Gå til innhold

Pukerud

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pukerud

  1. Skjønner ikke helt hva som er vitsen med alle disse tullete "se hvor populært spillet vårt" statistikkene er. Alt høres så stort og flott ut, men det er jo ikke satt i noen som helst perspektiv. 27k år av spilletid er rundt 3,3% av hvor mange "år" som leves hver time i hele verden (det tar litt under 2 minutter for hele verden til å oppleve 27k år). Ikke for å være altfor krass, men hver eneste dag brukes det sannsynligvis mer tid på dassen her i verden enn hvor mye swtor har blitt spilt på halvannen måned. Selv om man sammenligner det til lignende ting, så tviler jeg sterkt på at 27k år er mye å slå i bordet med sammenligna med hvor mye visse andre spill har blitt spilt.
    Bioware er et firma. Firma er ofte på børs. Børsverdi er styrt av blandt annet hvor godt firmaet går. Dvs at pressemeldinger, finansmeldinger og regnskap er vesentlig informasjon for de som er aksjeholdere i selskapet. Denne pressemeldingen forteller aksjeholderne og markedet at det går bra med Bioware sin nye satsning. Hvor mange timer folk bruker på do hver dag er lite relevant for Bioware sin verdi, mens hvor mange timer Bioware sine kunder bruker på Bioware sine produkter er relevant for Bioware ;)
    Nå tror jeg disse tallene til EA må tas med måte, velger selv å tro at disse tallene er fra første måned(hvor alle var nødt til å subscribe for å fortsette etter Early Access). Føler selv at det er noe mindre spillere nå, og jeg er på den mest befolkede serveren i EU(TOFN).
    Tallene stammer ganske innlysende ikke fra første måned, med mindre du legger til grunne at 300.000 av de som kjøpte spillet aldri aktiverte det?Pressemeldingen er sendt ut akkurat nå fordi alle som aktiverte spillet i desember nå må betale for å ha en active subscription. Og flertallet aktiverte i desember.Så fra tallene kan vi lese i stedet for å anta (det er ganske alvorlig å villede markedet og aksjeholdere) at av 2 millioner solgte kopier så tapte Bioware 300k subscribers etter første måned.Til sammenligning mistet Age Of Conan halvparten av sine spillere fra launch i Mai til August.Er litt tidlig å se hvordan SW:ToR utvikler seg enda. Til sommeren vil man få et bedre bilde.

     

    Tallene stemmer fra første månde ja. T.O.M 31.12.2011.

    Tingen er et aktive spillere som de definerer det er de som har en abonemang som ikke er avbrutt. Dette vil da si at før det 31.12.2011 så var det 300.000 stk som avbrutt abonemanget etter at de hadde valg å legge til kort på kontoen sin (selv om man valgte å avbryte fikk man jo gratis månden).

  2. Hei

     

    tenkte jeg skulle bytte ut mitt x850xt PE kort og valge faller da på

    X1900 XT eller 7900 GTX .

     

    Det jeg lurer på er. Noen har noen erfaringer eller peil på hvem av kortene som bråker minst?

    Jeg skal kun ha et kort ikke SLI eller CF. Begge kortene er bra til sitt, eneste krav jeg har er stillhet. Ytelsen på begge kortene holder i masser for meg.

     

    Tips om ATI x1900 xt eller 7900 GTX merker tas vell i mot !

  3. Men people,

     

    Hvor mange her kjører 1600x1200? I hvertfall ingen av de som har LCD.

     

     

    Hilsen

    Staljin

    Hender jeg kjører i 1600*1200 Men helst på 1920*1200. Og jeg har lcd :)

     

     

    Så SLI/Crossfire ville hjulpet meg. Må bare vente på at shuttle får ut et AMD system med Crossfire.

     

     

    Håper vi får høre noe mere om når den nye cpu som kun er til fysikk i spill vil komme... " PhysX fra Ageia omtales som verdens første fysikkprosessor"

     

    Det vil vel kanskje ta litt av jobbe fra cpu ? :)

  4. Et lite sp0rsmaal.....

     

    I SLI. Maa man ikke ha 2 stk kort fra samme batch nr eller noe? mente jeg leste det et sted. Eks : kjoper du et kort naa , er det ikke sikkert du faar tak i et kort som fungere i sammen med ditt gammel ( I SLI) om 3 mnd +++

     

    Er jeg helt paa jordet ?

     

    Uansett vil jeg si SLI er "waist off money". Vis ikke du absolut skal ha det raaeste og kjoper 2 stk top kort. ( waist off money det aa men :p )

  5. Jeg må si netshop overasker meg veldig. Det er vell den beste buttikken jeg vet om på hw ( vis de har varen jeg skal ha da) Handler en god del hw i løpet av et år både fra mpx, komplett og netshop. Men netshop er pri1 etter at jeg har sett mye god kritikk her på forumet.

