Gå til innhold

Vectrex

Medlemmer
  • Innlegg

    317
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vectrex

  1. normale mennesker drepr ikke av å spille voldlige spill. de dreper for makt, penger, hat, kjærlighet, relgion(vel normale mennesker er ikke relgiøse da men you get the point) ect. ikke spill

     

    Hva om det ble lansert et spill der eneste mål i spillet var å drepe mohammed/ gjøre narr av islam? Da skulle du fått sett hodene rulle..

    Hvem har skylden? Spillet, eller religion?

     

    Problemet idag er uansett ikke hva slags voldelige medier en kan få tilgang til. Problemet er foreldre som gir faen i ungene sine, bare setter dem foran TV'n/Pc'n, så de kan få tid til seg selv. Størsteparten av folk idag har jo ikke peiling på oppdragelse... (min oppriktige mening)

  2. Har et utrolig merkelig og irriterende problem!

     

    Har en 19" Xerox LCD skjerm, koblet til et 6800 GT.

    Dette har fungert brillefint helt frem til idag. Nå begynner det å skje merkelig ting på skjermen. I venstre del av skjermen (fra kanten og ca. 5 cm mot høye) har det begynt å flimre svarte streker. Fra de 5 cm og helt til høyre er det og flimring, men den er nesten ikke merkbar. Det merkelig er at dette kun gjelder på fargen hvit. Så om jeg har blanda farger og så scroller opp og ned, følger flimringen den hvite fargen. Det blir bare verre og verre.

     

    Noen som har hatt eller har hørt om lignende problemer?

     

    Dette er veldig irriterende! Skjermen er jo bare 2 mnd gammel :(

  3. Har nettopp flyttet inn i et bofelleskap med felles internett på rommene (3Mbit, LAN)

     

    Har så godt som aldri virus, men da jeg koblet meg på dette LAN ble jeg bombardert av virus. Kjører NOD32 AMON og den viser 4-5 nye virus hvert minutt.

     

    Det som irriterer meg mest er at etter en 5-10 minutter så skrus PC'n automatisk av fordi en RPC avsluttes.

     

    Hvordan kan jeg beskytte meg? Please hjelp!

  4. Har en Forton/Source 400W PSU i mitt system. Den siste uken (etter installering av ny HD, noen neonlys + litt dilldall) hender det at skjermkortet bare skrur seg av. Kjørte Motherboard Monitor for å sjekke spenningene.. 12V, 3,3V var fjellstabile, men 5V hoppet fra 2V til 6V kontstant! Det jeg lurer på er hva dette kan skyldes, hva som hovedsaklig trekker strøm fra 5V railen, og om det er noe jeg kan gjøre for å fikse på dette (bortsett fra å kjøpe sterkere PSU)

     

    Jeg har alt for lite kabler/plugger til alt jeg har i maskinen, så kan det tenkes at en av ledningene er for mye belastet (bruker Y-splitt oppå Y-splitt), eller vil dette ikke ha noe å si, og at det er lasten på alle kablene totalt som avgjør?

     

     

    Mitt oppsett sånn ca:

     

    CPU: AMD 64, 3200+ Winchester

    HK: Gigabyte K8NS Ultra-939 nForce3 250

    RAM: 2x512 Kingstin Hyper-X

    GPU: Gainward 6800GT

    2x SATA HD

    3x IDE HD

    Pioneer DVD-brenner

     

     

    Annet fjas:

    Sunbeam viftestyring

    Sunbean Chameleon laserleds

    LianLi akvariedør

    Molexkontakt-lys

     

    Jeg er opptatt av støy, og har kikket litt på nye strømforsyninger. OCZ sin mod-stream og power-stream serie ser spennende ut. Hvordan er disse på støy?

     

    Andre anbefalinger?

     

    All hjelp mottas med takk!

  5. Skulle nettopp oppdatere min SX1 til nyeste firmware.

    Midt under oppdateringen kom jeg nær usbkabelen og kontakten ble brutt.

     

    Nå får jeg hverken slå telefonen på, eller sette den i update modus slik at jeg kan prøve på nytt... er det bare å kaste denne nå, eller finnes det måter å rette på dette?

     

    S@TAN å irriterende ass!

     

    Håper noen har tips! Surt om dette skulle ende i søppelbøtta!

  6. hmm vet ikke jeg. er en gamer.. nei en datafreak som sitter ca 9-16 timer foran pcen hver dag. så begynte jeg å trene 3 ganger i uka. der jeg sykler minst 1 mil hver gang. + jeg spiser riktig. *host* denne helga :blush: gikk litt nordvest. ok. 5 øl, 3 pakker smokker. 3 x 1.5 cola litt popcorn. 3 potetegull pakker. tja :no: men nå er jeg klar til å skjerpe meg igjen. :hrm:

    Det er ok med EN spisedag i uka der du skeier ut litt. Da kan du unne deg litt ekstra (høy-karbo dag) men her er det ikke snakk om haugevis med godterier! Men ting som pizza, fløtegratinerte poteter osv. De resterende dagene i uken skal du ha karb-underskudd og kosten bør bestå av mest proteiner (kjøtt osv.)

     

    Stygt å si det, men med den slags utskeielser du har der kan du bare gi opp med en gang. Det finnes ingen mellomting når du har mål om å gå ned såpass til sommeren.

    For deg er kosthold mye viktigere enn treningen, så om du skal slurve med noe må det bli treningen men for all del ikke kostholdet!

     

    Husk at jevn og god søvnrytme også er viktig!

     

    Som nevnt tiligere er trening på lav intensitet å foretrekke. Rask gange er knall. Kommer du over 45 minutter pr økt får du virkelig fart på fettforbrennigen!

     

    Det gjør heller ingen ting å drepe seg skikkelig med vekter, sålenge du får i deg bøttevis med proteiner umiddelbart etter trening. kjøp gjerne et proteinpulver eller spis rå eggehvite.

     

    Finnes MYE bra litteratur tilgjengelig på internett. Les alt du kommer over med kritisk sans!

  7. MEN jeg mener det er grunn til å tro at Halo 2 er et noe sikrere kort enn Doom III, rett og slett fordi det er en bygd på en formel som fungerte særdeles bra for et par år siden med det første Halo... Altså skal det mye til for dem å drite seg skikkelig ut...

    Så dette er ikke tilfellet med Doom3?? Husker fortsatt oppstyret rundt Doom 1... folk elsket det!

×
×
  • Opprett ny...