Gå til innhold

ballah

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ballah

  1.  

    Det første punktet ditt gjelder når en moderering er utført. Da skal man ikke kommentere den. Men det er det ikke gjort her - ennå. Det andre punktet har du rett i. Dessuten bryter jeg enda en forumregel ved å være off-topic.

     

    Når det gjelder det andre punktet så gjør jeg ofte det, men det nytter ikke fordi moderatorene og jeg ser verden gjennom forskjellige briller. Moderatorene er stort sett av den mening at man må se gjennom fingrene med brudd på forumregler av denne typen (pluss f.eks. meningsløst korte innlegg som "Word!" eller "WTF?" o.l.) for å ikke bli oppfattet som et altfor strikt forum.

     

    Så problemet er at når ingen gjør noe med språkbruken og brukerne selv gir blaffen, så har vi andre to valg: a) si fra direkte når slikt skjer, og prøve å forandre til det bedre det forumet vi deltar i, eller b ) forlate forumet. Personlig vil jeg nok gjøre det siste nå snart, etter å ha brukt ca. 30 år på fora på internett. Jeg må innse at det ikke nytter i lengden. Så til nyttår kan alle dere som itrriterer dere over meg glede dere: jeg slutter! :new_woot:

     

    Ja, var bare litt kverulant tidligere og det beklager jeg :) Jeg er helt enig med deg at hvis man ikke kan følge disse enkle reglene så kan man hive seg på itavisen sitt "forum".

     

    Så håper jeg ikke vi ødelegger for oss selv nå med å være for off-topic ;) (Og at du ikke slutter etter nyttår)

  2. Fra iPod1.no

     

    Vi har gjennom de samme troverdige kildene som avslørte iPadens-lanseringstidspunkt også fått tak i prisene. Disse prisene er fra en av kjedene og antas å være relativt like - både hos Apple-forhandlere, direkte i Apple Store og andre forhandlere.

     

    * iPad Wifi 16GB - NOK 3999,-

    * iPad Wifi 32GB - NOK 4999,-

    * iPad Wifi 64GB - NOK 5999,-

    * iPad Wifi+3G 16GB - NOK 4899,-

    * iPad Wifi+3G 32GB - NOK 5899,-

    * iPad Wifi+3G 64GB - NOK 6899,-

    Om dette stemmer så er det jo faktisk ganske billig - og hvertfall om man ser på Samsungs som pad, som tross den lille størrelsen dras frem som nærmeste konkurent hele tiden.

     

    tusenlapp, er ikke mye billigere enn tab'en. Og man kan sende meld/ringe og ta bilder osv. Føler ikke jeg har gått på en stor smell for å si det sånn ;)

     

    Edit: Ja, har tab'en :p

  3. Nivået på forumet er dalende ... Brukeren "koffer" slipper unna med banning, og flere er enig med ham. "GaiN" er tilogmed enig med ham i et innlegg hvor han bruker SMS-språk - og slipper unna med det. Hvor er moderatorene? Kan dere vennligst moderére disse som later som de ikke vet at banning og SMS-språk er imot forumreglene? Takk!

     

    Da må jo du også følge reglene:

    "Hold deg til trådens tema. Merk spesielt følgende:

     

    * Moderering skal ikke diskuteres i tråden som modereres. Tilbakemelding på moderering skal gjøres ved pm eller i tilbakemeldingskategorien.

    ...

    * Mener du tråden eller innlegg i tråden strider mot retningslinjene så ikke skriv dette i tråden, men benytt gjerne rapporteringsfunksjonen. "

     

    Ellers er jeg enig med deg ;)

  4. og pc-er er rett og slett ganske trege i oppstart og så videre..

    Hvis du slår en Galaxy Tab helt av, tar det også lang tid å starte den opp ;)

     

    Og hvis jeg kjøper denne, kjøper jeg den i USA. MYE billigere.

     

    Kjøper du den i USA så er det bare en vanlig tablet visstnok. Tåpelig at de tar vekk ringemuligheten. Greit nok at den har 3G men..

     

    http://www.engadget.com/2010/09/16/samsung-galaxy-tab-loses-voice-capabilities-in-the-us/

  5. ehh.. hallo, jeg synest ikke prisen er så høy. hvis du sammenligner litt, en Xperia 10 kostet i starten 4 - 5000 kroner.. ipad kan du få kjøpt på finn for alt fra 4000 til 8000 alt spørs hvilken størrelse wi-fi, 3g ect..

    den har kamere, ringefunkson og du kan sende meldinger med den, noe som ipad ikke kan..

     

    jeg skal ha meg en sånn en til rundt jul, gleder meg sykt..

     

    og pc-er er rett og slett ganske trege i oppstart og så videre..

     

    Her er jeg helt enig med deg.. Vanlige "små" telefoner uten binding ligger jo fort oppi 4500-5500,- så hvorfor i all verden skal denne ligge på 3000,-? Dette er en telefon, med stor skjerm.

     

    Som jeg SKAL ha :D

×
×
  • Opprett ny...