Gå til innhold

Sigmund_Freud

Medlemmer
  • Innlegg

    3 649
  • Ble med

Innlegg skrevet av Sigmund_Freud

  1. Lol, de gjør en endring i rett retning og snur etter 6 dager. Håpløst.

     

    Time-to-kill kombinert med våpenfølelsen er heller noe mange Battlefield-spillere mener BFV gjorde riktig, og nettopp derfor «alle» mente dette var dårlig endring. Det håpløse her er at de hasteinnførte en endring få Battlefield-spillere ønsket.

     

    Så da blir det ikke noe hardcore modus med andre ord..

     

    Core-serverne var vel aldri den hardcore-modusen man etterspurte? Ville ikke blitt overrasket om hardcore i form av mindre HUD etc kommer senere.

    • Liker 5
  2. Sett at Altinn skalerer perfekt, og dette er et rent kapasitetsproblem.

     

    Hvorfor må det offentlige Norge med Samordnet Opptak (resttorget), Skatteetaten og Lånekassen i front ha dedikert kapasitet når de foruten et par dager i året kun har behov for en mindre andel av denne, og kapasiteten aldri holder når de først har bruk for den?

     

    I steden for å se passivt på problemet som artikkelforfatteren bør man jobbe mot delt kapasitet mellom disse («offentlige nettsky»), slik at man ikke bruker offentlige midler på noe som uansett ikke fungerer. Dette vil også gjøre at det offentlige kan bruke store deler av denne kapasiteten 200-300 dager i året.

  3. tenk vis man kjøper en galaxy s ii

    nå ligger den vell til rundt en 4000

    kjøpt den på komplett å kjøp ett onecall abo. 199 i mnd for folkepakka. totalt blir dette 6400 men hos djuice 1kr med Dj all in 1 å 449 i mnd. hva blir billigst forbrukerrådet?

     

    Regnestykket ditt er et godt eksempel på hvorfor denne kampanjen må stoppes.

     

    Du handler mobilen fra Komplett, og sammenligner to abonnement fra to leverandører. Forbrukerombudets påstand er at det oftest er billigst å handle mobilen på billigste sted (billigst av alle nettbutikker, ikke kun Komplett) og det billigste abonnementet etter ditt forbruk separat. Satt du inn eget forbruk i prissammenligneren på telepriser.no før du sammenlignet akkurat One Call-abonnementet Folkepakka og Djuice-abonnementet Dj all in 1?

     

    Hvis du har generelt lavt forbruk, eller enten ringer eller bruker datatrafikk ekstremt mye vil det stort sett alltid lønne seg å finne telefonabonnementet som er absolutt billigst for deg. Uansett må du ikke se på hva som er billigst om du bruker alt og akkurat alt som er inkludert i måneden.

    • Liker 3
  4. Amobil: Hvorfor ikke anbefalt?
    Den har da et stort anbetalt-stempel på siste side..?

     

    Noen som har prøvd å bytte ut Android 2.1 + Motoblur med Android 2.3? Liker HW og prisen, men noe forbanna drit at de skal skitne til med noe eget istedenfor å bare installere siste Android-utgave.

  5. Er på utkikk etter et hovedkort som passer i Fractal Design Array R2 (mini-ITX). Hvilke kort gjør det og gir samtidig:

     

    • BSD-kompatibelt (FreeNAS)
    • 6x SATA 3.0 Gb/s
    • 1-2x Gb Ethernet
    • Gjerne RAID-støtte

     

    Vil trolig undervolte RAM-brikke(ne) og andre ting for å spare strøm og senke støynivået da systemet skal stå på 24/7 og helst ikke skal lage for mye bråk.

     

    Har kun funnet to veldig forskjellige kort som gir dette, men skulle gjerne hatt flere muligheter:

     

  6. Hvis du vil ringe til Finn skriver du for eksempel 3446
    3466?

     

    Når det kommer til batterilevetiden gjør Wildfire S det godt til tross for sin lille størrelse. Det er ikke noe superbatteri det er snakk om, men den holdt koken i cirka tre dager med forholdsvis aktivt bruk.

     

    ...

     

    Batterilevetiden er absolutt god nok og vi kunne fint gå to til tre dager med et ganske aktivt bruk uten å måtte lade den. Dette er ikke veldig lenge for en smarttelefon, men det er mer enn godt nok tanke på hvor mye teknologi som sitter i telefonen og kan dra opp strømforbruket.

    Holder den tre dager forholdsvis aktiv eller ganske aktiv bruk? Er batterilevetiden ikke super eller absolutt god nok? Og er ikke tre dager bruk nettopp hva man vil si er lenge for en smarttelefon?

     

    I konklusjonen lister dere filmkamera, kamera og filmavspilling som hvert sitt minuspunkt, men høytaleren som det klages over på de tre foregående sidene nevnes bare som i en bisetning («Vi skulle ønske lyden under samtale kunne stilles enda høyere for de som kanskje ikke hører så godt.»). Var det ikke så ille allikevel?

    • Liker 1
  7. Det er en viss forskjell mellom konsollversjonene av dette spillet. PlayStation 3-utgaven er alene om å ha Steamworks-støtte, som blant annet lar en spille med PC-brukere. Dessuten får man tilgang til annen Steam-funksjonalitet, som ledertavler og «achievements».
    PC/Mac; i tillegg skal det følger med en nedlastningskode for Portal 2 til PC/Mac i PS3-utgaven. Noen har hevdet at de ikke kan laste savegames mellom feks. PC og PS3, men i teorien er det i hvert fall mulig at støtte for det kommer.

     

    Selv kjøper jeg dette til Xboxen, for co-op er best i stua.

×
×
  • Opprett ny...