Gå til innhold

Zeppeluna

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zeppeluna

  1. Jeg kjørte resource monitor ved siden av, og det er helt klart nettverket. Trafikken ligger jevnt på 50 kbps men stuper med jevne mellomrom til 0, før den gjør et lite hopp til 100, også flater ut på 50 igjen. 

     

    Noen tanker om hva det kan være? Det er forresten på trådløst, men har foreløpig ikke noen god måte å trekke kabel til soverommet. Dessuten virker det så rart at det er så jevnt. Omtrent hvert minutt, pluss minus 15 sekunder, og det varer i ca. 1 sekund av gangen.

  2. Hei, i online-spill (alle jeg har på steam, har ikke testet andre) opplever jeg lag omtrent hvert minutt. Det ser ut som network-lag, da spillere osv fortsetter å bevege seg rett frem, og jeg kan bevege meg fritt. Etter et sekund eller to spretter alt tilbake, og jeg er som regel blitt kverket iløpet av freezen. 

     

    Noen mente det ikke var network-lag, men noe de kalte APM - at harddisken går i dvale pga inaktivitet, og må spinne opp igjen når spesifikke ressurser må loades, og at det da tar 1-2 sekunder hvor alt står stille. Jeg prøvde NoAPM for å skru av APM på alle harddisker og SSDer, og problemet ser ut til å fortsette.

     

    Nå lurer jeg på om noen vet om et verktøy jeg kan kjøre samtidig som jeg spiller for å monitorere både disk og nettverk, så jeg kan finne ut hvor problemet ligger. F.eks kjøre et monitoreringsprogram på en skjerm nummer 2 og se etter spikes i nettverk eller disk-aktivitet når lagen forekommer.

     

    På forhånd takk, folkens!

  3. Den har vel PCI-E 6+2 Pin x2 ? Dvs 6+2 pin?

     

    http://www.coolermaster.com/service/support/model/RS-700-AMBA-D3/

     

    Men siden den er såpass gammel, bør du kanskje erstatte PSU-en allikevel til et nytt bygg.

     

     

    Hei, du har jaggu rett, jeg sjekket nå. Da er spørsmålet om jeg faktisk må kjøpe ny eller ei. Takk for svar alle sammen! Og beklager sent svar fra min side, finvær-motivert fravær fra PCen.

     

     

  4. Jeg har en Cooler Master Silent Pro M700 PSU (https://www.dustinhome.no/product/5010151261/silent-pro-m-atx12v-23-700w), og lurer på om jeg kan bruke denne i en ny build etter sommeren (venter på GTX 10XX-serien).

     

    Det jeg lurer mest på er om det går an å konvertere 6-pins connectors til 8-pins. Jeg mener at den har 2x 4+2 connectors på hoved-greia som stikker ut + 2 modulære 6pins connectors jeg ikke bruker for øyeblikket. Er det mulig (og trygt) å konvertere 6-pins (enten 4+2 eller de modulære 6-pinsene) til 8 pins, som nyere skjermkort krever?

     

    Hvis ikke, kan noen anbefale en god og rimelig PSU? Tenker i5 6600k + 1070 eller 1080.

     

    Takk!

     

    Edit: PSUen er kjøpt i 2011 og har blitt brukt omtrent daglig.

  5. jaha? så nokia har begynt å lage kameraer med mobiltelefoni? IKKE imponerende. Vi trenger ikke flere megapiksler! Den gangen jeg skal dekke stueveggen med et personlig bilde, skal jeg spandere på meg et ordentlig kamera, med at DET skjer er lite trolig. Jobb med resten av kameraet.

     

    PS: autofokus burde FOR LENGST(!!!) vært standard i samtlige mobiltelefonkameraer!

  6. en ting ang tag&rename; vil sangene fortsatt vises på samme måte i iTunes, eller vil de nå listes alfabetisk?

     

    EDIT: Nå har jeg endret alle sangene og jeg skulle prøve å spille dem av i iTunes. Da kom det opp at filen ikke kunne spilles siden iTunes ikke fant den. Jeg kan derimot gå til plasseringen og finne den selv, og da fungerer det. Problemet er at jeg har 5138 sanger og ikke orker å gjøre dette med alle :p noen tips?

     

     

    EDIT 2:

     

    Festlig liten sak: etter å ha endret navnet på alle sangene, klikka iTunes, så jeg måtte legge alle sangene inn på nytt. Jeg prøvde å legge over noen sanger på mobilen, uten å fjerne nummerne foran. Det viste seg at nummerne fjernes når de tas inn på mobilen uansett :p så det var unødvendig tidbruk det!

  7. Ok, saken er at iTunes leser informasjon frå ID3-taggen til låtene, ikkje filnavnet. Ein låt kan derfor sjå ut som den har heilt OK navn i iTunes, men når du flytter den til eit minnekort og mobiltelefon som leser filnavn så får du komplikasjoner.

     

    Dersom du har låtnavn på alle låtene i ID3-taggen kan du bruke programmer til å automatisk overføre navnet frå taggen til filnavnet. Eit eksempel, som for øvrig kostar peng etter 30 dager er Tag&Rename som eg brukar. Veldig greit program.

     

    Du kan endre kvar enkelt filnavn manuelt i mappene, men å bruke eit program er veldig tidsbesparende. Flytter denne til programvare eg. :)

    8932221[/snapback]

     

    Takk takk!! :D:thumbup::w00t:

  8. Ah, superleif fra min del, jobbet i hele går så var litt trøtt da jeg skrev det. Mener selvfølgelig skjermbeskytter, sånn plastfilm som man legger over skjermen, og beskytter mot riper.

    8932651[/snapback]

     

    aha, hehe. Slike ting selges vel i hver eneste data/mobilbutikk, gjør det ikke? Her i oslo er det ihvertfall ikke vanskelig å få tak i. Bare å spørre litt rundt, tenker jeg ;) ring telekiosken eller noe :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...