Gå til innhold

Norwegian_patriot

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Norwegian_patriot

  1. Skal ha lan i vinterferien og trenger til det en ny switch. Har fra før en 24 porter

    10/100 MB som begynner og bli gammel og fungerer derfor svært ustabilt. Så tenkte at jeg skulle kjøpe meg en Gbit switch. En 24 porter switch er vel egentlig ikke helt nødvendig siden vi ikke blir mer enn maks 15 personer, men når jeg først skal kjøpe meg switch, kan jeg like godt bruke litt ekstra og kjøpe en 24 porter.

     

    Er det noen som har noen anbefallinger til en grei 24 porter Gbit switch? Ser den billigste i prisguiden ligger til rundt 2k. Noen som vet om den er bra eller ikke? I så fall hvor mye penger må man legge i en god switch? Denne skal du kun bli brukt til lan spilling og fildeling. Støy er ikke noe problem :p

  2. hadde det samme problemet selv for ikke så lenge siden. Scanna med Norton Antivirus og trendmicro sin housecall funksjon på nettet, og fant INGEN ting. Hadde da maksa linja opp og ned over en lengre periode. Så tror det var et lite hint om at jeg måtte ta det rolig med nedlastninger. Eller så kan det hende at siden jeg hadde konstant trafikk og at telenor oppfattet dette som spam elns.

     

    jeg bare svarte på mailen jeg fikk at jeg hadde scanna pcen med alle tenkelige antivirus program og adaware programmer.. og så låste de den opp like etterpå

  3. Hadde det samme problemet selv da jeg installerte 2 stk 250 GB disker.. (western digital) Fant kun den ene i windows, mens begge to i bios og under enhetsbehandling.. Gikk inn på westerndigital.com og lasta ned "Data lifeguard tools".. Den fant den andre disken og fikk aktivert den.. Fikk beskjed om at windows ikke var "aktivert" for disker større enn 137 gb.. Så sjekk produsentens hjemme side, så ligger det garantert noe programvare der som kan hjelpe deg ;)

  4. Får følgende feil melding da jeg prøver å starte opp windows..

     

    Windows kan ikke starte på grunn av en feil i programvaren.

    Meld problem som:

    Load trenger dller for kjernen.

    Rapporter dette problemet til teknisk ansvarlig.

     

    Dette er windows xp pro oppgradering.. Versjon 2002.. Er installert helt på nytt og ikke over noe gammelt operativsystem.. Har fungert siden reinstall for 2-3 måneder siden!

     

    Har prøvd å reparere windows med cden, men den finner ikke igjen at det er installert windows på maskinen i det hele tatt!

     

    Skjønner ikke hvordan dette kan ha skjedd?!!?? :cry:

×
×
  • Opprett ny...