Jump to content

Zeppeluna

Medlemmer
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg kjørte resource monitor ved siden av, og det er helt klart nettverket. Trafikken ligger jevnt på 50 kbps men stuper med jevne mellomrom til 0, før den gjør et lite hopp til 100, også flater ut på 50 igjen. Noen tanker om hva det kan være? Det er forresten på trådløst, men har foreløpig ikke noen god måte å trekke kabel til soverommet. Dessuten virker det så rart at det er så jevnt. Omtrent hvert minutt, pluss minus 15 sekunder, og det varer i ca. 1 sekund av gangen.
 2. Hei, i online-spill (alle jeg har på steam, har ikke testet andre) opplever jeg lag omtrent hvert minutt. Det ser ut som network-lag, da spillere osv fortsetter å bevege seg rett frem, og jeg kan bevege meg fritt. Etter et sekund eller to spretter alt tilbake, og jeg er som regel blitt kverket iløpet av freezen. Noen mente det ikke var network-lag, men noe de kalte APM - at harddisken går i dvale pga inaktivitet, og må spinne opp igjen når spesifikke ressurser må loades, og at det da tar 1-2 sekunder hvor alt står stille. Jeg prøvde NoAPM for å skru av APM på alle harddisker og SSDer, og problemet ser ut til å fortsette. Nå lurer jeg på om noen vet om et verktøy jeg kan kjøre samtidig som jeg spiller for å monitorere både disk og nettverk, så jeg kan finne ut hvor problemet ligger. F.eks kjøre et monitoreringsprogram på en skjerm nummer 2 og se etter spikes i nettverk eller disk-aktivitet når lagen forekommer. På forhånd takk, folkens!
 3. Hei, du har jaggu rett, jeg sjekket nå. Da er spørsmålet om jeg faktisk må kjøpe ny eller ei. Takk for svar alle sammen! Og beklager sent svar fra min side, finvær-motivert fravær fra PCen.
 4. Jeg har en Cooler Master Silent Pro M700 PSU (https://www.dustinhome.no/product/5010151261/silent-pro-m-atx12v-23-700w), og lurer på om jeg kan bruke denne i en ny build etter sommeren (venter på GTX 10XX-serien). Det jeg lurer mest på er om det går an å konvertere 6-pins connectors til 8-pins. Jeg mener at den har 2x 4+2 connectors på hoved-greia som stikker ut + 2 modulære 6pins connectors jeg ikke bruker for øyeblikket. Er det mulig (og trygt) å konvertere 6-pins (enten 4+2 eller de modulære 6-pinsene) til 8 pins, som nyere skjermkort krever? Hvis ikke, kan noen anbefale en god og rimelig PSU? Tenker i5 6600k + 1070 eller 1080. Takk! Edit: PSUen er kjøpt i 2011 og har blitt brukt omtrent daglig.
 5. Homework gjør vel noe sånt^ Edit: Eller du kan bruke google calendar. Den har du på mobilen og online
 6. Åkei, den pennen så jo direkte jævlig ut, rent estetisk OG ergonomisk.
 7. eeeendeliiiig! Har lurt på hvor lenge de skulle få lov til å herje.. Jamba going down.. Håper de forsvinner helt og ikke ender som den nye som har kommet: "Selvfølgelig er det ikke ekte, men morsomt! Du kan late som om du ser gjennom andres klær!"
 8. Har samme problem selv (null respons på skjermen, altså). Fikk ingen respons i det hele tatt da jeg kom hjem fra skolen i dag, men funket som en (fungerende) klokke i går. Noen flere som har tips?
 9. jaha? så nokia har begynt å lage kameraer med mobiltelefoni? IKKE imponerende. Vi trenger ikke flere megapiksler! Den gangen jeg skal dekke stueveggen med et personlig bilde, skal jeg spandere på meg et ordentlig kamera, med at DET skjer er lite trolig. Jobb med resten av kameraet. PS: autofokus burde FOR LENGST(!!!) vært standard i samtlige mobiltelefonkameraer!
×
×
 • Create New...