Gå til innhold

Smirnoff

Medlemmer
  • Innlegg

    10 315
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smirnoff

  1. Jo.    ~439W er max forbruk på GPU. En Ryzen 9 5900x har en TDP på 105W, men den kan gjerne dra mer enn som så om har jeg fått med meg.  (140+ watt).   Da er man tålig nærme grensen til en 750W PSU.   Men det er vel worst case scenario.   Uansett...  Helt sprøtt hvor mye siste generasjon av GPUer trekker.  

  2. Hvilken modell og hvilket merke er strømforsyningen du har nå?    Og hva er spesifikasjonene på resten av riggen din? 

    Så vidt jeg forstår så er dette en indikasjon på hvor mye skjermkortet i seg selv forbruker av effekt.   430W.   https://www.guru3d.com/articles-pages/geforce-rtx-4090-founder-edition-review,7.html   

    Eneste 3.0-strømforsyningen jeg fant på sparket er denne.   https://tinyurl.com/4r552xzn   Ville sjekket først om det er det du får.

    Kanskje noen andre har bedre anbefalinger. 

  3. Vurderer å kvitte meg med en maskin her, grunnet kjøp av ny hardware.     Men har falt av lasset de siste åra med tanke på pris på "gamle" komponenter.   Men her er specs i alle fall.  

    Gigabyte AX370-Gaming 5 hovedkort.  (støtter opp til Zen 3)

    Ryzen 7 1700X.  (følger en Noctua NH-U12S SE kjøler med på kjøpet) Det meste jeg har hatt CPUen oppe i er 3.9 GHz. Alt over det uansett hva jeg gjør så får jeg bare svart skjerm.  Så spesielt overklokkingsvennlig for min del har den egentlig ikke vært. 

    16GB DDR4 2666 minne. (2x8GB)  (Corsair Vengeance LPX)

    2x250GB SSD-disker.  (En Samsung EVO 250 og en Crucial)

    Gigabyte GTX 1070 Windforce OC. 

    Corsair RM650i PSU.   (fortsatt garanti igjen på den, ca 4+ år). 

    Fractal Design Define R5 sort kabinett. 

    Spesifikasjonene er det som står over.   Tastatur, mus og skjerm følger ikke med. Windows-lisens om behøves er heller ikke inkludert.

     

     

  4. Etter hva jeg kan se, så er dette en heller dårlig strømforsyning.   Om han som testet akkurat den modellen du har fikk et mandagseksemplar, eller om alle av dem oppfører seg som i testen kan man jo spekulere om...  Men jeg ville ikke stolt på den om man skal gå ut i fra testene gjort i linken under.   Den er rett og slett upålitelig i lengda etter min mening.    Spesielt ripple-verdiene er som oftest langt over toleransenivåene, dette er viktig å holde i sjakk, siden overdreven ripple kan ødelegge komponenter. 

    "The ripple values of the EMP600AGT are terrible. In over half of the mesurements the ripple is out of spec, sometimes being over the limit by as much as double."

    https://www.hardwareinsights.com/enermax-emp600agt-review/6/#Load-testing

     

     

  5. At Meny-butikken i sentrum her har ut av det blå stengt.    Nå skal det bli en annen kjede der.   Utvalget blir vel sterkt redusert både i mengde og kvalitet nå.   :(   

     

     

    Eneste alternativ er da å løpe opp det rullefortauet som går nedover.

     

    Hater når folk på det lokale kjøpesenteret stiller seg midt på rullebåndet, står bom stille og blokkerer med begge armene ut til hver side, irriterende for oss som ikke gidder å kaste bort tiden ved å stå på rullebåndet.   "Ståpikker" kalle jeg de dassapene.

  6. Jobber med ei, hun irriterer meg noe for jævlig.  Hun kommer alltid på jobb godt over lunch, men merkelig nok, ingen sier noe , men alle klager over hvor hun blir av når hun ikke innfinner seg på kontoret til vanlig arbeidstid.  Et par ganger kom hun på jobb kl 14...  Herregud, i kontrakten står det at at arbeidstidene er 9-16 normalt sett.  Men hun er blitt vant med å styre som hun sjøl vil uten at noen sier noe.  Hadde jeg vært sjefen hennes hadde hun fått reprimande.  Men tror noen mener at hun er så søt og snill at om hun får kjeft så vil det gå utover henne eller noe.   Men jeg hadde ikke vært så snill som arbeidsgiver.  Jeg hadde satt foten ned, og hardt sådan.

  7. Kakledama på jobb som prater hele tiden.   Og da mener jeg hele tiden, skal fortelle om alt i livet sitt og alt annet hun kan finne på.  Det meste av det totalt uinteressant.   Og så går hun ofte aldri hjem, blir bare sittende selv om hun ikke har noe å gjøre.   Jo. hun har vel ingenting å gå til, men det får ikke ørene mine til å blø mindre.

  8. Å jobbe med detaljstyrende mennesker som henger seg opp i uviktige ting som ikke har noen betydning for noe spesielt i det hele tatt.  Herregud, jeg hadde fått magesår av å ha det sånn.  

     

     

    Din hunds avføring skal i en søppelkasse. Og den skal til DIN søppelkasse, ikke søpla til han som eier huset hunden dreit foran.

     

    Som sagt over.   Dummeste jeg ser er folk som har med seg hundepose, lar bikkja drite og så bare kaster de posen fra seg der bikkja gjorde fra seg.   Hva er vitsen?   De kunne gått videre en liten tur, det er offentlige avfallsdunker overalt.   Folks giddalaushet og gi faen mentalitet...  

  9. Er så vidt jeg vet ikke noe praksis på slikt i familien min.

    Dette er vel det andre bryllupet jeg har vært med på i familien, det andre var for ca 20 år siden jeg var alt for ung til å tenke på slikt :)

     

    Anonymous poster hash: 8258e...d61

    Samme her.  Jeg gir som regel bare en vanlig gave i bryllup, det være seg familie eller ikke.  Har aldri opplevd at man skal øse ut penger, det er jo ikke akkurat en konfirmasjon dette her.

  10. Den matgale bikkja til kollegaen som alltid er med på jobb. Den tigger og tigger og fotfølger deg hele tiden fordi den tror du skal på kjøkkenet og hente mat.  Og folk på kontoret gjør ikke ting bedre med at de mater den ved lunchbordet og kjøkkenbenken.   Vi hadde en labrador, de er jo kjent for å være ville etter mat, men t.o.m hun var ikke så ille som denne.   (En Jack Russel terrier).

×
×
  • Opprett ny...