, ikkje greit nok, men siden det ikke er lov. Må vi jo få lov til å laste opp til en annen ftp. F.eks idag lenge siden jeg har brukt linjen laster opp iso image av slack til en kamerat men får ca 300kb/s pr tråd før faenskapet begynte å køddde seg, fikk jeg 600-900.. men altså nå bare 300, men det gjorde jo ingenting helt til farten gikk ned !!!!! til ca 100K pr tråd.... lol.. De struper altså ALT av upload uansett hvilken protokoll.. etc.. arrrgh.. Nei får begynne å laste ned FreeBSD 80 ganger om dagen slik at downloaden makes hver eneste dag!! hehe.. jaja..

     

    Var no iallefall taktisk den spørreundersøkelsen de kjørte for noen uker siden, før strupingen skjedde vel å merke!.. Da var jo iallefall jeg fornøyd, og ka karakterer deretter.. Fikk 75kr i gevinst på loddene faktisk.. weeeh.. men får ringe de å si at jeg vil ta undersøkelsen på nytt.. selv om det hjelper lite.

     

    Møkk å han en linje som ikke kan brukes til noe særlig.. Noen som har ringt til bkk å snakket med de ? Hva sa de ?

  8. For oss gamle kunder var vilkårene helt anderledes når vi undertegnet. Da var hverken serverdrift (untatt kommersiell virksomhet) eller p2p programmer nevnt med et ord. Jeg fikk plutselig de nye vilkårene tilsendt på epost. Alle har altså ikke gått inn i dette med åpne øyne....men tror BKK har brukt opp siste snev av troverdighet med dette. På tide å finne et alternativ.

    Ja jøss.. Har helle ikke skrevet under en dritt.. Hadde jo 10mbit i 1 år ..hehe.. Var flotte tider det.. Hadde 8mbit i 2mnd før faenskapet begynte..

  9. Jaja.. 8mbit har blitt til vel 200kbit :D hehe.. nei.. dette hører ikke hjemme noen steder.. Ettersom jeg var gammel bkk kunde har ikke jeg skrevet under på en shit.. av de " såkalte" nye reglene.. Nei ka skal vi gjøre ? ettersom bkk gjerne vil miste kunde skal no iallefall jeg som har skaffet de fleste kundene til de her i sølvberget borettslag personlig gå rundt å få folk til å si opp linjen sin hos bkk.. Akkurat slik det er no er det ingen tvil om at telenor er langt over bkk..

     

    Har hatt bkk i snart 2 eller 3 år !! hmm. .. før at det skjedde merverdige ting i nettet for noen dager siden.. 1 uker sånn ca. Er jo ikke lov å kjøre noen form for server virksomhet slik relgene til bkk sier... dette inkluderer vel spill server ? jaja..

     

    Hva kan vi gjøre folkens ?

    Hadde dette skjedd i sverige med bbb :D hehe.. men de tror vel ikke vi bergenesere kan gjøre noe :p hehe.. kan vi gjøre noe folkens ?!!!

  10. Hei..

     

    Har selv bkk 8mbit og har selv merket en struping hos bkk, De begynte på 6-7kb/s pr tråd men ser idag at det er oppjustert til 60-70kb/s..

     

    Slik jeg ser det bruker de en løsing ifra www.packeteer.com

     

    Dette kunne aldri skjedd om bkk hadde hatt like mange kunder som BBB i sverige , men siden de har så få kunder i forhold tror de vel at ingen gidder å klage..

     

    Hva kan gjøres med dette ?

     

    Det står jo helt klart i Leveringsbetingelsene At :

    "

    Internet aksessen skal ikke benyttes til å drive egne servertjenester - herunder, men ikke begrenset til; peer to peer, ftp, web, nntp, proxyserver eller dhcp.

    "

     

    http://www.bkk.no/servlet/se.ementor.econg...emplate=content

    pkt6..

     

    Syntes bkk har tapt seg og nærmer seg Telenor nivå !!

×
×
  • Opprett ny...