Gå til innhold

Janniz

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Janniz

  1. Sjekk oljenivå og sjekk kjølevæska. Ta ut tennpluggene også og sjekk at de er normale. Hvit røyk er typisk tegn på toppakning, og mulig jeg tar feil men jeg tror det er en gjenganger på den bilen.

    Takker og bukker for svar, skal sjekke det i morgen selv om jeg tviler på at det er olje/kjølevæske. Var på service/EU-kontroll for et par uker siden kun. Hvordan sjekker man toppakning?

  2. Hei alle, har Googlet en del, men finner ikke svar på hva som feiler kjerra, en S40 '99-modell. Bensin.

    I dag kjørte jeg en del rundt, 2 mil mer eller mindre, uten problemer. Gjorde en del ærender. Så stanset jeg, gikk inn i en butikk i 10 min, og vendte nesa hjemover. Jeg merket at bilen durte mer enn normalt, men ingen lamper lyste og bilen var nettopp på EU-kontroll. Alt skulle være greit. Jeg fortsatte, og merket at jeg hadde mindre kraft enn normalt. Anti-sladd lampen lyste, og etter å ha putret av gårde noen kilometer kom jeg hjem, parkerte bilen og så det kom lys røyk fra motoren. Motoren var unormalt varm. Etter inspeksjon fant jeg ikke noe åpenbart feil, og ved start av motor rister det i hele bilen som om det var en gammel sjekte.

    Noen som har en idé?

    På forhånd takk!

  3. Unarmed/evasion er helt rått. Ice er jo en knall kombinasjon med assassin! Har akkurat fått meg 13 i Frost, lurer på å kjøre litt i Air også for invisibility. Blir kanskje litt lettere med backstabbing da, pluss at det er en fin måte å slippe unna på. Spiller på Hard forøvrig, med fullt team på 4. Prøvde først med Toorum på Hard, men det var jo helt sykt hardt. Så jeg spiller gjennom med ham etter denne turen gjennom!

     

    Målet er nå å makse Assassin og Unarmed, se hva de spesielle ferdighetene gjør.

     

    Når det gjelder Mage, så får dem også 2 stk Orbs... veldig gode begge to.

  4. Fant en scroll tidlig som nevnte noe med å blande en grim cap med witch flower og en ukjent ting, fant aldri noen witch flower. Noen som løste denne?

    Hvis du leser nærmere på beskrivelsen til diverse herbs, så finner du nok ut av det. Mener det er den Blood-herben som nevner noe om witches. For å lage Sulphurous Potion.

     

    Men mulig det kan ligge litt flere våpen og rustninger rundt om i de ca 30 hemmelighetene jeg ikke fant. Har inntrykket av at spillet er designet rundt en party sammensetting av 2x figher + rouge + mage.

    Det ligger haugevis av knallgode våpen rundt omkring, blant annet en helt sinnsyk øks på level 10. Slo for over 350 med den i hendene på Axe-minotauren min. Vanvittig.

     

    Når det gjelder sammensetning, så er det helt feil! Man kan fint klare det med alle kombinasjoner, det er ingen fasit her. Første gangen spilte jeg med Fighter Minotaur og Dagger/dodge-rogue foran (sistnevnte levde mye lenger enn minotauren), Earth/Air Mage og Missile Rogue bak.

     

    Nå skal jeg spille på Hard med Unarmed Rogue x2 foran, Assassin Rogue bak og Ice Mage. Blir bra.

     

    Etter det skal jeg spille gjennom med kun Toorum... Men IKKE på Hard :p

     

    EDIT: Skal du ha en Rogue med bue/armbrøst, så bruk en Minotaur og max ut styrken. Så kjører du ALLE poeng i Missile. Syk skade! Og nei, Assassin-skills hjelper ikke på Missiles.

  5. Jeg har akkurat flyttet, og fant i all ryddingen to stk 512 mb 3200 minnebrikker. Min kone har en PC som er 3-4 år gammel og bruker i den to stk 1 GB brikker som går i 6400.

     

    Har forstått det slik at hvis man setter i tregere minne, i dette tilfellet 3200, så går også de nyere brikkene på 6400 i 3200. Så det jeg lurer på er da: Er det verdt det?

     

    3 GB som kjører i 3200 eller 2 GB som kjører i 6400?

     

    Takker for svar:)

  6. Tror jeg har funnet ut hvorfor. Jeg som så mange andre bruker Advanced Task Manager til å drepe apps, men den funker jo faen ikke! Så gikk heller inn på innstillinger -> apps og drepte der og vips var dem borte. Så er det bare å vente å se nå da om det roer seg litt ned på batterislukingen...

    Nå er det dumt å i det hele tatt bruke task manager til å drepe apps... Android fungerer ikke som WM!

