Jump to content

Vectrex

Medlemmer
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nøyaktik samme feil på mitt Sapphire 4890. Er montert på et Asus M2N-E SLI.
 2. Hater når grafikken er sånn "blurry". Ser flere som har posta screens med alt på fullt, og det er sånn der og..Ser visst ut til at det er slik det skal være. Hele demoen gir meg "been there done that" følelse.. Det er som en vond drøm - Far Cry all over again. Dette spillet kommer jeg definitivt IKKE til å kjøpe.
 3. Gi dritungene deres en skikkelig oppdragelse med klare grenser osv osv osv - problem løst
 4. Dette er vel ikke noe nytt? Hva med gressklipperscenen i Braindead? (må være registrert på youtube) http://youtube.com/watch?v=bl03m53RlX8 Skal vi forby denne filmen? Eller kanskje like godt gressklippere og?
 5. Hva om det ble lansert et spill der eneste mål i spillet var å drepe mohammed/ gjøre narr av islam? Da skulle du fått sett hodene rulle.. Hvem har skylden? Spillet, eller religion? Problemet idag er uansett ikke hva slags voldelige medier en kan få tilgang til. Problemet er foreldre som gir faen i ungene sine, bare setter dem foran TV'n/Pc'n, så de kan få tid til seg selv. Størsteparten av folk idag har jo ikke peiling på oppdragelse... (min oppriktige mening)
 6. Gidder ikke lese gjennom alle forslagene, så kan hende det har blitt foreslått allerede... Jeg synes han skal hete Lasse "heter" Guttormsen. litt morsomt når han skal presentere seg da
 7. Har et utrolig merkelig og irriterende problem! Har en 19" Xerox LCD skjerm, koblet til et 6800 GT. Dette har fungert brillefint helt frem til idag. Nå begynner det å skje merkelig ting på skjermen. I venstre del av skjermen (fra kanten og ca. 5 cm mot høye) har det begynt å flimre svarte streker. Fra de 5 cm og helt til høyre er det og flimring, men den er nesten ikke merkbar. Det merkelig er at dette kun gjelder på fargen hvit. Så om jeg har blanda farger og så scroller opp og ned, følger flimringen den hvite fargen. Det blir bare verre og verre. Noen som har hatt eller har hørt om lignende problemer? Dette er veldig irriterende! Skjermen er jo bare 2 mnd gammel
 8. Har nettopp flyttet inn i et bofelleskap med felles internett på rommene (3Mbit, LAN) Har så godt som aldri virus, men da jeg koblet meg på dette LAN ble jeg bombardert av virus. Kjører NOD32 AMON og den viser 4-5 nye virus hvert minutt. Det som irriterer meg mest er at etter en 5-10 minutter så skrus PC'n automatisk av fordi en RPC avsluttes. Hvordan kan jeg beskytte meg? Please hjelp!
 9. Jeg bestilte skjermen hos netshop, men klarte å bestille 16ms versjonen fremfor 8ms versjonen mener dere dett er grunn til å bytte den? er det stor forskjell mtp ghosting i spill? Hva ville du/dere gjort?
 10. Kan rett og slett ikke skjønne hvorfor PSU'en er så vinglete. Kjørte noen flere runder monitoring, og fant da at også 12V var vinglete om ikke like mye som 5V. men den kom aldri opp i 12V, lå som regel på 11,6-11,8. Tror jeg går for en Mist 500W da...
 11. Har en Forton/Source 400W PSU i mitt system. Den siste uken (etter installering av ny HD, noen neonlys + litt dilldall) hender det at skjermkortet bare skrur seg av. Kjørte Motherboard Monitor for å sjekke spenningene.. 12V, 3,3V var fjellstabile, men 5V hoppet fra 2V til 6V kontstant! Det jeg lurer på er hva dette kan skyldes, hva som hovedsaklig trekker strøm fra 5V railen, og om det er noe jeg kan gjøre for å fikse på dette (bortsett fra å kjøpe sterkere PSU) Jeg har alt for lite kabler/plugger til alt jeg har i maskinen, så kan det tenkes at en av ledningene er for mye belastet (bruker Y-splitt oppå Y-splitt), eller vil dette ikke ha noe å si, og at det er lasten på alle kablene totalt som avgjør? Mitt oppsett sånn ca: CPU: AMD 64, 3200+ Winchester HK: Gigabyte K8NS Ultra-939 nForce3 250 RAM: 2x512 Kingstin Hyper-X GPU: Gainward 6800GT 2x SATA HD 3x IDE HD Pioneer DVD-brenner Annet fjas: Sunbeam viftestyring Sunbean Chameleon laserleds LianLi akvariedør Molexkontakt-lys Jeg er opptatt av støy, og har kikket litt på nye strømforsyninger. OCZ sin mod-stream og power-stream serie ser spennende ut. Hvordan er disse på støy? Andre anbefalinger? All hjelp mottas med takk!
 12. Flott reportasje med fine bilder Ganske utrolig hva vi mennesker har klart å få til på 20 år!
 13. Skulle nettopp oppdatere min SX1 til nyeste firmware. Midt under oppdateringen kom jeg nær usbkabelen og kontakten ble brutt. Nå får jeg hverken slå telefonen på, eller sette den i update modus slik at jeg kan prøve på nytt... er det bare å kaste denne nå, eller finnes det måter å rette på dette? S@TAN å irriterende ass! Håper noen har tips! Surt om dette skulle ende i søppelbøtta!
×
×
 • Create New...