     

    Det beste må vell være at jeg kan hente hw 2 timer etter at jeg har bestillt det.

     

    Kundeservicen aner jeg ikke noe om .. Bestiller, henter varen , og det hender at jeg får noe sjokkolade. Ikke hatt noe problem med no hw enda.

     

    Mpx liker jeg også veldig godt selv om jeg må vente ca 3 dager før jeg får varen.

    Har hatt et par retur og feil på hw saker med dem... de har vert kjempe flinke. Setter penger inn på konto etter ca 10 dager fra saken er meldt. ( 2 ganger)

    Men liker ikke vente tid så varer fra netshop er pri :)

     

    Komplett liker jeg ikke å bestille fra i det hele tatt. Da servicen jeg har fått der( blandt annet da de også hadde mulighet for å hente varer) Har vert grusom.

    Når de holdt på så prøvde de jo blandt annet å ta "haste gebyr" osv noe som ikke er lov i norge..... blei mektig sint når de også klarte å si at et helt død hovedkort fungere 100% 2 GANGER når det var HELT DØDT ........

     

    Har også små bestillinger fra 3dfxcool, microplex kan ikke klage på noen av de.

     

     

    Netshop stå på. Dette liker vi som ikke tenker pris når vi handler varer, men på kundebehandlig.

  6. Er vist linja til sentralen som er overbelasta. når de struper meg til 1900 funker ping og linja 100% stabilt. Vis jeg ikke bruker linja max.

     

    (Trur det er modemet men er ikke sikker.) Vis jeg ul og dl max av linja så tryner allt etter ca 5-6 timer, noenganger litt mindre. Tryner i den forstand at jeg ikke får pinga modemet en gang fra lan siden.

     

    Vis jeg bare surfer og laster ned store filer med max ned så fungere allt

    ( kun testet dette i 2 dager.)

     

    Noen som har peil? Kan det være kobbere som gjør dette ?

    ( jeg trur det er modemet.)

  7. 4 kannals pci-x scsi kort ganger 4 ganger 15 devices per kannal = 240

    2 kannals pci kort ganger 2 ganger 15 devices per kannal = 30

    2 kannal ide på mobo 1 gang 2 devices per kannal = 4

    2 kannal scsi på mobo 1 gang 15 devices per kannal = 30

     

    +++ FW disker, eksterne scsi disker, USB2.0 ... en hel haug orker ikke finne ut tallet. :hmm:

  8. Trådløs har også Batterier i seg noe som gjør at "lasern" står feil på musa.. så vis du spiller mye fps spill blir du nødt til å vende deg til en helt annen måte å spille på.

     

     

    ( drar du musa fra høyere til venstre med hondledde i borde med en trådløs mus.Da går mus pekern fra høyere og på skrå ned til venstere. Med tråd "UTEN" batterier går den faktisk fra høyere til venstere.+ vice versa)

  9. :p:p:p:p:p

     

    jeg må le av alle som ikke skjønner forkjell på, det øya ser, og det hue kan få med seg når du kombinere sanseintrykk... CS har med det at du skal reagere på 0.2ms. Sån at de 16ms a på skjermen og de 10-15 ms du har på linja ikke har noe å si ...

     

     

     

    Dere to er vell den typen som sier for seg selv : å gud han må cheate, han traff jo før jeg fikk trykkt.....

     

    Så dere får bare sitte der med den pene grafikken deres. Så kan dere jo helle følge med på gutta som driter i om "liket" har fin grafikk.

  10. Dealen er vell ikke at du _SER_ at det er dårligere med 60 fps... Men når øya dine komuniserer med hånda og hue ditt så _merker_ du at ting ikke er som det skal. Dette er pga du vil ha høy flyt "fps" sån at musa reagerer 100% og (?recyl,recoil?)

    fungere flytende...

     

     

    alså cs handler vell lite om grafikk ... alså nå er jo cs:source blitt fint å se på..

    men cs har lenge vert en type " må ha konge maskin for å spille bra" . Synes vertfall jeg.

  11. Det er ingen tvil (i mitt syn) om at mx1000 er den beste musen noensinne produsert :yes: !

     

    Jeg ville i allefall ikke valgt en mus med ledning i stedet for mx1000 samme hvor mye mere egnet den er for gaming! Ledning er alltid så i veien synes jeg...

    Rent teknisk er vell razor best. Men smaken er som baken..

     

    Offtopic "jeg har jo kun testet en ibm mus med ball og ledning, så den er jo best i mitt syn" :!:

×
×
  • Opprett ny...