     

    Task killer apps ødelegger faktisk mer enn de hjelper, de ødelegger såpass at Google måtte, i 2.2, legge det opp slik at task killer apps ble drept selv.

     

    Sjekk ut: http://androinica.com/2010/05/07/google-and-cyanogen-comments-imply-task-killermanager-apps-are-pointless/

  7. Hei!

     

    Beklager at jeg ikke tar meg tid til å lese opp på dagens status i skjermkort-businessen, men jeg er altså på jobb og har dårlig tid før butikkene stenger i dag. Det har seg slik at skjermkortet mitt, et 8800 GT, konket i går kveld og jeg trenger et nytt i dag helst! Siden jeg ikke har lest meg opp på skjermkort siden 2007, så har jeg ingen peiling på hvilke som er bra i dag.

     

    Så, kan noen gi meg et tips på hvilket skjermkort jeg bør kjøpe hvis jeg har 500-800 kr til rådighet og det skal brukes til spill som COD: MW2 og BF:BC2?

     

    Tusen, tusen takk for hjelp!

  8. er det noen som vet hvordan man får kjøpt noe fra handmark.com? det virker som de alltid skal sende en tekstmelding med nedlastingsinfo, og ingenting kommer frem til min telefon, hverken med +47 eller 0047 foran mobilnummeret? og ikke minst, hvilken telefon skal man velge om man har en HTC HD2, og handmark ikke har den i "device"-listen sin? er det en annen telefon som "ligner" nok til at man kan laste ned de fielene og få det til å virke?

     

    Om ikke HD2 er på listen, så velg Touch Pro 2. De har samme oppløsning, WVGA, og det er ikke stort annet som har noe å si.

  9. Man har krav på en lånetelefon hvis reparasjonen er nødvendig pga en iboende defekt, dvs noe kjøper ikke har påført telefonen.

     

    Altså har man IKKE fått det produkt man har betalt for, og da synes jeg det er rett og rimelig at man får et (nesten) like godt produkt til låns hvis det tar over én uke å få den i orden.

     

    Virker som om folk glemmer det. Man skal selvfølgelig ikke ha krav på noe hvis man selv har påført skaden.

     

    Og at man skal ha en backuptelefon hvis man legger arbeidsdagen opp etter funksjonene på telefonen... er et dumt utsagn. De funksjonene er jo på slike tlf av nettopp den grunn; at du skal bruke dem!

    For å sette det på spissen: Har du to PC'er hjemme, én tilsvarende den du bruker som backup? Eller har du en backup-bil? Et backup-hus i tilfelle brann?

     

    Man kjøper en slik telefon for å bruke den, og er det produksjonsfeil e.l. skal man selvfølgelig få en ok telefon tilbake. Stod aldri noe om at han ville ha en ny N97 til å låne?

  10. Hei!

     

    Har en Touch Pro 2 og har installert TCPMP-avspilleren, men når jeg prøver å se Futurama-episoder på denne, så lagger det til tider. Virker som om det kun skjer hvis det er mange pixler som bytter farge. Noen som har noen tips til innstillinger som kan hjelpe? Evt. et annet program som er bedre? Spiller jeg av snutter med YouTube-programmet går alt som en drøm, så antar vanlige filmer skal kunne spilles av like bra.

     

    Eller om jeg bør konvertere filer med et for meg hittil ukjent program? :)

  11. Har sett frem til å oppdatere til WM 6.5, men jeg og min kjære Touch Pro 2 deler skjebne med flere her inne; Beklager, denne programvarenedlastingen passer ikke til din enhet.

     

    Noen som vet noe mer om dette?

     

    Filen fra HTCpedia er etter alt å dømme den samme som SKULLE vært på HTC sine hjemmesider. Fungerte i alle fall som en drøm for meg. Last ned på PC'n, koble Touch Pro'en til med ActiveSync og kjør .exe-filen.

  12. Hei. Har en stund tenkt på å skaffe en HTC Diamond Pro 2, og nå er dagen her. Vel, i løpet av uka. Men åå har Hero ankommet, og den ser jo veldig flott ut også! Liker idéen med widgets og store muligheter for å skreddersy menyer og sånt, og at det kommer mye nytt til den hele tiden.

     

    På den annen side liker jeg Pro 2 sitt tastatur, den store skjermen og god høyttaler-funksjon. Den får jo en del skryt den også, tross alt.

     

    Så spørsmålet er: Har Pro 2 flere åpenbare fordeler? Den skal brukes en del i business-sammenheng, men er WM 6.1 (og 6.5) verdt det eller begynner det å bli utdatert?

     

    Hjelp :-)

  13. Har fått meg en DIR-655 + DWA-140 til den stasjonære, men har et par problemer:

     

    1. Nettet er litt treigt. Det vil si, sidene kommer opp kjapt nok, men det er som om det stotrer litt, som om browseren tar en kunstpause før den begynner å laste siden.

