Gå til innhold

NorskFirefox

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NorskFirefox

  1. Hei

    Husker bare litt av en reklame, husker ikke hvem som hadde den.. Handlet om at man sparte tid hele tiden, og at man kan bruke den oppsparte tiden på "produktet".. Veit ikke hvordan jeg skal forklare bedre.

     

    Men er det noen som husker denne, gjerne link til youtube eller noe også? Er en god stund siden den ble sendt på TV.

  2. Jaja, synes det skinner gjennom anmeldelsen at anmelderen ikke har så mye til overs for håndball... Men det er i det minste forklart i forkant..

     

    Men og sammenligne det med FM09 osv er jo noe som kommer som en selvfølge, men nå vil jeg ikke tro at et lite tyskt firma skal kunne levere et like godt spill på ferre forsøk enn FM har gjort..

     

    Jaja, kommer nok ikke til å kjøpe, men synes man er litt overfladiske her.

  3. Fikk den jeg også, trykka på linken og sjekka ut (FF + Linux, ganske sikkert), men tror ikke det er virus site det der, er heller en bot som får "dumme" brukere til å fylle inn Anti-bot bilder for seg.

  4. Hei, ikke helt sikker på om dette er rette kategorien, men jeg er på jakt etter en god pc som leveres fra leverandør uten Windows eller eventuelt andre os som gjør prisen dyrere.

     

    Har nå etter noen uker klart å gå over til Linux Mint på den stasjonære, og leter nå etter en bærbar jeg også kan kjøre Linux på, men orker ikke betale ekstra for Windows når jeg skal avinstallere det så fort jeg får pc-en.

     

    Men det jeg egentlig ser etter i pc-en er at det har et godt tastatur (<> tasten må være til venstre for Z, og CTRL må være nederst til venstre, som på vanlige tastaturer til PC osv.), harddisk på 100GB+, 1-2GB ram, og en passende prosessor til det hele.

     

    (Noen som er lignende Dell E2010 i utseende, med eller uten Windows også hvis det eksisterer?)

     

    Noen som har veit om noen som kan passe?

  5. Testa forskjellige linux distoer når jeg skulle sette opp linux på min bærbare her for en ukes tid siden. Testa Ubuntu, Linux Mint og Mandriva..

    Som uerfaren Linuxbruker, så falt valget på Linux mint som fremstod mye bedre enn de to andre. Mandriva var den forrige distroen jeg prøvde, og bruke i noen uker (noen måneder siden, bruke da ikke Spring versjonen).

     

    Opplever selv Linux mint som mye penere, og lettere å konvertere til fra Windows enn det Ubuntu er.

  6. Er småirritert over den debatten som er/har vært om klimaforandringen, det er noe av det største bullshit-et jeg har hørt.

     

    ALDRI i livet at så mye kan være unaturlig. Klimaet på jorda har forandret seg hele tiden, to istider er det vell konkludert med om jeg ikke husker feil, det vil jo si at jorda har blitt varmere og kaldere flere ganger, og det er jo ikke mange år siden vi ble advart mot at vi var på vei mot en ny istid.

     

    Selvsagt, det at jorda har blitt varmere med det tempoet det har er kanskje med hjelp av det vi mennesker gjør, men at det er unaturlig varmt tror jeg ikke på. Det hadde blitt varmere uansett hva vi hadde gjort..

     

    Jeg har ikke lest hele tråden, så om dette er sagt tidligere så beklager jeg det, men de debattene det er rundt klimapolitikken osv er så oppskrytt og propaganda at det er helt sjukt. Blir smådårlig hver gang jeg ser en klimadebatt på tv, eller hører en på radio.

     

    - Og en liten tillegsnotis: Vinteren har ikke blitt varmere osv, men den har blitt flyttet til sen-vinter/vår (A)

     

    - NF

  7. Hei

    Skal prøvekjøre linux nå, har tidligere brukt OpenSuse, men lurer på om det finnes gode alternativer som bruker KDE?

     

    Kjenner til grunnleggende linux, og vil forsøke å spille litt Windows-spill på den. Så lurer på om det finnes gode alternativer?

  8. Dårlig oppfølging av standarden kan på lang sikt medføre at rotete de facto standarder oppstår med dårlig sikkerhet og dårlig ytelse som følge av code bloat i web servere og nettlesere.

     

    Når var det dårlig HTML kode medførte en sikkerhetsrisiko? Og med ytelse; der går det igjen på brukerens nettleser og pc, det er her det siden "rendres".

  9. Forstår jo hva du mener, men det er stress å alltid måtte validere siden så lenge det finnes brukere som fremdeles bruker IE6 osv. Inntil videre så lever man lenge på "ikkevaliderte" sider. Det er kun webprogrammerere i startfasen som er så store tilhengere av validering, eller programmerere som har blitt fostret med validering. Selv har jeg alltid jobbet for validering på sider jeg har jobbet på, men i det siste har jeg slutta å bry meg, det teller mer eller mindre overfor brukerene om siden er validert eller ikke så lenge de vises riktig.

×
×
  • Opprett ny...