     

    2. Får en del spikes mens jeg spiller, har en del spesielt i WoW (kona irriterer seg grønn over dette), men selv synes jeg det går rimelig greit i Team Fortress 2. Har ikke merket noe der.

     

    Hva har jeg gjort med DIR-655?

    - Slått av QoS

    - Slått av Wireless Protected Setup

    - Gått over til kun 11g og 11n

    - Kun WPA2-AES

     

    Hva har jeg gjort med DWA-140?

    - Byttet D-link drivere med Ralink sine nyeste

     

    Er det noe mer jeg kan gjøre med DWA-140, som å slå av QoS fra den siden også, eller har det ingenting å si? Er det mer å gjøre med DIR-655? Har hatt kanal på Auto, og da har den tatt kanal 6 som er i bruk av en annen sender. Byttet i går til en annen kanal, og ser ikke den store forskjellen enda. Bandwidth står på 20, har det noe å si om jeg har på 20/40? Er det noe mer jeg bør slå av så lenge?

     

    For ordenens skyld kan det nevnes at jeg kjører Vista 32, og DIR-655 er plugget i en SpeedTouch 780WLT. Gjorde ikke annet enn å slå av WLAN på SpeedTouch'en da jeg installerte DIR-655.

  14. Skal sjekke kanalene ja, DIR-635'en stod på Auto Channel Scan og hadde merkelig nok valgt en kanal med minst 2 andre trådløse nettverk. Satte den på manuell og prøver på kanal 11 til å begynne med. Skulle ikke være så mange nettverk i nærheten, så krysser fingrene.

     

    Signalstyrken gikk fra Veldig Bra (4 stolper i Vista) til Ganske Bra (2 stolper) og Bra (3 stolper i dag. Noen dager går veldig fint uten mye fjas, men noen dager (som i dag) får jeg spikes i spill som CS:S. Går fra 15 i ping til 200 i 30 sec eller no slikt med jevne mellomrom.

     

    Transmit Power er på High, Transmission Rate på Best.

     

    Har det noe å si hva slags kryptering jeg bruker? Har såvidt lest noe om nettopp dette... men fikk ikke så mye ut av det. I så fall er WPA mode på Auto, cipher er på TKIP and AES.

     

    Hva vil Channel Width si? Står på 20 MHz, men slås over til Auto 20/40 MHz.

     

    Tilkoblingstypen er på mixed N/G/B, forandret dette tidligere til B/G men så ut som om det ble dårligere. Kan jo være tilfeldigheter dog.

     

    Prøver også å slå av Wi-Fi protected, så få vi se... Takk for råd og vink uansett! Begynner å bli frustrert på dette trådløse, men kan ikke legge kabel selv om det kun er 10 m avstand router til stasjonær pc med DWL-547.

     

    EDIT: Sikker på at man kan ha accesspoint to DIR-635? Var det ikke noe med at den mangler WDS (eller noe liknende).

  15. Kan være verdt å merke seg at routeren har instillinger for "transmit power" under "advanced wireless" i routerens navigasjonsmeny. Her kan sendestyrke økes/senkes etter behov. I tillegg kan sende intervall (Short GI) endres dersom du skulle ha problemer med nettforstyrrelser :)

     

    Noen tips til hva som kan være feil hvis man har meget fra signalstyrke én dag for så å ha under middels bra den neste?

     

    Eller hvis man får store laggspikes med forholdsvis jevne mellomrom? Hvert 5. minutt kanskje?

     

    Har det noe med Auto Channel detect å gjøre f.eks? Eller noe annet?

  16. Du burde prøve med router og PC i samme rom. Deretter kan du pinge routeren: ping 192.168.0.1 -t. Da skal du ha en jevn strøm av 1-2ms maks.

    Hvis ping skulle stige mye over dette innimellom så er det er problem med router eller nettverkskort(evt software). Hvis du har stabil forbindelse da, så kan problemet være støy på kanalen du bruker eller at signalet blir for svakt gjennom veggene dine.

     

    Jeg har både hatt DIR-635 og DIR-655 og de har begge vært kjempestabile trådløst.

     

    Det skal jeg, må en tur til Biltema for å handle 15 meter kabel først! Tviler på støy på kanalen, DIR-635 skal vel autoscanne etter beste kanal (den står i alle fall på dette i setup), og dessuten er det kun 2-3 hus i nærheten. Kommer opp 2 andre trådløse nettverk på en søk. De bruker ingen av kanalene min står på.

     

    Det ser i alle fall ut til at jeg må finne et alternativ til DWL-547, ser at noen synes det er ok mens andre har mye problemer.

×
×
  • Opprett ny...